Al PacinoI

Alfredo James Pacino

9,0
144 287 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Al Pacino

Witam chciałbym, abyście mi odpowiedzieli czy będzie ten film z Pacino i de Niro, którego premiera miała być chyba w tym roku? Jeśli tak, to dajcie znać jaki tytuł nosi ten obraz. Pozdrawiam!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Futures_claw

Chyba bedzie ,bo wlasnie kręcą. W przyszłym roku ,a tytul to "Righteous Kill"

Futures_claw

Premiera filmu drogi kolego jest planowana dopiero na przyszły rok, tak że przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać. Widziałem już pierwsze zdjęcia z planu i ostatni trailer, zapowiada się bardzo ciekawie :)

Swir

ciekawie? po trailerze wlasnie utwierdzilem sie w przekonaniu ze bedzie lipa straszna. nie jest to w prawdzie oficjalny ale mnie nie przekonuje.

predat0r

W takim razie oglądaliśmy chyba dwa różne trailery :P

Wiesz co? Jestem fanem gry aktorskiej obydwu tych Panów, dla mnie ich wspólny występ to wielkie wydarzenie i nie mogę doczekać się premiery tego filmu.

Faktem jest, że są już osobami w podeszłym wieku, ale Oni nie zapomnieli jak się gra, wszystkie charakterystyczne dla siebie cechy zachowali i choćby z tego powodu, że po raz kolejny będzie można zobaczyć ich grę na wielkim ekranie, uważam że będzie ciekawie. Zobacz końcówkę, scena w które De Niro kłóci się w sądzie, jego charakterystyczna mina, ten głos... no i jeżeli Pacino będzie taki charyzmatyczny jak zawsze, to ten film jest skazany na sukces.

No a niestety, jeżeli Twoim zdaniem tak nie jest - trudno, bynajmniej nie zamierzam płakać z tego powodu. Ja nie mogę się doczekać :)

Pozdrawiam!

Swir

Dzięki wszystkim za pomoc! Ja na trailer nie patrzę, poczekam na premierę - nie chcę mieć żadnych oczekiwań czy uprzedzeń.

Futures_claw

ja rowniez jestem fanem tych 2 aktorow (Nicholson nr 3) takze rowniez nie moge sie doczekac tego filmu. Mowie tylko o moich subiektywnych odczuciach. OBy sie nie sprawdzily. Choc z tego co wiem to scenariusz jest kiepski ( tak pisza ludzie na imdb).