Alexander Skarsgård

Alexander Johan Hjalmar Skarsgård

7,9
23 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alexander Skarsgård

Jak obejrzałam kilka odcinków True Blood i jak go zobaczyłam to zafascynowałam się tym aktorem :)
Chociaż Bill też super, ale Eric ma to coś!!!

AngiBells

No dokładnie!! :) To jest chyba pierwszy raz, kiedy w jakimś filmie/serialu blondyn podoba mi się bardziej od bruneta ;P

AngiBells

Bill jak dla mnie jest jedną z najgorszych postaci w True Blood nudny, miejscami strasznie irytujący.
Eric natomiast jest świetny .Na pierwszy rzut oka bezwzględny ,pozbawiony uczuć ,jednakże im dalej go poznajemy dostrzegamy ,że posiada uczucia którymi darzy min: Pam,Godrica a także zaczyna darzyć Sookie .

kwiatuszek446

Początkowo lubiłam Billa, ale teraz też strasznie mnie irytuje. Team Eric all the way! :D Uwielbiam wszystkie ujęcia w True Blood, w których Eric patrzy na Billa z góry. ;D

milkaway

Podpisuję się pod tym, tyle, że ja od początku nie lubiłam Billa. Nie leży mi ani jako postać ani jego odtwórca. ;)

użytkownik usunięty
AngiBells

To coś widać w jego wywiadach:) Sympatyczny facet:)

użytkownik usunięty
AngiBells

Eric - Bill
Lestat - Lui
Damon - Stefan (akurat mi serial nie odpowiadał, ale Ian był ok)
W większości wspólczesnych filmów o wampirach ... 'negatywny' bohater, podobnie jak 'pozytywny' zdobywa rzesze fanek:)

AngiBells

Eric jest fantastyczny. Nigdy nie lubiłam Billa.

gosiolek7

Eric moja miłość xd

AngiBells

kurcze uwielbiam faceta no... :P

malinka_20

ERIC po prostu wymiata! :) też go uwielbiam. Pod koniec czerwca zaczyna się 4 sezon True Blood. Nie mogąc się doczekać sięgnęłam po 4 tom książki. Jeśli choć w połowie będą się trzymać serii to będzie dduuuużżżo Erica :) Jest boski, zwłaszcza jak straci pamięć i zmieni się w słodkiego i wrażliwego faceta. Jest rozbrajający :)

zgadnij_kto

Tak jest, Eric debeściak.
Aczkolwiek z początku to kwiczeć mi się chciało, w reakcji na aż tak drastyczną zmianę w osobowości vikinga, jaką nam pani Harris zaserwowała;)
Mówię: "Co do jasnej ciasnej, lew w owieczkę się transformował??! Nie!!!"
Potem jednak tak się przyzwyczaiłam do Erica - słodziaka, że aż mi się smutno zrobiło, gdy szeryf wrócił do stanu wyjściowego...

WhiteDemon

No wiesz, nie bardzo pamiętał kim był :) W 5 tomie znów był sobą.