Al PacinoI

Alfredo James Pacino

9,0
146 180 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Al Pacino

Wie ktoś może z was kiedy Al będzie w Europie, ale tak troche bliżej Polski? Wiem, że nie dawno był w Londynie i Hiszpanii i że ma przyjechać do Rzymu, a tak jakoś bliżej nas może będzie?
Bardzo proszę o odpowiedź jesli ktoś coś wie na ten temat.
Z góry bardzo dziękuje.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
KarolinaM

zerknij sobie na imdb kiedy w jakich krajach Righteous Kill ma premiere i jakie sa najblizsze renomowane festiwale. Nie wiem w jaki sposob filmwebowicze mogliby wiedziec gdzie al sie pojawi, ale logika radzi by podarzac za trasa promocyjna jego najnowszego filmu (nie wiem moze w Niemczech bedzie albo we Francji).

Jak zakoncza pre-produkcje Daliego i zaczna to w koncu krecic, to pewnie bedzie siedzial w Hiszpanii...

użytkownik usunięty

Tak na marginesie podziele sie linkiem z premiery w Londynie... pare slow Ala do kamery:

http://pl.youtube.com/watch?v=RPPI38AuKIo

Właśnie najbardziej interesują mnie jakieś festiwale w Niemczech, z tego co wiem to co roku odbywa się on w lutym, ale niestety nie wiem tego czy Al tam przyjedzie... Jeśli by ktoś z was wiedział kiedy i gdzie odbędzie się jeszcze jakiś festiwal, na którym prawdopodobnie On sie tam pojawi bardzo proszę o powiadomienie (nie raz pisze na necie gdzie i kiedy będzie). Ja niestety tylko wiem, że będzie w Rzymie, ale to jednak troche daleko...

użytkownik usunięty
KarolinaM

A kto to moze wiedziec??? Wiesz, niestety nikt z nas nie ma bezposredniego kontaktu do agenda Ala, by zadzwonic i zapytac sie co ten ma w terminarzu... ;)

Masz google - wystraczy wstukac co potrzeba (np. "Al Pacino" +guest +2008) i bedziesz miala odpowiedzi... no ewentualnie mozesz jeszcze pojsc do jasnowidza!

On zakonczyl produkcje swojego filmu Salomaybe, wiec pewnie bedzie chcial go gdzies zaprezentowac na jakism festiwalu. Obstawialabym Toronto, Cannes albo Wenecje... ale wszystkie te festiwale juz byly, wiec chyba w przyszlym roku.

Na festiwal Berlinski (ktory masz za pewne na mysli) z takimi filmami jak RK sie nie jezdzi... Do Czech tez gwiazdy z zadka zagladaja - wiec ja nie wiem czego ty oczekujesz...

Pozdrwiam.

użytkownik usunięty
KarolinaM

A tutaj konferencja prasowa w Rzymie w kilku czesciach. Pytania po wlosku (ale tlumaczke jednak slychac wiec tez mozna cos zrozumiec), natomiast odp po angilesku:

http://pl.youtube.com/watch?v=lE1lHeVZzys

pacinoworldwide.com tam jest dziewiczyna , która osobiście zna rodzinę Ala i stamtąd będziecie mieć tylko sprawdzone informacje

użytkownik usunięty
Polita

no a ja moge dac namiary na siostrzenca(nice?) pacina... kto ma lepsze wtyki? ;> ;D