Alexander Skarsgård

Alexander Johan Hjalmar Skarsgård

7,9
23 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alexander Skarsgård

Mój absolutny ideał mężczyzny. Ten wzrost, to ciało, ta twarz... Jak na niego patrzę, aż mnie skręca i mam ochotę wyć. Fizycznie jest absolutnie doskonały....

Luana_86

Zgadzam się z Tobą;) Z Alexa jest przystojniak co się zowie...Do tego obdarzony dużym talentem aktorskim, poczuciem humoru i charyzmą. Bardzo kolesia lubię;) Niech mu się wiedzie.

Luana_86

Zajebisty jest... mnie normalnie dreszcze przechodzą jak na niego patrze. Te ruchy, to spojrzenie, głos...ach jakbym z nim stanęła twarzą w twarz to bym chyba nie potrafiła głosu z siebie wydobyć. A tyle pytań chciałabym mu zadać :D

Izabell673

hehe, ja tez tak mam, ale nie w takim dużym natężeniu jak wy ;p jak oglądam jego wywiady czy coś to mi się tak miło na duszy robi, tak błogo się na niego patrzy i słucha :D Mi się chcę wyć na widok Alexa O'Loghlin'a, Toma Feltona i Keeanu Reeves'a. To wtedy mnie skręca i cały czas mam banana na twarzy gdy ich oglądam, albo słucham i ich akcentów które wielbię (Tom jest Brytyjczykiem- kocham ich akcent, a Alex Australijczykiem). I uważam że Australijczyk Alex jest bardziej hoot od Szweda Alexa :D

czysto_krwista

Mrrrr.. zjadłabym go w całości:D jaki on wysokiiii.. ahhh..

monji007

i niesamowicie wysportowany... jak tak na niego patrze, np na zdjecie gdzie jest bez koszulki i prtzypatruje sie temu kaloryferkowi.. zastanawiam sie ile dziennie bierze na klate, zeby tak zajebiscie sie prezentowac xD

użytkownik usunięty
czysto_krwista

Ja też na niego patrząc mam wciąż banana na gębie xD
Cudowny jest <33
Jego bracia są jeszcze wyżsi od niego i przystojni, ale on jest najprzystojniejszy <3333
Wcześniej nie wiedziałam o Jego istnieniu, dopiero jak zaczęłam oglądać ' True blood ' :D:D

Luana_86

Podpisuję się rękami i nogami pod ta wypowiedzią :3

Luana_86

Jest absolutnie zajebisty :)

Karesia

a najlepsze jest w tym wszystkim to, ze on ma świadomosc tego, jak działa na kobiety xD

gosiukukuk

to jest najgorsze ! :P

użytkownik usunięty
Luana_86

Uosobienie moich marzeń o facecie idealnym! "Czysta krew" bez niego byłaby wodnista!

zgadzam się, serial oglądam głównie z jego powodu;)
pozdrawiam jego fanów

malinowy_karmelek

ja serial ogladam bo mi się podoba ale nie powiem gdyby nie Alexsander nie byłoby na kogo popatrzeć z zachwytem