johnny grał po prostu w zabawniejszych rolach a większość dzieciaków które oglądneły z nim piratów z karaibów pozarejestrowały się na filmwebie i dali 10/10!
Mógłbym wysłać ładną wiązankę jeśli to tak na serio, tylko co to w sumie da? Dziewczynki i ich wiedza o kinie.
Ktoś tu chyba komuś zazdrości ale ok jak chcesz puszczać wiązankę to sobie puść. Może Ci ulży :p
Przeklinają Ci co zazwyczaj nie mają racji hehe :p
Hmm... kwestia gustu i pewnie upodobań filmowych. Nie można powiedzieć, że Deep jest złym aktorem jest naprawde niezły, można powiedzieć bardzo dobry (choć sam nie mogę się przekonać do wychwalanych przez prawie każdego Piratów z Karaibów - nie oglądałem). Świetna rola w filmie "Blow" - chyba najlepsza a jakiej go widziałem, podobało mi się także jak zagrał w dość leciwym tytule (to jeszcze z dzieciństwa) "Edward Nożycoręki".
Jednak to jak gra Al Pacino przechodzi moim zdaniem wszystko. Zasługuje na to pierwsze miejsce w tym całym TOP jak najbardziej - taka jest moja opinia. Niemal w każdym filmie jego kreacje są tymi, które najdłużej się pamięta. Role w "Człowieku z Blizną", "Zapachu Kobiety" czy "Ojcu Chrzestnym" to prawdziwy geniusz, doskonała rola w "Gorączce" i wileu innych (z niektórymi tytułami dopiero musze się dopiero zapoznać).
Szanuje każdą opinie i chciałbym, aby także i ta moja była szanowana. Ktoś poprostu może uważać inaczej i uważać innych aktorów za tych "najlepszych". Jednak chyba nikt kto cokolwiek zna się, czy poprostu lubi oglądać filmy nie może powiedzieć, że Al Pacino jest aktorem słabym. Jak dla mnie wiedzie absolutny prym wśród nich, co nie zmienia faktu, że i innych bardzo cenie.
Pozdrawiam Łukasz
ktoś tu mówi że jesteś dzieciakiem?????
rozumiem twoj gust ale widać lepiej że ''kobiety'' bardziej wolą deppa niż pacino nie wiem dalczego ale chyba coś wykombinuję :-)
pozdr
prawda jest taka, ze ocene johnnemu podbijaja nastoletnie fanki bo widzialy "Piraci z Karaibow" i jest boski wg nich..
ale nie to chcialem przekazac
Johnny to dobry aktor, nikt Mu nie moze talentu odmowic bo go po prostu ma..
szanuje kazde zdanie ale Pacino to legenda kina tak jak Brando a Johnny owszem jest dobry ale jest jeszcze mlody i ma napewno jeszcze cos do powiedzenia
w Donnie Brasco dobrze zagral przy boku Pacino, a w moim mniemaniu Pacino zagral jeszcze lepiej
tyle ode mnie
pozdrawiam prawdziwych fanow kina(a nie tych co widzieli jedna role jakiegos aktora i juz jest ulubiony no chyba ze John Cazale bo za duzo on nie zagral a mial ogromny potencjal)
Uważam, że do Al Pacino nie można go nawet porównać. Depp jest świetnym aktorem, ale gra Pacino w Ojcu Chrzestnym , Adwokacie Diabła albo Zapachu Kobiety jest nie do porównania. Poza tym opinie na temat Deppa powinno się pisać w części mu poświęconej, a nie zakładać ich, na stronie innego aktora. Tylko po to aby o nim wspomnieć.
lukasz to była karolka dj: Nie jestem żadnym dzieciakiem
uważam że johnnu tez ma duży talent wspaniale zagrał w wielu filmach nie chodzi mi o piratów
ale do Pacino jeżeli ktoś go porównuje to jest mi smutno po prostu żal mi takich ludzi:-)
szkoda że nie dostrzegaja mistrzostwa pacino ludzie naprawde wiele tracicie że nie możecie tego dostrzec :-(
pozdr:Cezarywi
Zgadzam się z Tobą.
To jest inna liga. Al Pacino zagrał w wielu filmach, klasykach, a porównywanie go do Deppa jest smutne.
Jestem dziewczyną i wiem z własnego doświadczenia, że koleżanki tak wielbią Deppa dlatego, że jest przystojny no i oczywiście uwielbiają go za role Jacka Sparrowa. Smutne ale prawdziwe.
No ale nie zaprzeczajny Depp złym aktorem nie jest.
haha dobre....Al Pacino zagrał w wielu filmach, w tym większość to klasyki. I ja bym raczej go do Deppa nie porównywała. Depp jest dobrym aktorem, nie zaprzecze ale do Pacino się nie umywa.
racja !
ciekawe kto wymyślił ten temat
pewnie nie miał co robić to chciał dostać jak najwięcej w tym temacie wypowiedzi to wymyślił prowokacje (sprytne)
więc prawdziwy fanie ala pacino nie pisz już nic więcej nawet jeśli cię kusi bo sprawisz przyjemność osobie która uważa że depp jest lepszy . a tego chyba nie chcesz. taki cel miała ta prowokacja dziękuje:-)
KONIEC TEMATU!