Hej ile jest filmów gdzie Alan sie całowoał albo były jakieś sceny miłosne?? Podajcie tytuły tych filmów. Z góry dziekuje :)
Jeśli chcesz dość hardkorowe sceny miłosne z udziałem Alanka to z pewnością nie zawiedziesz się oglądając "An Awfully Big Adventure" :) Tam scen miłosnych Ci dostatek :)
Cóż. Dobre pytanie...
Zaraz wyliczę:
-NIeprawdopodobna historia
-Rasputin(choć tu nie do końca takie miłosne było :P)
-Dark Harbor
-Snow Cake
-Truly Madly Deeply
-zdaje się, że w Close my eyes
-Mesmer(oj było romantycznie... ^^)
i to by było na tyle.
zechciałby ktoś uzupełnić, jeśli coś pominęłam, a zapewne było coś takiego :)
pozdrawiam!
Jeśli się nie mylę to jeszcze w "Rozważnej i romantycznej" było chyba kilka sympatycznych scen, ale upewnię się w niedzielę :)
uwzgledniałam to, ale tma nie było całowania chyba...
żadnego całowania...
jesli dbrze dobrze pamietam
Dzięki :)A czy ktos mieszka w Józefowie bo mam przeczucie że będzie problem ze ściągnięciem tych filmów, a jak ktoś z Was mieszkałby niedaleko mnie to mógłby mi przegrać. jak cos to piszcie na gadu 144354 albo na mojego bloga (który jest krótko mówiąc kiepski :) www.alan-rickman.blog.onet.pl
Jeszcze raz dzieki i pozdrowienia dla wszystkich :))
A gdzież jest zacny Józefów?
Koło jakiego wielkieog miasta?
:)
A co do bloga...
Po prostu plaga jest na alanowych blogach!
W jednym moim (Kejt potwierdzi :P) tak dobrze prowadzonym siadło wszystko łącznie z notkami i szablonem i sie nie wyswietla, w drugim szbalon szwankuje.
Musze ja się wziąć do roboty i coś z tym wszystkim zrobić...
I ni w cholere ruszyc nic nie chce.
Kurcze...
Kiepsko...
Ale mam andizeje ze sobie poradizmuy. JA ciżycze szczescia w blogowaniu.
I żeby cie ta plaga nie dosięgnęła!
:*
Józefów jest koło Warszawy, można też stwierdzić że Otwock, który graniczy z Józefowem jest duży :) Ale tak właściwie to kawałek za Warszawą:) Mieszka ktoś w okolicy? Jak cos to piszcie i na moja komórke 600472903 :)
Fakt, zwracam honor, "Rozważna i romantyczna" to bardzo grzeczny film... Chociaż pora emisji raczej grzeszna była :)
Ogłaszam wszem i wobec,ze blog
http://alanek.klub.mylog.pl
reaktywowany.
dokonałam cudu i go odreanimowałam dzisiaj.
także dla wiadomości ogółu (m.in Kejt)
klub działa :)
i ma sie dobrze
jeeeej:)
cieszy mnie niezmiernie i raduje reaktywacja klubu i nawet już byłam i zobaczyłam i podoba mi się bardzo:)
Józefów jest koło Warszawy, można też stwierdzić że Otwock, który graniczy z Józefowem jest duży :) Ale tak właściwie to kawałek za Warszawą:) Mieszka ktoś w okolicy? Jak cos to piszcie i na moja komórke 600472903 :)