Alex O'Loughlin

Alexander O'Lachlan

7,8
1 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alex O'Loughlin

Tytuł odcinka - The Big Wheel,Alex dość przekonująco zagrał psychopatycznego seryjnego mordercę, fajnie byłoby zobaczyć go w takiej roli na dużym ekranie...

pani_szmalbogacka

też mi się bardzo spodobało jak zagrał :)

pani_szmalbogacka

Przejrzałam całą obsadę "Criminal minds" i tytuły wszystkich odcinków i nie mogę znaleźć.W którym sezonie Alex tam zagrał?

monika1209

tylko w jednym odcinku, emitowanym w zeszłym tygodniu: S04 E22 “The Big Wheel":)

monika1209

Ten odcinek możesz znaleźć na youtube.     

pani_szmalbogacka

jak chcecie obejrzeć Alexa w genialnej roli psychopaty to koniecznie obejrzyjcie FEED. doskonały film, kawal dobrego kina 9/10

Cyric

4 sezon "Criminal minds" właśnie startuje na AXN w poniedziałki więc jeszcze do 22 odc poczekamy. a czy FEED jest gdzieś do ściągnięcia bo ja nie mogę znaleźć?????

wolvi24

powinnien byc, kiedys byl na osiolek. com ale proponuje na minovie poszukac ;)

Cyric

http://www.youtube.com/watch?v=o4dzze05LZs&feature=related
trzeba przyznać dziwnie wygląda w tych okularach XD!!!! czy ktoś zna piosenkę z tego filmiku?????????

wolvi24

właśnie obejrzałam Feed. przy tym filmie jego rola w Criminal Minds wypada dość łagodnie.

wolvi24

dokładnie :) film jest naprawdę mocny i niegłupi. Alex pokazał tam klasę, pamiętam że oglądając ten film mówiłem sobie że alex genialnie pasowałby na wampira i zaraz niedługo zagrał w Moonlight :)

i gdzie wreszcie znalazłeś filmik, bo przypomniałbym sobie :)

Cyric

znalazłaś nie znalazłeś. jest na darkwarez.pl.

wolvi24

sorry za błąd :), dzieki za link
<zakrotki>