w długich włosach bardzo ładnie wyglada. Serial MOONLIGHT też mi się podoba - czekam na 2. serię
Ala spojrzeć wypada. CIACHO!!!Najseksowniejszy wampir! Może nawet bardziej od Gerarda Butlera w "Drakula 2000"...
Ha, czyli nie tylko ja zwróciłam uwagę właśnie na głos Alexa. Trzeba przyznać, że jest wyjątkowy ;)
I naprawdę jestem mile zaskoczona jego podejściem do fanów. Na swoim myspace bardzo serdecznie dziękował fanom za ich wsparcie, jeżeli chodzi o anulowanie produkcji "Moonlight" (ale jeszcze nie wszystko stracone! Amerykańscy fani - i nie tylko - organizują wiece, oddają swoją krew do Czerwonego Krzyża i głosują w internecie - co też uczyniłam - jedna ze stacji natomiast zainteresowała się finansowym wsparciem "Moonlight", więc może drugi sezon będzie nam dany. Oby!) i napisał w to taki szczery sposób, że nawet przez chwilę nie pomyślałam, że może robi to interesownie (to właśnie strajki fanów zwróciły uwagę telewizji DirecTV na "Moonlight").
W każdym razie, po tym jednym serialu, muszę przyznać, że jest świetnym aktorem ;) Trzeba będzie zainteresować się resztą jego filmografii...
a oto storna dla zainteresowanych gdzie można zagłosować na to aby powstał drugi sezon z Alexem w roli wampira :) : http://forums.moonlightline.com/viewtopic.php?f=8&t=9676&start=0
Ja równiez uwielbiam Alexa. widziałam wszystkie filmy z nim prócz może jednego. w każdej fryzurze wygląda inaczej. moim zdaniem jest dobrym aktorem. potrafi grac negatywne jak i pozytywne postacie. a moonlight ogladam i ciesze sie ze wreszcie na AXN puscili. oby druga seria powstala. wydaje mi sie ze raczej bedzie poniewaz rowniez widzialam protesty fanow na myspace i dzieki temu uda sie by dalszy ciag serii powstal. pozdrawiam
ja też mam nadzieję że bedzie 2 seria moonlight a co do fryzury Aleksa musze stwierdzic ze naj lepiej<choć i tak jest z niego ciacho> że wyglada z lekkim zarostem i krótkimi włosami on wogóle jest boski:)