Powiedzcie mi co serialowy Mick ma w sobie takiego, że z tęsknotą czekamy na kolejny odcinek ,,Pod osłoną nocy"?
no wlasnie z tymi oczami, dlaczego sa tak zniewalajace, przypadkiem trafilam na ML zobaczylam te jego oczy i... trach, obejzalam caly sezon;)
Heh ja opuściłam 2 odcinki...te kiedy został człowiekiem, ale wolę go jako wampira więc nic straconego;)
zgadzam się w 100% dla mnie to bez znaczenia czy jest pod postacią człowieka czy jako wampir-tak czy tak wygląda słodko. pozdrawiam wszystkich fanów serialu
Jest po prostu prawdziwym facetem;męski,seksowny no i ten jego romantyzm w Moonlight jest zniewalający.Pozdrowienia dla wszystkich fanów Alexa.
Hmmm... muszę przyznać,że ten aktor ma coś takiego w sobie co przyciąga.
W "Moonlight" jest po prostu niesamowity i podoba mi się to że chce być sobą a nie drugim Heath'em Ledger'em,albo Russel'em Crowe'm.Nie zrozumcie mnie źle uwielbiam filmy Heath'a byłam,jestem i zawsze będę jego fanką i uważam,że był świetnym człowiekiem. Po prostu chodzi mi o to,że skoro Alex tak powiedział to znaczy,że ma silną osobowość.Tylko biorąc pod uwagę moją naturę "detektywa" nie nazwę go swoim ulubionym aktorem dopóki nie dowiem się czegoś więcej na jego temat.
Więc może zamiast tyle gadać "sprawdzę" go w Googlach ;))
z wyglądu to nawet niezły, ale uśmiech ma naprawdę zniewalający ;>.
Widziałam go tylko w moon light, i nie wiem, czy obejrzę coś jeszcze z nim, nic mnie nie zachęca (tak trochę nie na temat ;pp)
obejrzałam ostatnio fragment nowego serialu z nim-Three Rivers i już wiem, że będzie trudno zamienić wampira w lekarza...przyzwyczaiłam się do tego wizerunku...
Od niedawna ogladam ML i jestem pod niesamowitym wrażeniem tego aktora. JEst niesamowicie pociagający ma w sobie cos takiego co przyciaga po kilku sekundach spojrzenia. przyznaje ze ma slodki usmiech. poza tym jest normalnym facetem a nie jakas gwiazda i sprawia wrazenie zwyklego faceta co kreci jeszcze bardziej;]
ten typ tak ma. ma w sobie to COŚ i myślę, że nikt nie powinien się temu sprzeciwiać, bo to najszczersza prawda. to mój ideał mężczyzny. jest nawet bardziej sexi od Erica z Czystej Krwi, nie uważacie? ^^