...czyli dzial sluzacy do nienabijania postow prowokacjom! Tutaj piszcie o bledach ortograficznych Indiana, i czy Angelina Jolie byla dobra w kolekcjonerze kosci i sformuowania /ktore jeszcze nie padly ale padna na pewno z reki Brylanta.../: "nie karmcie trolla!"... wiec bardzo prosze, tu macie miejsce na pogawendki o czyms i kompletnie o niczym... ;)
no nie wiem ;] Ja piszę tam gdzie mam ochotę ;]
Ale skoro już tu jestem: nie karmcie trolla! ;] Musiałem to napisać. Co ja jestem gorszy od brylanta? Ja też chcę ;]
Hm..... coś mi się wydaje że ten Indian to chodzi o mnie ale jak na razie to ten nick muj jest źle napisany :/ i wydaje mi się że autor tego tematu oćipiał do końca.
O co Ci chodzi? kompletnie nie rozumiem? Zarzucił mi, że mało znam Ala, i Angeline uważam za utalentowaną, no to odpisałam.
LoL LoL i jeszcze raz LoL agnieszka czy ja ci coś powiedziałem?????????????????? w twojim kierunku????? mi chodzi tylko o tego typka co założył ten temat i coś mi się wydaje że wiem kto to jest.
Nie - nie zarzucałeś tylko napisałeś post i ja odpowiedziałam. Fakt nie dotyczył Ala, tylko innych, ale czy to coś złego?????? Na jakiś durny post nie odpowiadam, a jeżeli ktoś chce ze mną polemizowac to chętnie przyjmuję wyzwanie i Twój post takowo odebrałam.
No bo temat Paweł Małaszyński albo Al Pacino to dla mnie czysta prowokacja i wybacz - nie odpowiem!!!!!!!!!!!!!!