Mam 192, a blondyni to podludzie ponieważ.. sam nie wiem ale blond włosy u faceta kojarzą mi się z 18letnim chłopcem w boys bandzie.. brr
LOL Jeśli faktycznie masz 192 to masz potencjalny powód do dumy bo gdzie nie spojrzeć faceci mają ok 175 co dla wysokiej dziewczyny jest problemem :/ Co do blondynów się nie zgodzę, zawszem zwracam uwagę na wysokich jasnowłosych. Mam to po matce :P
Może się mylę, ale to nie tobie mają się podobać blond a przede wszystkim faceci ;> Z tymi podludźmi to lekka przeginka, ostatnio taką teorię wyznawał Hitler.
Swoją drogą argument nie do przebicia. Widać, że przemyślany. Po raz 2 chylę czoła :D
SHOGUN_ zapewne przyłapał swoją dziewczynę/ swojego chłopaka jak robił/a sobie dobrze patrząc na zdjęcie Skarsgarda, no i teraz biedak musi wyładować gdzieś swoją wściekłość i frustrację ;P
huehue dobre! ;> Ta frustracja to zapewne jest jeszcze spotęgowana faktem, że on jest takim nadczłowiekiem a Skarsgard mu do pięt nie dorasta :D
to wszystko tlumaczy bo ci krew do mózgu nie dopływa przy tym wzroscie i przez to bedzie krocej zyl :)
lajla29 mówiła, że pisali ostatnio dyktando i było tam słowo "żarcik" :) o dziwo przez "ż". a co u ciebie w gimnazjum ciekawego ostatnio było? :)