Ta aktorka już samym wyglądem potrafi działać na nerwy. Brzydka i gruba ale pasuje do tej swojej nędznej roli błaznowatej mścicielki.
Że co ? Chyba muszę sobie kupić okulary żeby to dostrzec .... $$$ Aha, zaraz mi odpiszesz że muszę je kupić, więc już nie musisz.
Ciekawe gdzie tak napisałam mózgu.. Sama za nią nie przepadam, ale zanim się kogoś obrazi to trzeba się zastanowić, a nie ośmieszać.
uroda i odczucia z nią związane to pojęcie względne natomiast środki wyrazu jako aktorki są absolutnie denerwujące wręcz drażniące , ale nie w sposób pozytywny. zapamiętuję ją dzięki jej mimice irytującej modulacji głosu i niestety absolutnie niedopasowanej i nie dobranej estetyce konfekcyjnej. afektywna choroba dwubiegunowa ma niebywały wpływ na posiadacza tej choroby a kisio niestety nie ma o niej pojęcia a szkoda bo nawet w serialu można zagrać niezwykłą rolę. mogłaby zniknąć nie będę płakała.
Mnie też strasznie irytuje a szczególnie te jej wydęte usta - to nie jest ładne, tylko przerażające! to samo ma Szulim i Siwiec - okropne babska..