Al PacinoI

Alfredo James Pacino

9,0
144 287 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Al Pacino

Ludzie dobrej woli, pomóżcie znaleźć mi jakiś filmik z gali, na której Al odbierał swojego Oscara za rolę w Zapachu Kobiety. Dostatecznie długo szukałem i nie mogę tego znaleźć, a wiem, że jeszcze kilka miesięcy temu oglądałem ten film u znajomego.

Za wszelką pomoc z góry serdeczne dzięki.

P.S. Bardzo proszę, jeżeli ktoś ma zamiar napisać coś w stylu "istnieje coś takiego jak "google" kolego" - niech nie zabiera w ogóle głosu w tym temacie ok? Nie jestem paralitykiem i znam trochę sieć, szukałem - nie znalazłem - proszę o pomoc, może ktoś to ma ;)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Swir

Witam! Ja również tego szukałam, ale jednak nie znalazłam:(. Wiesz mam do Ciebie wielką prośbe. Szukałam również filmu Autor! Autor! i także nie znalazłam:(. Szukam go już od ponad pół roku, dopytuje się o niego. "Uzi" polecił żebym poszukała go na torrentach, no to szukałam znalazłam, ale ściągneło się tylko 35% i dalej nie chce się ściągać, a z tego co mi wiadomo no to widziałeś ten film:(. Proszę Cię bardzo, powiedz mi jak mogę go znaleźć, ściągnąć czy co kolwiek:(, jak masz go na płycie to z chęcią podam adres żebyś chociaż mi go wysłał:) bardzo mi zależy na nim tak jak już mówiłam. Gdybyś mógł jakoś polecić jak go zdobyć to napisz chociaz nawet na email wiewiorkam@op.pl liczę jednak, że coś napiszesz:).

Squirrel_2

Jakby w tym wypadku powiedział to mój ojciec: "umiesz liczyć - licz na siebie, nie umiesz - wracaj do szkoły nieuku" ;) Tak, kiedy wydaje mi się, że żyję już na tyle długo iż wszystko widziałem i słyszałem, on powala mnie jednym tekstem ;P

Do rzeczy, Uzi bardzo dobrze zrobił, ponieważ faktycznie jak zauważyłem jestem jedną z niewielu osób posiadających ten film. A że jestem (staram się) osobą pomocną, to droga koleżanko dobrze trafiłaś ;)

354353 to jest mój numer gg, wal śmiało, dogadamy się w jaki sposób najlepiej Ci pomóc. Jestem dostępny zazwyczaj dopiero ok. 22

POzdrawiam!

Swir

Dzięki wielkie naprawdę, już napisałam teraz tylko czekam na twoją odpowiedź i mam nadzieję, że nie masz ustawionego opisu tylko dla znajomych czy coś podobnego;).

Squirrel_2

Wiewiórko napisałaś że Author! Author! znalazłaś na torrentach. A na jakiej dokładnie stronie, bo ja znam www.torrenty.org może jest jeszcze jakaś oprócz tej?
Pozdrawiam ;)

driver_3

Znaczy znalazłam, ale ściągneło się tylko 35% i to było na www.extratorrent.com

Squirrel_2

Nie! Filmów szukaj za pośrednictwem takiego mininova.org, czy piratebay, a nie jakiś polski syf..:/

Eh.

użytkownik usunięty
Swir

Bylo na YouTubie, bo sama ogladalam... ale moze juz nie ma

Swir

http://www.youtube.com/watch?v=S_opZtCJKfI

użytkownik usunięty
gerro

a mam pytanie: czy ktos wie czy on kiedys komus wreczal nagrode? Jak to jest z oskarami - czy przypadkiem laureaci poprzedniego roku nie wreczaja nagrod???