Al PacinoI

Alfredo James Pacino

9,0
144 335 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Al Pacino

użytkownik usunięty

...czyli dzial sluzacy do nienabijania postow prowokacjom! Tutaj piszcie o bledach ortograficznych Indiana, i czy Angelina Jolie byla dobra w kolekcjonerze kosci i sformuowania /ktore jeszcze nie padly ale padna na pewno z reki Brylanta.../: "nie karmcie trolla!"... wiec bardzo prosze, tu macie miejsce na pogawendki o czyms i kompletnie o niczym... ;)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Deidara

Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam

Deidara

Deidara

Deidara

Deidara

Deidara

BHUahbhahahahahub to jeszcze nie teraz bo przez to rozpęntam piekło w tym temacie ;]

Ma chłopak pasję ;] Na szczęście na blogu jest taka opcja: "usuń wszystkie komentarze użytkownika", więc to by była syzyfowa praca kolego ;]

Bhuauhhuahahuauhhua to nie koniecznie muśi być spam lub chamski gnojący tekst.

Deidara

Ok, spróbuj ;]

A tak poważnie, to podnieca Cię to spamowanie? Wiesz, że na moje jedno skinienie wylatujesz z filmwebu ?

Uzi

Heh, kont na fw aktualnie pośiadam 24 a tutaj niema coś takiego jak ban na ip :P ale jeśli coś takiego bendzie to z urokami neostardy w 3 sekundy zmieniam ip.

To jeszcze nie teraz, gdy to powiem rozpęnta się tutaj piekło ;] chce ći się nadal to kontynuować?? nie chcem rzadnej sprzeczki wienc proponujem rozejm i dam sobie z tym spokouj.

Deidara

To daj sobie spokój. Najlepiej nie wchodź wogóle na filmweb. Tak będzie lepiej dla wszystkich.

Coś mi się wydaje że to nie wykonalne polecenie ale na fw jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo takich jak ja jak ty i jak wszyscy inni :D

Deidara

Dużo takich ja Ty, wszyscy inni; JA jestem tylko jeden ;] Unikat.

No ja nie był bym taki pewien, nasza rozmowa stopniowo zaczyna robić się normalna.

Deidara

Sorry, ale po prostu musiałem zniżyć się do poziomu mojego adwersarza ;]

Uzi

Kto wie może jeszcze na twojim blogu znajdzie się jakiś muj komentarz o normalnej wypowiedźi.

Deidara

Może ;] Ale pamiętaj. Ortografia i merytoryka wypowiedzi, inaczej od razu bye, bye ;]

Dobra dobra, ;] sprubujem zakończyć rozmowe na tym temacie ;]

Deidara

Spróbuj. Na pożegnanie napisz coś ładnego.

Dobranoc??? xD miłej nocki???? :D To troche trudne zadanie

Deidara

Jesteś w porządku ;]
Następnym razem nie pij tyle. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty

''Hm..... wydaje mi się że autor tego tematu oćipiał do końca.
i coś mi się zdaje że wiem kto to jest i znowu ten typ bendzie miał problemy.''

''LoL LoL i jeszcze raz LoL agnieszka czy ja ci coś powiedziałem?????????????????? w twojim kierunku????? mi chodzi tylko o tego typka co założył ten temat i coś mi się wydaje że wiem kto to jest.''

No slucham, kto to jest???

Jego drugie ja ;]

Uzi

No co, wole napisac ,,nie karmić trolla" niz patrzec jak ten dostaje kilkadziesiat wpisow :P jedynie odpisywalem na posty ,,Zawshe Zakuś" ale to byla forma pewnego rodzaju rozrywki, smiesznie bylo :D Poza tym Ona nie prowokowala... ale mniejsza juz jej nie ma =]

PS. Uzi skoro mozesz to zrob porządek w tym temacie i popros zeby usunieto te jego ,,spamy"...

Pozdro Debris, Uzi, Agnieszka ;)

BRYLANT_2

:o. Ja to co najwyżej mogę postraszyć prowokatorów na filmwebie.. ;']

Uzi

łeee tam myslalem ze masz tu jakieś wtyki xD

ja się zastanawiam czy nie dało by się wprowadzić funkcji żeby kasować kretyńskie komenty bo czasami aż żal czytać a inni dają się na to złapać i komentują na potęgę