Mój absolutny ideał mężczyzny. Ten wzrost, to ciało, ta twarz... Jak na niego patrzę, aż mnie skręca i mam ochotę wyć. Fizycznie jest absolutnie doskonały....
Zgadzam się z Tobą;) Z Alexa jest przystojniak co się zowie...Do tego obdarzony dużym talentem aktorskim, poczuciem humoru i charyzmą. Bardzo kolesia lubię;) Niech mu się wiedzie.
Zajebisty jest... mnie normalnie dreszcze przechodzą jak na niego patrze. Te ruchy, to spojrzenie, głos...ach jakbym z nim stanęła twarzą w twarz to bym chyba nie potrafiła głosu z siebie wydobyć. A tyle pytań chciałabym mu zadać :D
hehe, ja tez tak mam, ale nie w takim dużym natężeniu jak wy ;p jak oglądam jego wywiady czy coś to mi się tak miło na duszy robi, tak błogo się na niego patrzy i słucha :D Mi się chcę wyć na widok Alexa O'Loghlin'a, Toma Feltona i Keeanu Reeves'a. To wtedy mnie skręca i cały czas mam banana na twarzy gdy ich oglądam, albo słucham i ich akcentów które wielbię (Tom jest Brytyjczykiem- kocham ich akcent, a Alex Australijczykiem). I uważam że Australijczyk Alex jest bardziej hoot od Szweda Alexa :D
i niesamowicie wysportowany... jak tak na niego patrze, np na zdjecie gdzie jest bez koszulki i prtzypatruje sie temu kaloryferkowi.. zastanawiam sie ile dziennie bierze na klate, zeby tak zajebiscie sie prezentowac xD
Ja też na niego patrząc mam wciąż banana na gębie xD
Cudowny jest <33
Jego bracia są jeszcze wyżsi od niego i przystojni, ale on jest najprzystojniejszy <3333
Wcześniej nie wiedziałam o Jego istnieniu, dopiero jak zaczęłam oglądać ' True blood ' :D:D
Uosobienie moich marzeń o facecie idealnym! "Czysta krew" bez niego byłaby wodnista!