Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 593 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Hej ile jest filmów gdzie Alan sie całowoał albo były jakieś sceny miłosne?? Podajcie tytuły tych filmów. Z góry dziekuje :)

Narcyzia_2

Dark Harbor - oj całował, całował
:P

chociaż smieszne pytanie zadałaś :D

Narcyzia_2

Jeśli chcesz dość hardkorowe sceny miłosne z udziałem Alanka to z pewnością nie zawiedziesz się oglądając "An Awfully Big Adventure" :) Tam scen miłosnych Ci dostatek :)

Narcyzia_2

Cóż. Dobre pytanie...
Zaraz wyliczę:
-NIeprawdopodobna historia
-Rasputin(choć tu nie do końca takie miłosne było :P)
-Dark Harbor
-Snow Cake
-Truly Madly Deeply
-zdaje się, że w Close my eyes
-Mesmer(oj było romantycznie... ^^)

i to by było na tyle.
zechciałby ktoś uzupełnić, jeśli coś pominęłam, a zapewne było coś takiego :)
pozdrawiam!

Kaliope

Jeśli się nie mylę to jeszcze w "Rozważnej i romantycznej" było chyba kilka sympatycznych scen, ale upewnię się w niedzielę :)

aficionada

uwzgledniałam to, ale tma nie było całowania chyba...
żadnego całowania...
jesli dbrze dobrze pamietam

Kaliope

No cóż, możliwe... Jakby nie było już pojutrze odświeżę sobie pamięć :)

aficionada

Dzięki :)A czy ktos mieszka w Józefowie bo mam przeczucie że będzie problem ze ściągnięciem tych filmów, a jak ktoś z Was mieszkałby niedaleko mnie to mógłby mi przegrać. jak cos to piszcie na gadu 144354 albo na mojego bloga (który jest krótko mówiąc kiepski :) www.alan-rickman.blog.onet.pl
Jeszcze raz dzieki i pozdrowienia dla wszystkich :))

Narcyzia_2

A gdzież jest zacny Józefów?
Koło jakiego wielkieog miasta?
:)
A co do bloga...
Po prostu plaga jest na alanowych blogach!
W jednym moim (Kejt potwierdzi :P) tak dobrze prowadzonym siadło wszystko łącznie z notkami i szablonem i sie nie wyswietla, w drugim szbalon szwankuje.
Musze ja się wziąć do roboty i coś z tym wszystkim zrobić...
I ni w cholere ruszyc nic nie chce.
Kurcze...
Kiepsko...
Ale mam andizeje ze sobie poradizmuy. JA ciżycze szczescia w blogowaniu.
I żeby cie ta plaga nie dosięgnęła!
:*

Kaliope

Józefów jest koło Warszawy, można też stwierdzić że Otwock, który graniczy z Józefowem jest duży :) Ale tak właściwie to kawałek za Warszawą:) Mieszka ktoś w okolicy? Jak cos to piszcie i na moja komórke 600472903 :)

Kaliope

Fakt, zwracam honor, "Rozważna i romantyczna" to bardzo grzeczny film... Chociaż pora emisji raczej grzeszna była :)

Narcyzia_2

Ogłaszam wszem i wobec,ze blog
http://alanek.klub.mylog.pl
reaktywowany.
dokonałam cudu i go odreanimowałam dzisiaj.
także dla wiadomości ogółu (m.in Kejt)
klub działa :)
i ma sie dobrze

Kaliope

jeeeej:)
cieszy mnie niezmiernie i raduje reaktywacja klubu i nawet już byłam i zobaczyłam i podoba mi się bardzo:)

Kasiatko

Józefów jest koło Warszawy, można też stwierdzić że Otwock, który graniczy z Józefowem jest duży :) Ale tak właściwie to kawałek za Warszawą:) Mieszka ktoś w okolicy? Jak cos to piszcie i na moja komórke 600472903 :)

Narcyzia_2

Ale mając na mysli sceny miłosne miałam na mysli jesdna albo dwie a nie filmy od 18 lat :)

Narcyzia_2

ja nie mieszkam, ale wiem, gdzie to jest, spędziłam tam najlepsze pół roku mojego życia... :)