kto go jeszcze oglada zadnych z nim filmow juz nie daja i on wogole jakis dziwny jest, chyba go nie lubie i to zdjecie tez ma nie za ladne
Mam pytanie:Czy to jest prowokacja?Czy naprawdę jesteś aż tak odważna żeby założyć taki temat? Dziecko,ludzie cię żywcem zjedzą.Taka wypowiedź jest oznaką ewidentnej głupoty.
No no, mamy tu kolejna błyskotliwą wypowiedź różowej panienki :)))
Wypowiedź rownie durna jak i sama autorka - prowokatorka.
"z nim filmow juz nie daja"
"zdjecie tez ma nie za ladne"
"wogole jakis dziwny jest"
To są powody, za które nie lubisz Ala Pacino?
Eeee... to obejrzyj sobie te, ktore Świr wstawil w watku nizej... tam to nawet jest przystojniejszy od Zaca Efrona!!!!!!
PS Wiem ze to prowokacja i to straszliwie nudna porwokacja (bo kolezanka se pomyslala ze pobije rekord Zawshe Zacus, tyle ze nie zauwazyla, ze ten watek tyle psotow nabil, poniewaz zszedl na zupelnie inne offtopiki... ale nic sie nie martw, wiecej tego bledu nie powtorzymy i sobie osobny watek zalozymy ;P) ...ale napisze ci jeszcze, na wszelki wypadek, ze masz na gorze w prawym rogu okienko, gdzie ci sie wyswietlaja filmy, ktore beda leciec w tv w najblizszym czasie... polecam ci Adwokata Diabla, bo to taki malo wymagajacy film - w sam raz dla ciebie ;] - a na dodatek gra w nim ten buc Keanu Reeves ;PPP
No jasne, nikt nie ogląda. A ja własnie zamówiłam sobie trzy i czekam na przesyłkę. Ludzie, nie mówię tylko o samym Alu _ nie krytykujcie dobrych aktorów bo ośmieszacie się.
Uzi niech sobie lubi Wenwortha M.,ale oceniac aktora na podstawie zdjęcia??????????????A przecież on tu ładnie wyszedł.
dziwni jestescie ja tylko powiedziałam co o nim mysle a zdjecie ladne nie jest. kto to jest zawshe zakuś??? jestem tu od niedawna i go nie znam
Gdybym spotkała drogą Sweet Girl na ulicy, potrzebna by jej była natychmiastowa reanimacja...
Debris - kiepski przyklad z tym Adwokatem Diabla. Mysle ze plytko odebralas sens tego filmu. Mi i bardzo wielu osobom podobal sie ten film. Jak juz chcesz ironizować, to polecaj innym Spidermena albo Transformers :P
Pozdro.
Tak naparwde to przeslanie tylko z pozoru jest glebokie, wcale nie pokazano jakiegos wnikliwego studium psychologicznego ludzi pomiedzy dylematami moralnymi, tylko jakies wytarte, schematyczne i sztapowe postacijki z typowo amerykanska wrazliwoscia... wszysto wyszlo strasznie naiwnie...
Od takie typowo holywoodskie kino - dla mnie bez urazy gowno! Poza tym jest nieznosnie efekciarski i kiepsko zrealizowany
Przykro mi... ale fakt faktem jak mial rzec Tarantino - w kazdego nawet najgorszego filmu mozna wyciagnac jakies przeslanie
Sam film Adwokat diabła rzeczywiście rewelacją nie jest, ale ze względu na Pacino obejrzeć warto, także faktycznie kiepska ironia ;]
"w ogole to on dziwny jest..." Boże czy mamy to powtórke z rozrywki jaką zaserwowała mam "zawsze zakus"? Jak czytam takie posty to poprostu nie wierze, ze ludzie mogą być tak pokrzywdzeni przez los. Komuś kto za ulubiona aktorke podaje hilary duff (w czym ona do choler* zagrała?) i wenta millera niech sie nie bierze za filmografie Pacino bo i tak nic nie zrozumie. Paranoja zeby zestawiac Millera i Depp'a, bo ten drugi ma na swoim koncie naprawde dobre role, ale przez takich fanów(?) znany jest głownie z tego, ze jest znany. Jak dla mnei paranoja. Nie wiem czy kiedys nadejdzie taki dzień, ze ludzie zaczną oceniać filmy i aktorow, na temat ktorych maja do powiedzenia więcej niz: "on jakis dziwny jest".
Pozdrawiam
A dodatkowo, dostosowując swoją wypowiedz do twojego ilorazu inteligencji, powiem, ze zdjecie to on ma nie fajne, lecz nawet zabojczo dobre. To tyle ode mnie
No może jeszcze wyjdzie na to, że ten serialowy aktorek Wentworth Miller
jest przepiękny? Może i wysoki, ale co za uroda? Odstające uszy, wygolona głowa, całe ciało wyklejone sztucznymi tatułażami. Na tym zdjęciu Al ma wyraziste oczy, bujną czuprynkę i CO NAJWAZNIEJSZE - jak gra!!!!
ja go oglądam:) Ostatnio przypomniałem sobie Scarface,Życie Carlita i po raz pierwszy obejrzałem Rekruta,do tego jakieś 2 miesiące temu obejrzałem Narkomanów i Stracha na Wróble.Pozdrawiam:)
Dodajcie jeszcze, ze jest Murzynem i gejem, to sie dziewczyna na pewno odkocha ;]]] ;PPP
PS
...ja sobie tylko zartuje... to ma byc nawiazanie do stereotypu, iz wiekszosc polakow to rasisci i homofoby (z gory mowie, ze mnie to sie nie tyczy!)
PS2
Oczywiscie nie zartuje sobie jesli chodzi o tresc wypowiedzi (zartuje z tonu) - jest Plotka ze W.Miller jest gejem, co do korzeni to podobno ma takowe.
Wiesz, akurat mnie nie interesuje pochodzenie aktora czy jego orientacja seksualna ,ale to nieważne
Denerwuje mnnie, że zamówiłam sobie filmy i do dziś ich nie ma. A to było 3, adziś mamy 15
Wiesz, nie popieram takich sposobów, ale .......masz rację. To jest wstrętne, że ludzie chcą na uczciwej drodze zdobyc filmy, a ich zwyczajnie nie ma. I tyle. A później nazywają tych którzy ściągają z internetu złodziejami i wmawiają, że są przestępcami. A co w tym złego, że człowiek chce obejrzec film z aktorem, którego lubi?
Buhauhahuauhhuauha kolejny idiotyczny temat..... to tyle na ten temat, a teraz coś innego agnieszka_22 niedawno pisała że jest nowa i chce się wiencej dowiedzieć o wszystkim co się tu dzieje a teraz wypowiada się jak osoba która widziała 75% Ala Pacino, nie no ja nic nie mam do ciebie ale to jest troche zabawne ;]
A i agnieszka_22 co do wenthora to może się nim nastolatki podniecają ale gra akurta w Prison Breaku dobrze i nie można mu nic zażucić a co powiesz o Angelinie Jolie która masz w ulubionych? reżyserów tylko 2 których tam masz są dobrzy w krenceniu filmów ale przydało by się żebyś innych też doceniła (Może załuż wolny temat na swojim blogu)
Jak bardzo chcesz to z tym problemem do mojego Kochanego Windowsa XP który ma złe opgramowanie klawiatury i np: zamiast z wskakuje y zamiast ą pojawia się l ;]
Po pierwsze widziałam już następny film i moja opinia jest nadal taka jaka była. Po pierwsze na poczatku nawet po internetowych fragmentach filmów wiedziałam, że Al ma talent. I nadal czekam na nastepne zamówione filmy.
jak sam mówisz Ulubione, a więc tych, których najbardziej cenię.
A Angelina w "Przerwanej lekcji muzyki" była świetna. Nie jest to wybitna aktorka, ale niezły warsztat aktorski posiada no i Oskar za te rolę. A w innych filmach, no nieco słabiej wypadła, ale to nieznaczy, że juz nie zagra swietnej roli. W "Gia" też całkiem nieźle poradziła sobie, a W Aleksanddze (pomimo, że to gniot totalny)była tak wyrazista, że od razu ją pokochałam. Wierzę, że jeszcze zagra świetna rolę. Resztę filmów zamierzam obejrzec po obronie pracy.
Właściwie, ja nie robię aż takich błędów, najczęściej literowe z pośpiechu. Strasznie się denerwuję przed sobotą.
O założeniu bloga pomyślę, jak tylko będzie u mnie więcej czasu
Ps. Co do Ala to też czytałam wiele notatek prasowych o nim i to również dało mi do myślenia.
Co do pana ze "Skazanego na śmierc" to wybacz mi................
Nie potępiam go, niech robi karierę, ale ja nawet nie słyszałam żeby grał w jakimś kinowym filmie. A np. zobacz ile filmów w filmografiach ma Al, Robert D. czy Angelina Jolie, Kate Winslet czy Leo DiCaprio( a Ci ostatni to jeszcze młodzi ludzie).
Ps. Zapomniałam - Angelina jeszcze w "Kolekcjonerze kości" zagrała nie najgorzej, była dosyc naturalna chociaż sam film niezbyt wybitny. Ogólnie to dobra aktorka, której brakuje autentycznie wielkich, dobrych filmów.
Naturalnie, że wiem o tym. Miałam na myśli, że bardziej zajmę się swoją stroną po uporządkowaniu swych spraw.
Ilidian, Ty robisz błędy ortograficzne, nie chodzi mi o literówki. Ćwicz, bo jak na polskim będzie dyktando to pałka..
Jak Ci zamiast z pisze y, tzn że nie chcąco przestawiłeś klawisze ;] Przytrzymaj shift, a później wciśnij ctrl. ;]. Wypróbuj to ;].
E tam...
A tam...
Łiii tam...
witam Ki-nia, jak zawsze przywracasz uśmiech na mą zmęczoną twarz
dzięki ci za to...
:)
p.s. ona jest tak po prawdzie czy prowokuje?
Prowokuje :)
Ki-nia jest ogólnie wykręcona, zresztą co się dziwić, fanka Wentyla :)
A co do Ala to hmm wypowiedzieć się zbytnio na temat jego gry aktorskiej nie moge bo widziałem tylko trzy filmy z nim: Adwokata Diabła Ojca Chrzestnego i Ojca Chrzestnego II.
Jak dla mnie to zagrał bardzo dobrze...
Jak ja nie nawidzę takich nędznych prowokacji!!! Czemu one mają służyć? Po prostu nie zwracajmy na nie uwagi bo i tak większość z nas jest razem z Alem niż przeciwko niemu:)
sie posmarkać idzie jak sie czyta takie rzeczy ;]
normalnie jak jakas glupiutka nastolatka - którą pewnie jesteś...
Ratunkuuuuu ! ! ! naprawdę jak czyta się coś takiego to człowiekowi różne dziwne rzeczy przychodzą do głowy..
http://sopot.i365.pl/neo/
Violet pisze o sobie że nie jest idiotką...
Jeżeli to nie prowokacja to smutno, że na FilmWebie jest tyle dzieci Neo.