Alexander Skarsgård

Alexander Johan Hjalmar Skarsgård

7,9
23 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alexander Skarsgård

Podobno w 1 odcinku jest scena w Fangtasii z golusieńkim Eric'iem :-)))

Chenia

ooo już czekam z niecierpliwością ;D
nie, żebym była jakąś erotomanką, ale TEN widok nie może mnie ominąć...

Chenia

nie golusieńkim, ale PRAWIE nagim, znaczy się, pewnie w jakichś bokserkach czy cos w tym stylu... pewnie to będzie w domu Sookie, jeśli pozostaną wierni książce

pati_s00

http://alexander-skarsgard.com/videos/interview-videos/2010-interview-videos/012 310-sag-awards-interview-with-access-hollywood/
:-)))

użytkownik usunięty
Chenia

Wierni książce raczej nie pozostają (Erica w gejowskim wdzianku nie widziałam przynajmniej xD), ale jest nadzieja ;D

Eric w legginsach! iiii!!!!
ale tego raczej nie będzie bo w serialu nie zginął Lafayette

Nie czytałem książki, ale czy przypadkiem scena w sklepie z ubraniami w 2
sezonie nie była własnie ta scena gdzie jest w "gejowskim" wdzianku (
zwłaszcza że jest tam bardzo mocny motyw własnie gejowski :D ).

Litwin

Oj nie :))))
Scena w gejowskim wdzianku w książce pojawia się na końcu, podczas orgii Menady :)
Poza tym nie wydaje mi się, żeby sportowa bluza i dżinsy stanowiły gejowskie wdzianko :D W książce Eric ma na sobie różowe legginsy z lycry i obcisły różowy podkoszulek, i to jest gejowskie wdzianko :D

Moni_11

Zresztą w scenie w sklepie Olek się świetnie prezentował, mniam :P

Moni_11

super, w końcu się dowiem jakiego ma :DD bo skoro on jest taki wysoki... to wiadomo co ma w spodniach..? ;p żart :D

czysto_krwista

nie jarajcie sie tak bo i tak nie wskoczy wam do lozka

monsieur_dawid

a szkoda... ale pomarzyć zawsze można... czy też już nie?

ateate

widziałam pierwszy odcinek, trzeciego sezonu i wierzcie występuje nagusieńki jak go Pan Bóg stworzył, oczywiście ograniczyli ten piękny widok do jego tyłu:D a szkoda....
a po za tym serial znacznie odbiega od książki, ale mi osobiście to nie przeszkadza, po co ogladać to samo co się czytało:P polecam 4 część serii;)

firania

rzeczywiście to był piękny widok ;D

PannaSaporta

taa, Eric miał najlepsze wejście w nowym sezonie ;]

pissedchupacabra

oglądać tą scene 10 razy to za mało...; )

spinsgirl

witam,
gdzie mogę obejrzeć chociaż 3 sezon czystej krwi bo o 4 to nawet nie marzę?

ateate

http://iitv.info/czysta-krew/
proszę bardzo.

WhiteDemon

dzięki bardzo za link
faktycznie apetyczny widok.. mniam...

ateate

bo 4 jeszcze nie ma ;))

PannaSaporta

niestety... :)

Tarquin2

hahahahahahahahahha. to byla moja reakcja, kiedy Sookie zeszla do Erica, ten ekhem. aktywnie zapoznawal sie ze swoja tancerka i jak gdyby nigdy nic, odwrocil sie i bez pardonu zaczal z nia rozmawiac. uwielbiam postac Erica i aktora go grajacego.

Alex! <33333

gosiukukuk

tak scena była rewelacyjna -szkoda że nie pokazali całego Erica :(
aktor jest także świetnie dobrany aktora grającego Bila natomiast bym zmieniła czegoś mu brakuje ....

ateate

to moze brzmiec strasznie banalnie ale wg mnie np, brakuje mu przede wszystkim wygladu. jest okropnie ucharakteryzowany, w ogole jest niski, nie ma w nim nic pociagajacego.

gosiukukuk

to że jest niski to tylko plus dla niego bo z Sookie pocałunki "na tym samym poziomie" dodają tylko pikanterii, ale poza tym nie ma tej iskry która powinna przyciągać

ateate

ale porownujac go z takim erickiem... nie ma porownania!. Eric to uosobienie tego, co kocha sie w wampirach: seksapil, magnetyzm, tejemniczosc, czasem brutalnosc i okrucienstwo a czasem przejaw ludzkich, ciepłych uczuć, poczucie humoru, siła... moge tak w nieskonczonosc. bill nie ma ani jednej takiej cechy, jest niczym w porownaniu do Wikinga ;D

gosiukukuk

bo jak tu by nie patrzeć Alexander JEST POTOMKIEM WIKINGÓW

Chenia

a to widziałyście? http://www.youtube.com/watch?v=QeD4WaA8E_s&has_verified=1