Jego ojciec jest świetnym aktorem a zajmuje trzysta siedemdziesiątą którąś pozycję w tej
parodii rankingu.
SICTOMOWY ?
Widać, że nie widziałeś serialu. Więc nie mamy o czym rozmawiać. W innych filmach Alexander również rewelacyjnie daje sobie rade i zasługuje na to miejsce.
Jego ojciec jest starszy i mniej znany.
No wyobraź sobie, w moich kręgach jest mniej znany.
Ciesze sie że Ty go dobrze znasz i twoja śmietanka towarzyska.
Ja znam dobrze Aleksandra.
nie, no spoko, bez obrazy...
"moja śmietanka" :) docenia walory fizyczne(genialne, nota bene) i artystyczne Aleksandra, ale do ojca jeszcze mu daleko
na ale żadnej prestiżowej nagrody nie zdobył. jego ojca kojarzę z mamma mia. dopiero jakieś 3 tygodnie temu dowiedziałam się, że jest ojcem aleksandra gdyby nie to w ogóle bym na niego nie zwracała uwagi. on faktycznie jest mało znany, przynajmniej w naszym kraju
Bez obrazy ale Skarsgard junior jest znany tylko ze swojej roli w True Blood. Co do jego ojca nie wątpie ,ze twoi znajomi go nie znają. Tak jest z większością kręgów w których aktorzy pokroju Alexa są uważani za rewelacyjnych. Sama jestem fanką Erica i True Blood ,ale nie podniecam się jego wyglądem do tego stopnia żeby przysłonił mi widok. Pozdro
Oprócz True Blood, Alex zrobił pare dobrych filmów.
Również nie podniecam sie postacią jaką stworzył w TB, nie jestem fanką maniczką ale uważam że jest dobrym aktorem, nie twierdze, że jego ojciec nie jest ale jeszcze za mało go widziałam na ekranie żeby to stwierdzić.
Ten ranking powstaje głównie na podstawie sympatii do danego aktora/aktorki.
Oglądałeś serial? chyba nie..
Alex spisuje się tam wzorowo.
Więc nie dziw się,że na podstawie jego gry aktorskiej prezentowanej w TB wielu ludzi daje mu najwyższe noty.
Wiesz jedna rola to za mało by dać mu 10. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego,że aktor nie powinien grać a się wcielać w daną postać.Tylko wtedy są szanse na sukces. Alex mimo baaaardzo przyjaznej aparycji ma sporo do nauczenia się od bardziej doświadczonych kolegów.
1. to ranking popularności, a nie umiejętności aktorskich....
2. To prawda, ze jego ojciec jest mniej znany. Ja widziałam z nim kolka filmów, ale z nazwiska gościa nie kojarzyłam. Dopiero dzięki Alex'owi tatusia zapamiętałam....
3. Wiadomo, ze nie dorównuje jeszcze ojcu... Za mało jeszcze zagrał....
4. Osobiście irytuje mnie też, że ludzie dają dziesiątki za 1 rolę, ale czasem aktor jest tak genialny, że chyba 8 można mu już dać :P 10 to za dużo....
Od dawna wiadomo, że w rankingu pojawiają się aktorzy znani z seriali, którzy zazwyczaj nie zasługują na te miejsca. Zwróć jednak uwagę, że na filmwebie są różni ludzie, w większości nastolatki i nie ma co się im dziwić. Dają aktorom 10 bo Ci są przystojni i zagrali w popularnym serialu. TOP 100 nie opiera się o ranking krytyków i nie widzę powodu, żeby się nim przejmować. Nie wiem po co kolejny raz zaczynać ten temat.
w Generation Kill gra bardzo dobrze, milo sie go oglada.. w innych kreacjach jeszcze go nie widzialem
Ojciec jest zdrowo po 60-ce i ma za soba swoj tzw. prime time. Dla mnie Stellan Skarsgard jest przede wszystkim aktorem filmu 'Przelamujac fale'.
True Blood to chlam i nie daje raczej mozliwosci pokazania umiejetnosci aktorskich. Widzialam niedawno Exit, film sredni, Alex gra drugoplanowa role, ale widac, ze to dobry aktor. Jak okolicznosci pozwola to moze nawet b. dobry. Moze sie tego kiedys dowiemy.
Szkoda, ze dla 99% widzow jest przede wszystkim Erikiem.