Aleksandra Szwed

5,3
1 421 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Szwed

Oglądam R.Z. od paru ładnych lat. Jak dotąd seria z dopisem " Plus " wydaje się być najciekawszą. Lecz nagle, tak gdzieś od paru odcinków, zaczęło się coś psuć i nieładnie śmierdzieć. Nie jest to raczej ta nowomoda na ( przepraszam za wyrażenie )piepszenie dobrych rzeczy. Chociaż czołówka się zmieniła i to na gorsze ( podszepnij drogie dziewczę producentom że nieładnie tak zawodzić widzów ). Zastanawiam się poważnie czy nie brakuje już wam pomysłów na nowe odcinki. Jak narazie wszystko wskazuje że tak jest. PYTANIE : czy mam rację???? A jeżeli mam to czy nie lepiej byłoby zakończyć emisję serialu???? Będę szczery : od pewnego czasu zaczynacie się robić nudni jak faki z olejem. Nawet odjazdy tego waszego posterunkowego stają się bardziej schizoidalne. Moc schematyczności???? W Twoim i pana "Żymełki" bardzo. O innych aktorach nie będę sie wypowiadać bo nie trawię polskiego kina TEGO gatunku. Jeżeli mogę coś zasugerować to proszę :

- Spotykam się z wieloma negatwywnymi opiniami na Twój temat. Woda sodowa ???? Wrodzony charakterek ???? Wpływ środowiska ???? Nie mi to oceniać. Jesteś o rok młodsza ode mnie więc pewnie w tym roku poszłaś do liceum - jeżeli jset w Tobie ta nuta " wredności " to radzę się szybko zmienić. W nowym środowisku, a szczególnie na tym etapie wredność nie jest mile widziana. Naprawdę.

Ogólnie podsumowując masz ode mnie tak z 7 punktów na 10 możliwych. Aha - odrobina sztywnialstwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Tam gdzie jest za dużo luzu tam wszystko się wali. Jak trochę dłużej się zastanowisz nad tymi słowami to napewno zrozumiesz.

Pozdrowienia. Widz Hannibal ;))))

Hannibal_Lecter_4

No właśnie, nie Tobie to oceniać..

Twoja wypowiedź zaczęła się od zachwalania "RZ+", a skończyła na "dobrych radach" dla Oli, zachaczając jeszcze o pare innych wątków po drodze. Tak naprawdę całoś - nie ma sensu ;] Czołówka się zmieniła? Nie zauważyłam, chyba, że chodzi Ci o "dodanie" kilku nowych postaci. Ale oni pojawili się dopiero w dodatku "+", który - według Ciebie - jest najlepszy. Więc o co chodzi? Zresztą moim zdaniem mieszka Ci się fikcja z realnymi postaciami. To tyle.

A tak poza tym, to każdy ma inny gust, inne upodobania i nikt Ci nie karze tego serialu oglądać. Więc ja problemu nie widzę. Nie podoba Ci się - nie oglądaj. Podoba - to nie szukaj dziury w całym.

PozdrawiaM!

plutonka1

A u mnie Ola ma w pełni zasłużoną jedynkę, ale przyznaję ci rację -
wypowiedź autora tematu nie ma sensu. Może była pisana po pijanemu? :)

boolion

albo raczej naćpany.do kogo on to w ogóle pisał?do Oli Szwed? o_O

Hannibal_Lecter_4

Kim Ty jesteś, żeby dawać innym rady jak mają się zachowywać. Tym bardziej, że ich nie znasz.