Ja również nie mam pojęcia co Wy w nim widzicie, a poza tym nie rozumiem dlaczego się czepiacie Sarah Bolger... Dziewczyna jest ładna, a do tego ma na koncie więcej ról niż Alex, mimo że jest od niego młodsza. Oznacza to zapewne, że jest po prostu lepsza. Może właśnie to Was w niej drażni, że mimo 15 lat coś osiągnęła! To wygląda na zwykłą zazdrość z waszej strony... Przynajmniej takie odnoszę wrażenie.
Tak czy inaczej pozdrawiam Was :*
nie, dzięki nie zazdroszczę jej:PP Dla mnie jest brzydka i ma czerwoną twarz z krzywym uśmiechem, ale to moje zdanie:) I, jak to ujęłaś, ma więcej ról niż Alex... Hmmm, ale co to za role?? Jakieś trzecio-, czwarto-, piąto-, planowe!! Nic w nich nie pokazała,grała beznadziejnie, a Alex grał tylko w 2 filmach i za każdym razem grał główną rolę:) To jest coś:))
I mi się baaaardzo podoba:] Cóż, ludzie mają różne gusta:)
Również cię pozdrawiam:*
Muszę przyznać, że chyba trochę przesadzasz, co do jej wyglądu, ale mimo to szanuję Twoje zdanie :D Co do Alexa to chyba rzeczywiście należy zmienić to zdjęcie, bo wygląda tu śmiesznie. Przeglądnęłam parę innych, na których wygląda lepiej i zaczynam rozumieć dlaczego Wam się podoba, jednak nie zmienię zdania, że są przystojniejsi od niego ;)
Pozdrawiam :)
po prostu każdy ma inne zdanie:D dziewczyn w typie Sarah Bolger nie cierpię, a chłopaków w typie Alexa uwielbiam:D PO za tym uważam że Pettyfer świetnie gra, potrafi sie kamuflowac jak na szpiega przystałó:)
hehe:] nie, nie można mnie oskarżać o moje poglądy:) Po prostu nie cierpię takich sztucznych dziewczyn, moje zdanie... Mam złe przeżycia z taką jedną osobą. Lepiej nie pytajcie...
Rozumiem :D Nie będę drążyc tematu. Jedyne, czego do końca nie łapię, to to, skąd wiesz, jaka ona jest... Tak czy inaczej, chyba zaczynasz mnie przekonywać :)
nom:) po prostu ten wygląd i styl grania w filmach po prostu mnie.... denerwuje, delikatnie to ujmujac!!! I te lalkowate minki..:/ Zaraz pawai puszcze!! To dziewczyna całkowicie nie pasuje do tego filmu...!!!
Przydałby się ktoś bardziej... nielalusiowaty? :) czyli... jak to powiedzieć? poważniejszy? z zimną krwią? :D
tak, dokładnie. Oa jest taka blee... a na początku zaraz jak są w szkole to jaka ona jest obrzydliwaaaa bleeeeeeee taka ehh
Pozdrawiam:)
A dla mnie ten chłopak ma niesamowity urok osobisty. Nie jestem typem nastolatek zakochujących się w aktorach, ale co jakiś czas zerkam sobie na jego zdjęcie...
A byłam taka nieprzekonana do niego i jego roli Alexa Ridera... Teraz mogę spokojnie przyznać, że wybrali pasującego i zdolnego aktora.
A co do dziewczyny, które grała Sabinę, to aktorka nie jest zła, jest nawet ładna, ale nie pasuje do tej roli. Przydałaby się dziewczyna z mniej tuzinkową urodą, mniej lalkowata i pewniejsza siebie, tak przynajmniej ją sobie wyobrażałam.
od kiedy ilośc znaczy jakośc !? wobez tego np Jenifer Aniston juz powinna oskara dostać za tyle tych durnych filmików w kórych zagrała
Czytałaś do końca wszystkie odpowiedzi? Przecież w końcu się zgodziłam z Luelle! Jednak tak czy inaczej, ktoś w niej coś widzi, skoro ją angażują...
Pozdrawiam :D
Popieram yami-no! To rodzina ją wkręciła! Do roli Sabiny widziałam osobę energiczną, pogodną z "tym czymś"! Nie musi być nawet taka cacy, byle umiała grać i by miała gust!!
Midnight... Tja... Właśnie to mnie urzekło w kwietniu w Pettyferze... jego urok osobisty:] Jego ZDOLNOŚCI!! Ja też nie wzdycham do aktorów, ale ten jeden po prostu sam przyciąga mój wzrok!! Moje koleżanki stwierdziły, że to cud, bo zawsze na kogoś wybrzydzałam i kręciłam nosem, a tu proszę:)
Oj tak... kolezanki mi mowia ze nie lubie sabiny bo gra "dziewczyne" Alexa. Ale ja jej nie cierpie bo jest paskudna i psuje film;/ a moze zabawimy sie w ludzi z obsady...? KOGO PROPONUJECIE DO ROLI SABINY???? wiecie co po zastanowieniu... NAWET HILARY DYFF BYŁABY LEPSZA!!
Jest przynajmniej ładniejsza z deczka:) Ja osobiście Sabinę dałabym dopiero w 3 części, bo ona troche psuje fabułę! To jak będzie z tą ich przyjaźnią na Wimbledonie!!??
lepiej, żebym ci nie mówiła, bo to by popsuło przyjemność czytania^^ Jednak mówię - idź do najbliższego Empiku i wyposaż się tom 3:)
kupiłam sobie dzis skeleton keyXD rules:P jak tylko skoncze opisywac moje dziecinstwo po englishu, nagrywac na fonetyke jakies czytanki to sie biore za ksiazkeXD
ps. dzis dosłałam olsnienia! mam opisac jakas ksiazke ktora czytałam oraz napisac 4 strony moich odczuc i streszczenie bookaXD wiec zamowiłam sovbie Alexa po angielsku i bedzie coolXD
Ja też jutro idę wyposażyć się w trzeci tom... W mojej bibliotece niestety znajdują się tylko dwa pierwsze, które juŻ okupuję :D
Ja już czytałam pięć, w tym dwie kupiłam :D Jeszcze tylko mi tej przeklętej trójki brakuje :D
A pozostałych trzech części, wydanych po angielsku, nie czytacie?
bede błagac brata zeby mi kupił <mieszka a angli> wiec pewnie na swieta dostaneXD a jak nie to bede go molestowac zeby wysłął poptemXD
bede błagac brata zeby mi kupił <mieszka a angli> wiec pewnie na swieta dostaneXD a jak nie to bede go molestowac zeby wysłął poptemXD bo w sumie to ja pierwsza czesc Alexa kupiłam jeszcze po englishu zeby na studiach wykorzystacXD
Ale możesz kupić w Empiku po angielsku... Tzn. nie jestem pewna, czy będą akurat dostępne, ale na stronie Empiku można zamówić :D
bede sie strac jakas zachaczyc:P skonczyłam w nocu 3 czesc i przyznam ze swietna jestXD szczegolnie podobała mi sie sciena w ktorej wyszło na jaw ze Alex urodził sie w 1987 roku XD czyli tak jak jaXD kocham AutoraXD
no niestetyXD takie zycie:) ale dzis sie normalnie zdziwiłam jak zobaczyłam moja mame czytajaca 3 tom!! mowi ze nie ma co czytac a ksiazka sie fajnie zapowiada==
nom:] Alex Rider to taka książka dla każdego pokolenia!! Zapewne Alex przypomina twojej mamie czasy młodości kiedy też była moda na szpiega - Jamesa Bonda:] A Alex może jej go trochę przypomina...
ja tam nie wiem:P moja mama po prostu lubi czytac ksiazki kryminalneXD i ma sposob na rozpoznanie ksiazki " jesli ja porzeczytam ja w mienij niz 2 dni znaczy ze jest dobra i czyta" XD ale Bonda nie lubi ^^'
Moja mama też kryminały lubi, a Bonda wręcz uwielbia... Ale zwykle jest tak, że przyrzeka, że będzie czytać jakąś ksiażkę, a potem nic jej z tego nie wychodzi. Jest wiecznie zajęta, więc jedną książkę przerabia przez jakiś miesiąc :D
Ale gust ma, trzeba przyznać - o wiele lepszy do książek niż do filmów :P
moja niby tez ma mało czasu ale jesli sie wciagnie w ksiazke to czyta najwyzej 3 dni:P chyba to odziedziczyła po mnie XD <reczej ja od niej :P ale to szczegol> ale np kriminałow jako filmow nie lubi... oglada tylko komedie i romanse.... bo sie boi reszty XD
moja mama też czytuje tylko kryminały:) Ale jak to mowi "ma tyle na głowie" ze wieczorem po prostu zasypia na książce przeczytawszy tylko gdzies ze dwie strony:>
Ja szybkiego czytania nie odzidzieczyłam po kims z mej rodziny... Właściwie to jestem jedyną taką sztuką razem z moim bratem ciotecznym:) W pół godziny coś możemy grubego przeczytać:) No coż, ale moja rodzina za to jest raczej muzykalna:)
Jedyną rzecza jakiej mogę jej zazdrościć jest to, że grała razem z Alexem Pettyferem. Oprócz tego nic.
no moge sie zgodzic, ze zazdrosic moge jej tylko tego, ze z nim grala i zgodze sie z tym, ze on raczej nie jest nia zainteresowany. jakby byl to by mial troche gust zwalony. no ale podobno on nie patrzy na wnetrze:D:D:D
Ja tez moge powiedziec ze jedyny powod zazdrosci to rola obok Alexa..A ja nie uwazam ze to zdjecie jest beznadziejne,,Co prawda w dluzszych wloskach wyglada znacznie lepiej(taki slodki :D) jednqak w krotszych wyglada jak mezczyzna :) obojetnie jakie miny by nie robil na zdjeciach i tak jest perfekcyjny...W Polsce chlopcy w jego wieku wygladaja jak dzieci z podstawowki albo sa brzydcy ;/ :(
co prawda to prawda, zalezy jakcy chlopcy :D:D:D jakbys ie wzieli do roboty to kto wie moze by wygladali nawet lepiej niz Alex. I tez jest prawda to, ze wyglada bardziej mesko, ze tak powiem w krotszych wlosach, ale one mu z deka nie pasuja bo ma uszy odstajace :P wiem, wiem pewnie bedziecie sie ze mna klocic ale taka jest prawda przyjzyjcie sie.
Ilość i jakość to nie są wyrazy bliskoznaczne. Może być mnóstwo powalonych, idiotycznych, kretyński ról... ale SĄ. A może być kilka ale dobrych... Ja tej dziewczyny po prostu nie lubię... Nie wydaje mi sie ona aktorsko utalentowana (co nie oznacza że jej zazdroszczę). Poza tym producenci "Alexa Ridera" chyba wybierali ją z zamkniętymi oczami skoro miała być Sabiną "najładnieszą dziewczyną w szkole Alexa". Nic na to nie poradzę że nie pałam do niej miłością czy sympatią... Zmuszać się też nie zamierzam, ale znalazłam plus - film "AR" nadrabia kiepską kreację Sahry samym sobą. Pozdroffka:*
Ej, a tak z gwoli ścisłości: CO NA FORUM ALEXA PETTYFERA ROBI TEMAT DOTYCZĄCY CUDOWNEJ SAHRY BLOGER?! Ona ma chyba swoje forum co? Taka dobra aktorka, nie powinni jej poskąpić... <joke>
To nie był topic dotyczący Sarah tylko Alexa... Pierwszym stwierdzeniem było to, że nie jest on najcudowniejszy, dopiero potem o nim napisałam :)
Pzdr.