zgadzam się z wami w 100% jest zabójczo przystojny i cholernie sexy:) a to jego spojrzenie ,mógłby mnie mnie gryźć ile wlezie hihi
Jest po prostu zarąbisty..... Rozwalił mnie bo jest taki słodki.... A na początku mówiłam tak o Billu:)
bill jest fajny przez jego smutne oczy a eric przez blond wlosy i spogladanie z wyzszoscia
Jako mężczyzna jest interesujący. Zimne pochodzenie. To co mi się w nim podoba, to jego wzrost- jest wysoki, umaszczenie- jest blondynem i do tego nieźle gra. Z tą przystojnością to ja bym nie przesadzała- jest przeciętny, ale to mi akurat się także podoba. Gdy gra Erica mam cały czas banana na twarzy. Śmieszny, a zarazem przerażający. Wolę takich wąpierzy, zdecydowanie bardziej od Edzia, Stefano, czy Billa. Ale nie jest aż taki bezwzględny twardziel, bo rusza go Sookie, więc akcja troszeczkę jak w Pamiętnikach- zły wampir, dobry wampir. Zobaczymy co kot przyniesie.
Zgadzam się w pełni z wypowiedzią powyżej. Jest w nic to coś, co przyciąga wzrok i zainteresowanie jego osobą. No i ta jego tajemniczośc, oprócz tego,że pochodzi z rodziny aktorskiej nic nie wiadomo o jego życiu prywatnym i to mi się też w nim podoba, że nie ma parcia na szkło za wszelką cenę. Pewnie niedługo zaczną go gonic paparazzi przez co liczba wpisów na tym forum wzrośnie.
Tak. Zdecydowanie numer jeden w True Blood. Co Pam mu zrobiła z włosami w pierwszym odcinku drugiego sezonu? Farbowała mu je? ^^" Pasuje do roli, którą gra w tym serialu - poza tym dzięki swojemu pochodzeniu idealnie może się wczuć, gdy w niektórych scenach mówi w innym języku.
hehehe jestem od niego wyzszy ;P
jest swietnym aktorem - nie tylko w 'true blood' ;]
Zawsze był pociągający, ale od kiedy ściął włosy jest po prostu zabójczy! szczególnie w 9 odc - mmm...
Dla niego bym presła na ciemną stronę mocy. :)
tu sie moge zgodzic w true blood niezle gra jest moją ulubioną postacią i kurde jaki on jeststrasznie wysoki ! bardzo dobry aktor idealnie pasuje na wampira
ja wiem- rozumiem jego tragedie, ale przyznam, ze w pewnym momencie parsknalem smiechem kiedy tak nienaturalnie zawyl klekajac obok Godricka ;]
i wcale nie jest taki wysoki (bije go o jakies 4 cm- jesli to co jest w ciekawostkach to prawda:) ;]
a co do postaci Erica to jest genialna! ten jego sarkazm i specyficzny humor- ogolnie sposob bycia (najbardziej charyzmatyczna postac w serialu). :D hehe od tej pory bede chodzil w bezrekawnikach i ciagle sie garbil ;]
jest boski, bardzo boski :-) normalnie czuje się jak 15sto letnia siksa wypisując takie rzeczy, ale obiektywnie muszę przyznać, że z wyglądu to mój ideał :-)
ooo, bardzo trafione:D:D
a co do "ryczenia" to nie jestem obrończynią męskich beks (oczywiście;)
ale w jego wykonaniu chwyta za serce..:D
Z tą przystojnościa to bym nie przesadzała, ale chłopaczyna ma coś w sobie (jako Eric oczywiście). Ale czy wzrost i seksapil są najważniejsze w mężczyźnie? Ma fają rolę i tyle, jakby grał np ciamajodawatego Sama albo skrzywionego Jasona to nie byłby tak zachwycający
To kwestia gustu. Ja,na przykład, uwielbiam Skandynawów, więc pod tym względem podoba mi się jego uroda. I jeszcze podziwiam go za trzy rzeczy: odwaga w doborze ról (widziałam kilka jego ról w szwedzkich filmach, gdzie robił naprawdę dziwne rzeczy: przebierał się za kobietę, albo odgrywał brutalne sceny gwałtu), brak pozowania na wielką gwiazdę (przynajmniej taki jest na razie) i ta tajemniczość (bardzo chroni swoją prywatność).
Podejrzewam, że wcielając się w inne role w tym serialu, pewnie w jakiś sposób by je zmienił. W środowisku filmowym (zwłaszcza w Szwecji)słynie z tego, że lubi trochę improwizować i dodawać postaciom dodatkowych cech, nie przewidzianych wcześniej w scenariuszu. Nie zdziwiłabym się, gdyby tak zrobił również w przypadku odtwarzania roli Erica.
ktoś tu pisał, że już niedługo pewnie zaczną biegać za nim paparazzi. Oni już tak robią. A jak reaguje na ich widok nasz kochany Szwed? Bardzo przyjaźnie i kulturalnie. Naprawdę. Ciekawe tylko, jak długo to wytrzyma? (Na szczęście jego psychikę ratują częstrze pobyty w Szwecji, niż w L.A.)
http://www.youtube.com/watch?v=AyfwRpDTyhY
Jest naprawde niesamowity i intrygujacy...aii ideal :D I do tego taki meski..idealnie zbudowany :D Przy takim mezczyznie mozna czuc sie bezpiecznie :D (sam wzrost jest budzi respekt) Sookie przy nim taka malutka :D
Rzeczywiście, przystojny to on jest, jednak przede wszystkim jest dobrym aktorem, chociaż w Polsce nie ma za bardzo szans obejrzeć filmy z jego udziałem. A wcielenie się w postać Erica Northmana- świetne. Oby tak dalej i więcej filmów z jego udziałem.
Jako wampir Eric jest niesamowity. Właśnie pooglądałam drugą serię ,,True Blood" i jest tu baradziej wyraźny niż w pierwszej. Chwilami zabawny (gdy złości się, bo ma krew we włosach, a Pam właśnie mu robi pasemka lub w czasie rozmowy z dziećmi Arlete), intrygujący, sarkastyczny, złośliwy, przebiegły i taki cholernie niegrzeczny (gdy okłamuje Sookie i zmusza do wyssania swojej krwi), ale przede wszystkim niebezpieczny i diabelnie seksowny w tej swojej pozie (jak to ktoś fajnie napisał) wyższości. No i te sny Sookie z nim w roli głównej... No cóż... Ugryź mnie :)
Dla jego miłośniczek polecam teledysk Lady Gagi ,,Paparazzi", w którym gra Alexander!
http://www.youtube.com/watch?v=d2smz_1L2_0&feature=channel
Wydaje mi się, że można go też zobaczyc w najnowszej reklamie Hugo Bossa. Niesamowicie sexy brzmi jego głos gdy mówi po szwecku, jakby szeptał zaklęcia:)
W TB jest cudowny, piękny, seksowny, męski... Ahh ^^
Ale na "prywatnych" zdjęciach wychodzi o wiele gorzej - ulizane włosy, kulfoniasty nos i wystraszone uśmieszki.
On jest tak świetnym aktorem, że tylko do roli Erica staje się seks demonem czy jak?