to jakas pomylka z ta srednia, powinna byc przynajmniej 9, jakies dzieciaki chyba glosowaly
Fakt, powinna być minimum 9, ale cóż... Dobrze, że jest na tak wysokim miejscu - już 36. Oby tak dalej!! ;)
Dokładnie ;) Ale ostatnio zainteresowanie wzrosło jak widzimy i our mister Rickman pnie się do góry. Oby tak dalej. Aż do pierwszego :D
A ja wiem kto dał mu mniej niż 10 :)
Antyfani Snepa :). Czyli jak zgaduję osoby w wieku 8-12 lat, bo dzieci się go boją :D. Czysta psychologia :) Spokojnie będą w naszym wieku to będą dawać same 10. Zresztą jak już przeczytali wszystkie HP to wiedzą, że prof. Snape jest ok, to i ocena się zmieni. Ja 1 film o HP obejrzałam tylko dlatego, że Alan tam miał grać, a później to mnie dorwała Potteromania. No i mam jeden problem więcej na głowie :D. Zresztą od 1 odcinka i I tomu wiedziałam, że prof. eliksirów musi być w porządku. Przecież był tak fantastycznie i słodko nie miły, że nie mogłoby być inaczej :D(mały paradoks). Czarne charaktery górą, a czarne charaktery w wykonaniu Rickmana to mistrzostwo świata. No proszę i znów odbiegłam od tematu. Nic nie poradzę na to, że tak lubię pisać:) Pozdrawiam Alanholiczki ;)