Witam chciałbym, abyście mi odpowiedzieli czy będzie ten film z Pacino i de Niro, którego premiera miała być chyba w tym roku? Jeśli tak, to dajcie znać jaki tytuł nosi ten obraz. Pozdrawiam!
Premiera filmu drogi kolego jest planowana dopiero na przyszły rok, tak że przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać. Widziałem już pierwsze zdjęcia z planu i ostatni trailer, zapowiada się bardzo ciekawie :)
ciekawie? po trailerze wlasnie utwierdzilem sie w przekonaniu ze bedzie lipa straszna. nie jest to w prawdzie oficjalny ale mnie nie przekonuje.
W takim razie oglądaliśmy chyba dwa różne trailery :P
Wiesz co? Jestem fanem gry aktorskiej obydwu tych Panów, dla mnie ich wspólny występ to wielkie wydarzenie i nie mogę doczekać się premiery tego filmu.
Faktem jest, że są już osobami w podeszłym wieku, ale Oni nie zapomnieli jak się gra, wszystkie charakterystyczne dla siebie cechy zachowali i choćby z tego powodu, że po raz kolejny będzie można zobaczyć ich grę na wielkim ekranie, uważam że będzie ciekawie. Zobacz końcówkę, scena w które De Niro kłóci się w sądzie, jego charakterystyczna mina, ten głos... no i jeżeli Pacino będzie taki charyzmatyczny jak zawsze, to ten film jest skazany na sukces.
No a niestety, jeżeli Twoim zdaniem tak nie jest - trudno, bynajmniej nie zamierzam płakać z tego powodu. Ja nie mogę się doczekać :)
Pozdrawiam!
Dzięki wszystkim za pomoc! Ja na trailer nie patrzę, poczekam na premierę - nie chcę mieć żadnych oczekiwań czy uprzedzeń.