Ten gościu wymiata. Wiem, że dla niektórych nie jest najprzystojniejszym aktorem na całym świecie, ale ma tak niodparty urok osobisty, że szok. A poza tym naprawdę umie grać.
Zgadzam się z tobą, na ekranach co pewien czas pojawia się aktor od którego nie można oderwać oczu, ale w większości to tylko ładna buźka Alex ma to coś co przyciąga – jego spojrzenie, uśmiech ale jak wspomniałaś jest świetnym aktorem – który potrafi zaskoczyć widza swoją reakcją, spontanicznością, uśmiechem. Z tym po prostu trzeba się urodzić :))
zgadzam się z Tobą. Jest uroczy, przystojny i nieźle gra. Cieszę się że zobaczyłam go w Moonlighcie, w Mary Bryant, w Auguście rushu. a miałam nie oglądać tego serialu "Moonlight" bo pomyślałam sobie - następny serialik o wampirkach. ale coś mnie ciągnęło do tego aktora. dziś obejrzałam kikla odcinków i muszę powiedzieć - uff, na szczęście instynkt mnie nie zawiódł. Alex nieźle sobie radzi w filmowym świecie:)
Jak tu się z Wami nie zgodzić, ze wszystkimi słowami...To prawda.
A na Moonlight wpadłam przypadkiem, bo usłyszałam słowo "wampir"(nić nie poradze, że mnie do nich ciągnie)
Jak dla mnie, niezaleznie od filmu/serialu w jakim gra - kamera naprawdę go lubi :))
Przystojny, uroczy, sam przyciąga...
Mialam dokladnie te sama sytuacje trafiajac na moolight.
Alex jest przystojny utalentowany.. moonlight dzieki niemu jest takie dobre.
moonlight dzięki niemu jest takie dobre.
Popieram – czasami oglądając film mam wrażenie ze Alex swoją osobą zapełnia luki w scenariuszu. Wierzę, że jego kariera aktorska będzie dalej się rozwijała. Trzymajmy za niego kciuki:)))
hej na tej stronce jest pare fotek Alexa, może ktoś chce sobie obejrzec http://www.alexo-loughlin.com/gallery/index.php