Aleksandra Kisio

6,5
2 150 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Kisio

Ta aktorka już samym wyglądem potrafi działać na nerwy. Brzydka i gruba ale pasuje do tej swojej nędznej roli błaznowatej mścicielki.

emplim

nie jest wcale gruba tym bardziej brzydka. Jest naprawdę piękna. Świetnie gra rolę mścicielki:}

rybaa17

Super jest, nie za gruba nie za chuda i buźka ładniutka :)

Eph

Że co ? Chyba muszę sobie kupić okulary żeby to dostrzec .... $$$ Aha, zaraz mi odpiszesz że muszę je kupić, więc już nie musisz.

nathalie34

No skoro taki piszesz, to zapewne jest ładniejsza od Ciebie:)

rybaa17

No nie wiem, mi się nie podoba. Ale w sumie to mój gust.

emplim

DLa Twojej wiadomości ona ma problemy z tarczycą.

pykpyk

Kacze usta też ma od tarczycy?

emplim

Ciekawe gdzie tak napisałam mózgu.. Sama za nią nie przepadam, ale zanim się kogoś obrazi to trzeba się zastanowić, a nie ośmieszać.

pykpyk

Ależ ja jej nie obraziłem. Po prostu robi kaczy dziób co wygląda nieładnie i w dodatku dziecinnie.

emplim

uroda i odczucia z nią związane to pojęcie względne natomiast środki wyrazu jako aktorki są absolutnie denerwujące wręcz drażniące , ale nie w sposób pozytywny. zapamiętuję ją dzięki jej mimice irytującej modulacji głosu i niestety absolutnie niedopasowanej i nie dobranej estetyce konfekcyjnej. afektywna choroba dwubiegunowa ma niebywały wpływ na posiadacza tej choroby a kisio niestety nie ma o niej pojęcia a szkoda bo nawet w serialu można zagrać niezwykłą rolę. mogłaby zniknąć nie będę płakała.

emplim

Mnie też strasznie irytuje a szczególnie te jej wydęte usta - to nie jest ładne, tylko przerażające! to samo ma Szulim i Siwiec - okropne babska..

emplim

ja się w pełni zgadzam z Twoją wypowiedzią :] wyjątkowa w każdym calu :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
emplim

Brzydka jest , oczy blisko siebie , wydęte usta nietaruralnie, kiepska aktoreczka .

nathalie34

Na szczęście (na razie) już jej nie będzie bo ją uśmiercili.