Aleksandra Szwed

5,3
1 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Szwed

Szkoły aktorskiej też żadnej nie ma. Nie wiem czemu oni ją wszędzie biorą. To jakieś niezrozumiałe jest.

misonka

ładna jest co się czepiasz , teraz nie jest aż takim drewnem za czasów rodziny zastępczej była tak drewniana że rzygać mi się chciało ale jak zagrała w Ranczo to już o niej zdanie zmieniłam.

kinomanka_13

Ty chyba żartujesz. Mroczki to przy niej Al Pacino i Robert de Niro. Jeszcze jak była dzieciakiem , to właśnie można było jej to wybaczyć, ale to co odstawia teraz w nowych produkcjach wola o pomstę do nieba. Nie wiem, przecież taki producent jak ją zatrudni to traci, bo wielu ludzi przestanie oglądać przez nią, taka ona jest okropna. A brzydka jak noc.

misonka

Brzydka to ona na pewno nie jest

Vanessa100

jest piękna, o aktorstwie się nie wypowiadam bo pamiętam ją jedynie jako małą Elizę, sama wtedy byłam dzieciakiem i ją lubiłam

gabiszu

Jak na moje to wręcz przebrzydła nawet. Jak ty mówisz ze ona jest ładna, to strach pomyśleć co ty w lustrze musisz widzieć. Współczuję.

misonka

za to Ty musisz być prawdziwą miss świata, gratuluję :)

gabiszu

Dziękuję. To miłe.

gabiszu

nie ma to jak wyrażenie swojej negatywnej opinii o czyimś wyglądzie, od razu jakiś fan wyleci z tekstem, że ty to na pewno musisz być pięknością ( ironia) hehe no bo w końcu on CIĘ ZNA, bo przecież każdemu na świecie powinno podobać się to samo ! nikt ie ma swojego gustu !.

Robaczek_12

Robaczku czytaj uważnie, to misonka pierwsza napisała " Jak ty mówisz ze ona jest ładna, to strach pomyśleć co ty w lustrze musisz widzieć", a ja tylko na to odpowiedziałam na ten "pocisk", więc misonka mnie zna i może o mnie w ten sposób pisać, ale ja już nie bo jej nie znam? :) zresztą tekst misonki jest nielogiczny, bo nigdzie nie napisałam, że ona jest piękna, i że ja jestem piękna (a jeśli uważam siebie za brzydala to co? znaczy, że jestem piękna, bo Olę uważam za ładną a wcale taka nie jest, więc mam wypaczony gust?) nie jestem fanką, napisałam że oglądałam ją tylko w Rodzinie Zastępczej i to w pierwszych odcinkach, jako dziecko, po prostu uważam, że jest piękna i to moje zdanie, i mam prawo je napisać, za to nikt nie ma prawda obrażać mnie tylko dlatego, że mam inny gust niż on.

gabiszu

To było do ogółu a odpisałam na twój post bo był jako ostatni a nie będę 2 razy pisać tego samego ; )

Robaczek_12

nie bardzo do ogółu, skoro zacytowałaś mnie :)

misonka

zgadzam się jest brzydka!

pysia118

Oho, wpadły pasztety leczyć kompleksy.

czarkowskY

powiedział co wiedział -,-
wredna jest i tyle, strasznie jej nie lubie

pysia118

Może jest wredna i jej nie lubisz, ale brzydka nie jest ;)

czarkowskY

nie mój typ że się tak wyraże :)

czarkowskY

jest przeciętna jak na osobę, z której media chcą zrobić niewiadomo jak fajną laskę.
obiektywnie za urodę dałbym jej 6/10. jej twarz jest mało kobieca, ale ma fajną figurę.

misonka

no jak to dlaczego ? jako dzieciak grała przez kilka lat w rodzinie zastępczej to wystarczyło żeby do teraz była sławna i dawana do nowych ról..

misonka

Typowy "żeński" komentarz o urodzie jakiejś znanej osoby...
Ogarnijcie się i dorośnijcie zakompleksione paszteciki.

stanlej83

Potwierdzone info. Jest mega zajebista.

Douger

Boże... o gustach się nie dyskutuje to po pierwsze. Po drugie jeżeli chodzi o jej aktorstwo to jest zerowe, nie potrafi grać i koniec kropka. W żadnej produkcji nie była dobra, nie jest prawdą to, że można było jej to wybaczyć, jest słaba wszędzie gdzie gra, nie powinna być aktorką, amen. :)

Sacha_fw

Grać nie potrafi,to racja. Ale i tak jest lepsza od braci Mroczków ;-)

Sacha_fw

Temat jest o urodzie,a nie talencie aktorskim. A dla mnie jest mega przepyszna.

Douger

Dla mnie jest brzydalem i beztalenciem w jednym :)

Sacha_fw

Na szczęście kobiety mają się podobać mężczyznom.

Douger

Jeżeli kobieta ta mi się nie podoba to uważasz, że nie jestem facetem?

Sacha_fw

Tak :P

Douger

O gustach się nie dyskutuje, znasz takie powiedzenie? Dla mnie jest gównem, dla Ciebie super :)

misonka

Tak , zgadzam się , aktorka jednej roli i się ślizga po po tym , beznadzieja !!!

misonka

Nie wiem czemu oni ją wszędzie biorą"- co to za tekst w ogóle jest ? a gdzie niby ją biorą ?

misonka

chyba że za stodołą