Aleksandra Szwed

5,3
1 421 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Szwed

Choć, gdybym miał mieć taką w rodzinie to albo ją albo siebie bym na kosmos wysadził, ale i tak Ola to nic przy Misheel Jargalsajkhan - ta to dopiero powoduje pryszcze na mózgu jak ją oglądam. Skąd oni ją wogóle wzięli - z księżyca ?

cOOba

Nie z tworek. Masz racje tylko Misheel Jargalsajkhan moze pobic ta szwed w rodzinie zastepczej jesli chodzi o najgorsze aktorstwo.

mungow

No comment.. Poprostu żałosne.. Tyle.

Ludzie, czy Wy naprawdę macie IQ poniżej zera, czy tylko zazdrość Was zżera? W każdym razie nie piszcie nawet takich rzeczy, bo sami siebie poniżacie tego typu tekstami.

PozdrawiaM!

plutonka1

Ostro, ostro ale słusznie - popieram. Ja rozumiem, że można kogoś nie lubić ale bez przesady... jak ktoś już pisze takie pierdoły to naprawdę widać,że zazdrości i tyle.

gitanaromo

jasne Aniu, masz rację of course :)

PozdrawiaM!

plutonka1

zazdrość? że grają w jednym serialu? a czego tu zazdrościć? żałosne:|

Yokichi

Bo Ty nawet w jednym nie grasz :P

inkainkowska

inka archeolog

użytkownik usunięty
cOOba

Ja gdybym miał Ole w rodzinie to dążyłbym do popełnienia kazirodztwa ;d

Nie lubię jej bo jej zachowanie jest irytujące, jest bardzo słabą aktorką, aczkolwiek nie można jej odmówić urody. Jej brat (jeśli ma) ma przechlapane wiedząc, że nie może na nic liczyć mając pod dachem taką szprychę;d

cOOba

Jednak 2 główki o niczym nie świadczą, jesteś idiotą Kubo:)

cOOba

Tak tylko Misheel ma tego świadomość i wzięła się za medycynę, dostała się do serialu poprzez casting i mnie aż tak Ola i Misheel nie drażniły. Aczkolwiek racją jest, że powalające nie są. Mam jednak dużo większy szacunek do Misheel.