Alex O'Loughlin

Alexander O'Lachlan

7,8
1 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alex O'Loughlin

Ten gościu wymiata. Wiem, że dla niektórych nie jest najprzystojniejszym aktorem na całym świecie, ale ma tak niodparty urok osobisty, że szok. A poza tym naprawdę umie grać.

ggate

Zgadzam się z tobą, na ekranach co pewien czas pojawia się aktor od którego nie można oderwać oczu, ale w większości to tylko ładna buźka Alex ma to coś co przyciąga – jego spojrzenie, uśmiech ale jak wspomniałaś jest świetnym aktorem – który potrafi zaskoczyć widza swoją reakcją, spontanicznością, uśmiechem. Z tym po prostu trzeba się urodzić :))

ggate

zgadzam się z Tobą. Jest uroczy, przystojny i nieźle gra. Cieszę się że zobaczyłam go w Moonlighcie, w Mary Bryant, w Auguście rushu. a miałam nie oglądać tego serialu "Moonlight" bo pomyślałam sobie - następny serialik o wampirkach. ale coś mnie ciągnęło do tego aktora. dziś obejrzałam kikla odcinków i muszę powiedzieć - uff, na szczęście instynkt mnie nie zawiódł. Alex nieźle sobie radzi w filmowym świecie:)

antonia0

Jak tu się z Wami nie zgodzić, ze wszystkimi słowami...To prawda.
A na Moonlight wpadłam przypadkiem, bo usłyszałam słowo "wampir"(nić nie poradze, że mnie do nich ciągnie)
Jak dla mnie, niezaleznie od filmu/serialu w jakim gra - kamera naprawdę go lubi :))
Przystojny, uroczy, sam przyciąga...

Szucia

Mialam dokladnie te sama sytuacje trafiajac na moolight.
Alex jest przystojny utalentowany.. moonlight dzieki niemu jest takie dobre.

Satine_11

moonlight dzięki niemu jest takie dobre.
Popieram – czasami oglądając film mam wrażenie ze Alex swoją osobą zapełnia luki w scenariuszu. Wierzę, że jego kariera aktorska będzie dalej się rozwijała. Trzymajmy za niego kciuki:)))

agawa_99

O tak,zdecydowanie ma w sobie "to coś".Świetnie gra w Moonlight,bardzo dobrze się na niego patrzy

Nessy

hej na tej stronce jest pare fotek Alexa, może ktoś chce sobie obejrzec http://www.alexo-loughlin.com/gallery/index.php

nikita121

Thx :)

jest tam naprawdę sporo filmów i seriali z jego udziałem. Szkoda tylko, że większość z nich trzeba sporwadzać z zagranicy.