Al PacinoI

Alfredo James Pacino

9,0
139 368 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Al Pacino

a jest w rankingu wysoko nie myslicie ze tam powinni byc mlodsi albo zdolniejsi??? caly czas ci sami a nigdzie nie graja a z mlodszych sie wszyscy smieja i mowia ze nie sa zdolni ? a ten caly ranking to chyba powstal 1000 lat temu bo sie nie zmienia i nie ma szans zeby wszedl tam ktos mlodszy i zdolniejszy chociaz to wlasnie oni graja i maja fanow. taka jest prawda!!niektorzy to nie ogladaja nowych filmow wogole tylko stare nudne czarno biale i potem wchodza na forum hsm i sie wywyzszaja wiec przyszlam tutaj i pytam dlaczego krytykujecie hsm i dajecie 1 a takim starym co juz nie graja dajecie 10 i sie zachwycacie?? np uzytkownik zimny wszedl na Zaka i dal mu 1 bez powodu ://??

zulia_wedrowniczka

Właśnie dlatego faceci rządzą światem......

"kTo to jest? Nie widzialam go w r zadnym filmie"
Zastanów się najpierw i przy okazji obejrzyj kilka filmów z Al'em bo bez tego Twój post nie ma sensu.Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Robert_De_Niro

Marna ta prowokacja, a paru naiwnych chlopow daje sie podpuszczac... jak to dobrze ze to kobiety tak naprawde rzadza swiatem! ;)))

zulia_wedrowniczka

Których to młodych zdolnych masz na myśli? Że niby tych z seriali?!

O czym ty w ogóle piszesz???

Jestem tak bardzo załamany po Twoich wypocinach w tym temacie, że nawet nie jest w stanie sklecić jakiegoś zdania, które przemówiłoby Ci w jakikolwiek sposób do rozsądku. Zresztą, chyba nawet nie warto, takich osób jak Ty nie mam zamiaru nawracać.

Panowie! W ten sposób padł mit wielkiego kina, od dziś mamy wielu młodych i zdolnych serialowców. Dinozaury typu Pacino, De Niro, Brando, Nicholson, Hoffman, Hopkins - do lamusa! Obsada Preasoner Breake rządzi, czas pogodzić się z tym smutnym faktem....

<<załamka totalna>>

Bez pozdrowień...

P.S. za to mamy materiał na kolejny odc. śmiechu warte :)

Swir

Nie odpisujcie jej,ona jest żałosna hehe.Dałem Zakowi 1 bo uważam,ze na więcej nie zasługuje bo gra w jakichś Musicalach- skoro Pacino,De Niro,Bale,Nicholson itd mają u mnie po 10 to taki ktoś jak Zak,Britney Spears,jakiś amant z O.C mają u mnie -40,,ale i tak z dobrego serca daję im 1!!-a ona na to,zę zrobi gnój na forum De Niro i da mu jeden....żałosna siksa....

zulia_wedrowniczka

Poprostu zenada! Jak mozna byc az tak pozbawionym dobrego gustu? Najbardziej jednak rozwalila mnie wypowiedz ze w rankingu powinni byc zdolniejsi! Nic dziownego ze nie widzalas z nim zadnego filmu, Pacino nie gra w gumisiach!
Bez pozdrowien!
PS: telgram do cibie powinien wygladac tak; stop, stop, prosze, prosze juz stop!

ajka127

przestan sie bawic w trola dziewczyno i idź lepiej pozmywać naczynia taka jest rola glupawych nastolatek =]

zulia_wedrowniczka

Nie będę z tego powodu płakać. Nie będę. Nie będę. AArrrgh. Nie widziałaś ze mną żadnego filmu..? Ty, ty..! Bip. bip. bip..bipbip.

Uzi

No ty dziewczyno jesteś jakaś dziwna,widać że masz z 14 lat,twój Zack nie umie kompletnie grać,nie dość że wygląda jak baba to gra tak samo.

PATOLOGIA458

To to jest koleś ten z jej bloga??!! Myślałem że to zdjęcia młodej Kirstie Alley.

wieslaw

mowie prawde ze nie widzialam z nim filmu jakby byl taki cudowny ze jest w 1 10 to chyba by go puszczali nie? ci od was przez caly czas wchodza na forum zaca i np innych i8 daja mu niskie oceny za to ze jets ladny bo innych powodow nie podaja. mowia ze jest plastikowy : to co ? ma sie wstydzic albo sobie specjalnie sobie narobic blizn na twarzy zeby wygladac jak ci na gorze tej listy?? to wlasnie dlatego im dalam niskie noty bo tez tak jak wy nie widzieliscie zadnego filmu z tymi ktorym dajcie 1 ja tez nie widzialam, no i tez dalam je za wyglad bo mi sie na przyklad podobajha. tylko ze wam wolnotak robic i nikt sie nie czepia a ja niby nie moge, tak?? chyba zablokuje komentarze na moim blogu bo wchodzicie i mnie wyzywacie tylko ze nikt nie umie nawet odpowiediec na moje pytanie. do WIDZENIA!!

zulia_wedrowniczka

Podam ci tu przykład Elvisa Presleya który nie dość że był przystojniejszy od twojego Zakusia to był królem rockandrolla i nadal nim pozostaje,a Zack nie dość że wygląda jak mały pedałek to nie umie kompletnie grać.

PATOLOGIA458

Brak slow na nia, moze my zaczniemy wchodzic na strony jakis lalusiow i rozpoczynac temat od:,, nie znam kto jest?''. Tekst z mloda kirste alie swietny - gatuluje autorowi!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Uzi

Mialam jush nie wchodzic ale powiem ci tlko jeshcze ze jestes wiesniakiem i pewnie brzytkim a zreszta sama z tad pojde!! a wy sie wyniescie z forum Zaka bo nie ja zaczelam!!!

zulia_wedrowniczka

To dla mnie bardzo zagadkowa kwestia - czemu takie nędzne prowakacje zdobywają tak ogromną ilość postów? Przecież oczywistym jest faktem, iż kreśląc te "wypociny", owa użytkowniczka spodziewała się "potopu" obelg pod jej adresem, na które ona odpowiadać będzie swoją głupotą i celowo popełnianymi błędami ortograficznymi!

Takie posty są po prostu wynikiem nudy, powodem do dobrej zabawy dla prowokatorów, korzystaniem z internetowej anonimowości i możliwości do posiadania niezliczonej ilości kont na FW i prawdę mówiąc takim prowokatorem może być każdy z nas!

Polemizować to można z jakąś konstruktywną krytyką, a nie z taką "paćką"!

malachita

Niech lepiej poćwiczy nad ortografią bo robi same byki.

PATOLOGIA458

byki robi celowo, ale niech po prostu przestanie sie udzielać na forum =]

użytkownik usunięty
zulia_wedrowniczka

Wiesz w ciagu okresy ostatniego miesiaca szlo ok 5 filmow z Pacino... wiem bo sama ich wypatruje. Ostatnio w sobote "Gorączka" Z nim i z de Niro. W sierpniu co tydzien szly kolejne czesci "Ojca Chrzestnego" (na drugiej sie zauroczylam w Pacino i od tad ogladam z nim wszystko co leci ;DDD;)), potem w 4 tygodniu szlo Pieskie Popoludnie, potem cos jeszcze... no tylko czekac az puszcza Człowieka z blizną...

Z reszta po co ja to pisze - przeciez i tak wiadomo, ZE JESTES 13LETNIM CHLOPCEM KTOREMU SIE STRASZLIWIE NUDZI I UDAJE PUSTA BLONDYNE CO PASJONUJE SIE LINDSAY LOHAN A CI NAIWNIACY DAJA SIE NABRAC!!! ;DDDDDDDD /LOL!/

Dobra hipoteza. Ale wierz, że takie puste blondyny naprawdę istnieją.. :]

zulia_wedrowniczka

piszesz tak, jakbyś myślała, że gwarantem talentu jest młodość...
jeśli ranking się nie zmienia, to znaczy, że ci aktorzy na szczycie grają na tyle wspaniale, iż nadal zachwycają. A że nie widziałaś go w żadnym filmie.. to już tylko świadczy o Tobie. Nowe nie znaczy lepsze, nowe filmy niekoniecznie mają taki klimat, jak te stare, a i nie zawsze robi się film z przesłaniem. Nie mówię, że nie ma nowych filmów, które nie byłyby dobre. Jakbyś nie zauważyła, to Al Pacino, którego podziwiam i uważam, że jest jednym z najlepszych aktorów wszechczasów, cały czas bierze udział w kręceniu filmów. A film czarno-biały nie równa się wcale filmowi nudnemu.

użytkownik usunięty
kwiateczek

Oj, ale z was wszystkich dowcipnisie, hihihi, cóż za żartownisie. Takie małe kabareciarzyki, hihihi! Błyskotliwy dowcip to podstawa dobrej reputacji, moi mili.

kwiateczek

dobra, nie odpisujcie juz jej/jemu bo dziecko ma z tego radoche, jutro nie wstanie do szkoly bo ciagle siedzi na FW i sie napala na komentarze. Pozdro :)

użytkownik usunięty
kwiateczek

Ależ owszem, zgadzam się z wami mędrcy. To bulwersujące, takie niesmaczne obelgi i szykany ;( Przykro mi, dobrzy ludzie, ale trzeba się z tym pogodzić ;(( Brzydzę się taką łobuzerią!

Widzę, że co jeden to inteligentniejszy... Dobra "Panie Mędrco", Panu również proponuję zakończyć dyskusję.

zulia_wedrowniczka

Al Pacino jest jednym z najwybitniejszych aktorów. W śród młodszych aktorów, którzy mogli by mu dorównać talentem mogłabym wymienić: Gary'ego Oldman, Daniela Daya Lewisa, Edwarda Nortona czy Kevina Spacey'a. Ale pewnie dla Fanki Zakusia oni też pewnie są za starzy. :D:D

Eriu

Malachita , Debris- najsmieszniejsze jest to, ze to nie jest prowokacja...
Dla mnie na 100%... Ze tez tacy ludzie istnieja.. nie uwierzylabym, gdybym nie widziala na wlasne oczy ;|

Astartte

nie no! zabiłabym dzieciaka! tą wypowiedzią poprostu mnie zazyłas! zobaczysz! tylko zrobie na forum filmweba dla fanów antyzaca zobaczysz i kur...a nie bedziesz piasala takich bredni! Al Pacino w pełni zasługuje na pozycje w rankingu a ten twój zasrany zackus to beztalecie i gowniarz co mysli ze umie spiewac. Do antyidola bym go dała! jak jeszcze raz zobacze, ze piszesz na forum takich gwiazd takie absolutne brednie to sie doigrasz... Spadaj abym cie tu nie widziala! No biegusiem zapier.....laj!

Emiru18

nie pyskuj do mnie i taj juz jestem cierplsiwa wlazlas mi na forum i zaczelas mnie wyzywac !sama sie nadajesz do tarcia chrzamnu ,zakladaj sobie swoje anty forum anty fanow i sie tam przeniesie jak ktos tam bedzie chcial wogle przyjsc !!ja juz napisalam ze nie bede tu przysciodzic a dalej ktos pisze do mnie jakiis waty?? wez se wsadz swoje wyzwiska bo itak jestes dla mnie nikim i sie k..a odczep!!!!!!!!!!jak myslisz ze on nie umie spiewacm to pewnie sluchasz amandaryny tak do dupty ze sie nawet naie przyznaesz tylko rzniesz kogos co sie nzna na wsystkim hahahahahahahahahha dobranoc!!!

zulia_wedrowniczka

Ze niby wg ciebie jakis podrzędny zack czy cos( w kazdym badz razie nie słyszałam o nim, gdyz takim kinem przestałam sie zajmowac w wieku 10 lat) jest przystojniejszy a raczej jak to ty mówisz "ładniejszy" od Al'a Pacino? ty dziewczyno w ogóle widziałas jego zdjęcie? To, ze Pacino nie jest jakims niedowartosciowanym nastolatkiem pokroju twoich zack'ów nie uwłacza jego talentowi czy urodzie...

zulia_wedrowniczka

Dziecko naucz się pisać bo tego nie da się czytać.

Eriu

Al Pacino jest o wiele przystojniejszy od Zaca. Wystarczy porównać ich zdjęcia na stronach filmwebu. Pokonuje go w kategorii urody i talentu. :)

Eriu

zgadzam sie w 100%. Jak można mowić,że jakiś siedemnatolatek( tyle daje zackowi na oko)z krzywa twarza, ktor zagrał w 3 filmach na krzyż,jest przystojniejzy od Ala. Za samo porównywanie ich powinni karać.

użytkownik usunięty
miss_brightside

Wypowiedź "ZaWShE ZaKUś" - jeśli mianem wypowiedzi można określić coś tak niezrozumiałego i nieczytalnego - doprowadziła mnie do tak silnego gniewu, że do mojej podświadomości "wpłynęła" myśl o "ukatrupieniu" mojego komputera czy dewastacji przedmiotów znajdujących się w moim otoczeniu...

Brak mi słów...

I niestety, w tym przypadku ja również myślę, iż to nie jest prowokacja tylko "defilada głupoty i umysłowej pustki"...
Z reguły nie odpowiadam na krytykę bez cienia konstruktywności, ale obok tego "czegoś" nie można przejść obojętnie...

Co to sie dzieje z tymi ludźmi?!

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - słowa S.Lema pasują idealnie do tej sytuacji...

Jaki piekny cytat :) Adekwatny do sytuacji i osoby :)
Ja do tej pory staralam sie unikac wdawania sie w dyskusje o tego typu ludziach, ale ZaWShE ZaKUs przekroczyla wszystkie moje wyobrazenia o tego typu ludziach..
"jak ktos tam bedzie chcial wogle przyjsc" - Nie zauwazylas, ze tylko ty bronisz tego swojego, pozal sie Boze, aktora? Wiec zakladam ,ze o takie anty forum kilka osob z checia by zahaczylo.
"a ty pewnie sluchasz mandaryny" ja nie widze zadnej roznicy miedzy Efronem, a Mandaryna.
Jestem w tej sytuacji bezsilna, jak wszyscy urzytkownicy forum, bo jedyne co mi pozostaje jak widze takie wypowiedzi, to wdawac sie z toba w glupie pyskowki i roztlumaczac ci jak krowie na granicy rzeczy, ktore i tak do ciebie nie dotra, bo po drodze wykoleja sie na licznych zakretach polaczen nerwowuch twojego "muzgu".
Noz mi sie w kieszeni otwiera, jak ktos taki wypowiada sie na temat Johnnego Deppa, czy Ala Pacino..

Astartte

Nie wiem jak na Was oddziałowuje te jej przekonywanie nas o rzekomym "talencie" Z.Efrona, ale mnie wcale to nie przekonuje do zmiany zdania w kwestii jego "umiejętności" - wręcz przeciwnie - pogłębia moją wrogość do jego osoby i odstręcza na myśl, że jego fankami są takie kiepy...

Tak więc "Zawshe Zakuś" osiąga odwrotny skutek od zamierzonego :)
Ale zabawę jaką nam ofiaruje, publikując w tym miejscu swoje niezrozumiałe "wypowiedzi" można uznać za walor tej "rozmowy" i za to powinniśmy być jej wdzięczni... :D

"Ja nie widzę żadnej różnicy miedzy Efronem, a Mandaryną." - piękne :)

użytkownik usunięty
malachita

A KTO TYO JEST TEN EFRON CZY KTOS MI MOZE W KONCU WYTLUMACZYC, BO PIERWSZY RAZ SLYSZE TA NAZWE... CZY TO JAKAS MARKA LODóWEK???
(...to bylo napawde powaznie - pierwszy raz slysze o tym kolesiu- z kad on sie wzial???...)

Co do przystojnosci AP to poszukajcie sobie dziewczyni jego zdjec mugshots (tzn. zdjec robionych przez policje jak kogos zatrzymuja). AP zaczal grac w filmach dopiero po 30stce wiec to moze byc ciekawe zobaczyc jak wygladal jak mial 21 lat ;)

Al był w więzieniu :D. Aresztowali go za posiadanie broni oO. Chyba 21 lat miał.

użytkownik usunięty
Uzi

To w koncu byl w wiezieniu??? Na tych stronach z mugshotami napisali, ze "charge dropped".
Wogole, ktora wersja jest prawdziwa: ta z tym, ze mial bron, ale wytlumaczyl sie, ze to rekwizyt teatralny /lol/... czy ta, ze podobno jechal z paroma innymi kolesiami, a w samochodzie oprocz broni mieli kominiarki!!! :O

Uzi

Al-byłem

"A KTO TYO JEST TEN EFRON CZY KTOS MI MOZE W KONCU WYTLUMACZYC, BO PIERWSZY RAZ SLYSZE TA NAZWE... CZY TO JAKAS MARKA LODóWEK???"

Ja nie wiedziałam kto to jest Efron do przedwczoraj ale na szczęście zostałam uświadomiona. Jak mogłam być tak naiwna by myśleć, ze to Al jest aktorem wszech czasów.

A KTO TYO JEST TEN EFRON CZY KTOS MI MOZE W KONCU WYTLUMACZYC, BO PIERWSZY RAZ SLYSZE TA NAZWE... CZY TO JAKAS MARKA LODóWEK??
Jakby ci to wytłumaczyc... zack sie urodził. A jest on ambitnym aktorem grającym w ambitnych filmach typu jakis tam licealny musical...(?) choc nie jestem pewna czy to ten film. Zack swą kreacja aktorską pobudza do myślenia: dlaczego amerykanie tworzą tak dziwne szmirowate i nic nie warte ino? Skad sie biora ludzie pokroju tego chłopaczka w tej dziwnej fryzurce? Dlaczego k....a mac ten osobnik nazywa sie aktorem?!
To jest własnie kino ambitne, można isc dalej i nazwać je dramatem psychologicznym, bo po 90 minutach z zackiem twoja psychika przezywa powazny dramat.
Wlasnie dlatego na pierwszym miejscu w top 100 powinien byc Efron a nie jakis tam Pacino, co zagrał w 50 filmach w tym w jakims tam ojcu chrzestnym.
A swoja droga ciekawa jestem ile filmow z tym calym efronem widziala uzytkowniczka"zawsze zakus" ze twierdzi ze zna aktora. Załoze sie ze jeden lub w ogole , a najlepszego aktora swiata zna jedynie zezdjec w bravo

A KTO TYO JEST TEN EFRON CZY KTOS MI MOZE W KONCU WYTLUMACZYC, BO PIERWSZY RAZ SLYSZE TA NAZWE... CZY TO JAKAS MARKA LODóWEK??
Jakby ci to wytłumaczyc...skad on sie wzial? zack sie urodził. A jest on ambitnym aktorem grającym w ambitnych filmach typu jakis tam licealny musical...(?) choc nie jestem pewna czy to ten film. Zack swą kreacja aktorską pobudza do myślenia: dlaczego amerykanie tworzą tak dziwne szmirowate i nic nie warte ino? Skad sie biora ludzie pokroju tego chłopaczka w tej dziwnej fryzurce? Dlaczego k....a mac ten osobnik nazywa sie aktorem?!
To jest własnie kino ambitne, można isc dalej i nazwać je dramatem psychologicznym, bo po 90 minutach z zackiem twoja psychika przezywa powazny dramat.
Wlasnie dlatego na pierwszym miejscu w top 100 powinien byc Efron a nie jakis tam Pacino, co zagrał w 50 filmach w tym w jakims tam ojcu chrzestnym.
A swoja droga ciekawa jestem ile filmow z tym calym efronem widziala uzytkowniczka"zawsze zakus" ze twierdzi ze zna aktora. Załoze sie ze jeden lub w ogole , a najlepszego aktora swiata zna jedynie zezdjec w bravo

użytkownik usunięty

"A KTO TYO JEST TEN EFRON CZY KTOS MI MOZE W KONCU WYTLUMACZYC, BO PIERWSZY RAZ SLYSZE TA NAZWE... CZY TO JAKAS MARKA LODóWEK???"

debris, świetny tekst ;)

zulia_wedrowniczka

Bardzo Was proszę, dajcie już spokój tym biednym nastolatkom. I nie uogólniajcie. Sama nią jestem, a mimo tego nie zakochuję się w Zaku, nie fascynuje się Brytnej, nie piszę, że ich LoOoFfCi@m, czy coś równie głupiego. Al'a Pacino szanuje za kilka dobrych filmów z jego udziałem i muszę zwrócić uwagę autorce postu, że nie zakończył on jeszcze swojej kariery filmowej. W ciągu dalszym gra i do tego gra dobrze.

ajsia

To nie jest atak na żadne "biedne nastolatki". Ja już nią nie jestem (przynajmniej według aktu urodzenia), ale wiele osób, które wypowiadają tu się krytycznie jest.

Eriu

Wcale nie twierdzę, że to atak. Irytują mnie tylko stwierdzenia typu - głupie nastolatki, za młoda jesteś, nie masz wyrobionego gustu.

W sumie został mi jeszcze jeden miesiąc, z drobnymi do "dorosłości" ale póki co nastolatką jestem i nie chce, żeby ktoś tutaj mnie obrażał ;) krytykujcie wypowiedzi, a nie wiek wypowiadającego :)

użytkownik usunięty
ajsia

Ale tu nikt niw czepia sie jej wieku. Ja majac 17/18 lat mialam juz bardzo wyrobiony gust i nikt rozsadny nie zarzucilby zlego gustu osobie tylko ze wzgledu na wiek.
To, ze ktos pisze costam o BRAVO... no coz chyba nie zytasz BRAVO, co nie?!

użytkownik usunięty
ajsia

PS agus ty chyba sobie nie zdajesz sprawe, ze tu siedza glownie mlodzi ludzie. Ja mam np. 21 lat. Dopiero co sama bylam nastolatka...

Nie czepiam się jej wieku, ani nawet jej gustu. Może sobie lubić Zaca Efrona, Hillary Duff i inne tego typu gwiazdeczki. Czepiam się tylko tych bzdur, które wypisała w sowim blogu i w niektórych tematach na forum.

Ajsia, nikt Ciebie tutaj nie obraził.