Szkoły aktorskiej też żadnej nie ma. Nie wiem czemu oni ją wszędzie biorą. To jakieś niezrozumiałe jest.
ładna jest co się czepiasz , teraz nie jest aż takim drewnem za czasów rodziny zastępczej była tak drewniana że rzygać mi się chciało ale jak zagrała w Ranczo to już o niej zdanie zmieniłam.
Ty chyba żartujesz. Mroczki to przy niej Al Pacino i Robert de Niro. Jeszcze jak była dzieciakiem , to właśnie można było jej to wybaczyć, ale to co odstawia teraz w nowych produkcjach wola o pomstę do nieba. Nie wiem, przecież taki producent jak ją zatrudni to traci, bo wielu ludzi przestanie oglądać przez nią, taka ona jest okropna. A brzydka jak noc.
jest piękna, o aktorstwie się nie wypowiadam bo pamiętam ją jedynie jako małą Elizę, sama wtedy byłam dzieciakiem i ją lubiłam
Jak na moje to wręcz przebrzydła nawet. Jak ty mówisz ze ona jest ładna, to strach pomyśleć co ty w lustrze musisz widzieć. Współczuję.
nie ma to jak wyrażenie swojej negatywnej opinii o czyimś wyglądzie, od razu jakiś fan wyleci z tekstem, że ty to na pewno musisz być pięknością ( ironia) hehe no bo w końcu on CIĘ ZNA, bo przecież każdemu na świecie powinno podobać się to samo ! nikt ie ma swojego gustu !.
Robaczku czytaj uważnie, to misonka pierwsza napisała " Jak ty mówisz ze ona jest ładna, to strach pomyśleć co ty w lustrze musisz widzieć", a ja tylko na to odpowiedziałam na ten "pocisk", więc misonka mnie zna i może o mnie w ten sposób pisać, ale ja już nie bo jej nie znam? :) zresztą tekst misonki jest nielogiczny, bo nigdzie nie napisałam, że ona jest piękna, i że ja jestem piękna (a jeśli uważam siebie za brzydala to co? znaczy, że jestem piękna, bo Olę uważam za ładną a wcale taka nie jest, więc mam wypaczony gust?) nie jestem fanką, napisałam że oglądałam ją tylko w Rodzinie Zastępczej i to w pierwszych odcinkach, jako dziecko, po prostu uważam, że jest piękna i to moje zdanie, i mam prawo je napisać, za to nikt nie ma prawda obrażać mnie tylko dlatego, że mam inny gust niż on.
To było do ogółu a odpisałam na twój post bo był jako ostatni a nie będę 2 razy pisać tego samego ; )
jest przeciętna jak na osobę, z której media chcą zrobić niewiadomo jak fajną laskę.
obiektywnie za urodę dałbym jej 6/10. jej twarz jest mało kobieca, ale ma fajną figurę.
no jak to dlaczego ? jako dzieciak grała przez kilka lat w rodzinie zastępczej to wystarczyło żeby do teraz była sławna i dawana do nowych ról..
Typowy "żeński" komentarz o urodzie jakiejś znanej osoby...
Ogarnijcie się i dorośnijcie zakompleksione paszteciki.
Boże... o gustach się nie dyskutuje to po pierwsze. Po drugie jeżeli chodzi o jej aktorstwo to jest zerowe, nie potrafi grać i koniec kropka. W żadnej produkcji nie była dobra, nie jest prawdą to, że można było jej to wybaczyć, jest słaba wszędzie gdzie gra, nie powinna być aktorką, amen. :)