...czyli dzial sluzacy do nienabijania postow prowokacjom! Tutaj piszcie o bledach ortograficznych Indiana, i czy Angelina Jolie byla dobra w kolekcjonerze kosci i sformuowania /ktore jeszcze nie padly ale padna na pewno z reki Brylanta.../: "nie karmcie trolla!"... wiec bardzo prosze, tu macie miejsce na pogawendki o czyms i kompletnie o niczym... ;)
Ma chłopak pasję ;] Na szczęście na blogu jest taka opcja: "usuń wszystkie komentarze użytkownika", więc to by była syzyfowa praca kolego ;]
A tak poważnie, to podnieca Cię to spamowanie? Wiesz, że na moje jedno skinienie wylatujesz z filmwebu ?
Heh, kont na fw aktualnie pośiadam 24 a tutaj niema coś takiego jak ban na ip :P ale jeśli coś takiego bendzie to z urokami neostardy w 3 sekundy zmieniam ip.
To jeszcze nie teraz, gdy to powiem rozpęnta się tutaj piekło ;] chce ći się nadal to kontynuować?? nie chcem rzadnej sprzeczki wienc proponujem rozejm i dam sobie z tym spokouj.
Coś mi się wydaje że to nie wykonalne polecenie ale na fw jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo takich jak ja jak ty i jak wszyscy inni :D
''Hm..... wydaje mi się że autor tego tematu oćipiał do końca.
i coś mi się zdaje że wiem kto to jest i znowu ten typ bendzie miał problemy.''
''LoL LoL i jeszcze raz LoL agnieszka czy ja ci coś powiedziałem?????????????????? w twojim kierunku????? mi chodzi tylko o tego typka co założył ten temat i coś mi się wydaje że wiem kto to jest.''
No slucham, kto to jest???
No co, wole napisac ,,nie karmić trolla" niz patrzec jak ten dostaje kilkadziesiat wpisow :P jedynie odpisywalem na posty ,,Zawshe Zakuś" ale to byla forma pewnego rodzaju rozrywki, smiesznie bylo :D Poza tym Ona nie prowokowala... ale mniejsza juz jej nie ma =]
PS. Uzi skoro mozesz to zrob porządek w tym temacie i popros zeby usunieto te jego ,,spamy"...
Pozdro Debris, Uzi, Agnieszka ;)