Alex Pettyfer

Alexander Richard Pettyfer

7,7
8 418 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alex Pettyfer

Młody gościu, kariera przed nim... dopiero się rozkręca.
A że młody i przystojny, do tego blondyn, to będziecie się pastwić?
Nie taki mdły...Może coś z niego będzie...
A że przystojny, to chyba widać nawet bez włosów ,
nawet maska bestii uatrakcyjnia młodość i moim zdaniem wcale go nie szpeci...
Jak mu sodówka do głowy nie uderzy...
JAK TAM TRZYMAŁABYM KCIUKI ZA POZYTYWNY ROZWÓJ JEGO KARIERY!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kajeczka777

Ja również. Pokładam w nim nadzieję.

kajeczka777

jeśli chodzi o grę aktorską, to wielkiego szału nie ma, ale przed chłopakiem sto lat, więc niech się rozkręca
a jak aktor "cieszy oczy", to bardzo miło i jak dla mnie ideał faceta z wyglądu, wyciągnięty z mojej głowy, zwłaszcza na tym zdjęciu ;;
http://www.alexanderpettyfer.com/images/alex_p1.gif

frodka

Fakt. przystojniak z niego niezły (nawet w moim typie). Tylko, że.... Jakoś tak wygląda na starszego niż jest w rzeczywistości.

xena_4

Nie, wcale nie wygląda na starszego, po prostu to zdjęcie z zarostem go postarza. Naprawdę młoda buźka, to widać w zbliżeniach- po cerze- tego niczym nie oszukasz!

użytkownik usunięty
kajeczka777

Nie ma co się okłamywać - z wyglądu jest Alex BARDZO do rzeczy... :D Nie mogę nic mu w tej sferze zarzucić, a na zdjęciach z papierosem... Mmm... :)
A co do kariery rzeczonego aktora - mam szczerą nadzieję, że będzie się ona rozwijała jak najlepiej i na wielkim ekranie będziemy go oglądać coraz częściej i w coraz fajniejszych produkcjach!

kajeczka777

Chłopak jest młody. Zobaczcie, w ilu filmach dopiero zagrał. Wszystko przed nim. Mam nadzieję, że o nim nie zapomną i pozwolą się rozwinąć. Ja jestem jak najbardziej za. Bardzo go lubię.

kajeczka777

ach jak miło chociaż raz poczytać pozytywne komentarze do nowego młodego aktora. trzymam za niego kciuki : ]

kajeczka777

Naprawdę podobała mi się jego gra w "Tormented"...
Świetnie wcielił się w postać "szkolnej gwiazdy" - gnojkaXD

WhiteDemon

Hej. Filmu "Tormented"akurat nie widziałam, ale jak będzie to możliwe, to nadrobię tą zaległość...
A jeśli chodzi o Alexa to myślę sobie oglądając go choćby w Alex Rider: Misja Stormbreaker , czy Wild Child. Zbuntowana księżniczka,że
on po prostu nie che być zaszufladkowany jako jeszcze jedna ładna "buźka", stąd ten papieros, stąd zarost itp.

WhiteDemon

"Tormented" to chyba jego jedyny film, w którym naprawdę się postarał. A resztę chyba lepiej przemilczeć :/

kajeczka777

NAJPIĘKNIEJSZY <3

nightmarrry

A kogo byś jeszcze uznała za najpiękniejszego? Pytam z ciekawości...bo ja teraz 9 żyć chloe oglądam i tam występuje Ben Stone, trochę podobny urodą do Alexa...