Aleksandra Szwed

5,3
1 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Szwed

Uważam ze obie jestescie ładne ,ale w tym serialu macie beznadziejne ciuchy:/I dlaczego jesteście zawsze ubrane tak samo...nawet gumki do włosów macie w tym samym kolorze.Ehh weźcie zagadajcie do ekipy żeby was ładniej ubierali, a nie jak dzieci z podstawówki.pozdro

La_Pantera_Rosa

No właśnie robią je na bliźniaczki a przecież zupełnie się różnią... I to nie, że teraz takie czasy, ale od początku serialu. Swoją drogą ja rozumiem, że ta ich rodzina zastępcza kasiasta nie jest i może to z oszczędności wszystkie ubrania x2, ale mogłaby pani Alutka im w jakimś odcinku porządne ciuchy sprawić ;p
A tak poważnie to co mają bidulki zrobić - tak im każą chodzić i tyle. A emerytkom co oglądają serial takie się podobają :)

Nocturne

Przeczytaj sobie swoją odpowiedź, jak sam zostaniesz emerytem.

Nocturne

ubierają się tak samo bo to one się uważały za bliźniaczki! a nie że to twórcy tego serialu wzięli 2 różne dziewczynki na bliźniaczki!

La_Pantera_Rosa

Od początku ubierają się tak samo, bo uważąją się za bliźniaczki

neta_4

Oglądałeś odcinek numer 2? Chyba nie, z tego co czytam.

A co do ciuchów.. Moim zdaniem mają super ubrania i nie Twoją sprawą jest oceniać je, bo każdy ma inny gust. Jednym się podobają, a drugim nie.. Z tego co wiem, na codzień Ola ubiera się w ciemniejsze tony. Ale to już tak na marginesie ;]

PozdrawiaM!

La_Pantera_Rosa

Jak wystepowaly majc 11lat kilka lat temu to nie dziw sie ze tak je ubierali. A czy ona nie reklamuje ciuchów z butiku?
Ps. Skoro ona ma polskie nazwisko to jej ojciec powinien byc Polakiem, a nie matka. Jak to jest?

9asia9

tak, reklamuje ciuchy z butiku. nawet fajnie wyszła na tych plakatach.

La_Pantera_Rosa

I co z tego,że mają beznadziejne ciuchy Twoim zdaniem? Tu sie liczą ciuchy czy gra? Ciuchy w tym serialu to według mnie jeden z najmniejszych szczegółów! A mi się właśnie ich ciuchy podobają,są skromne przedewszystkim.Są ubrane tak samo bo są niby bliźniaczkami w tym serialu.One się same nie ubierają tylko ubiera ich ekipa.