Mi się mimo wszystko bardziej podobał w dłuższych, być może też dlatego, że wtedy jego postać była bardziej niezależna i buntownicza :) a wraz ze ścięciem włosów zmienił mu się charakter :( zwłaszcza teraz, kiedy stracił pamięć :((( jest taki potulny i uległy:((( JAK NIE ON !
Jest taki ponieważ stracił pamięć, tak miało być... gdybyś straciła pamięć też byś sie zmieniła bo część Twojej osobowośći zostałaby wymazana, nie pamiętasz co robiłas, jakie masz doświadczenia itp. Tak było w książce i tak jest w filmie.
SPOILER!
W ostatnim odcinku emitowanym 28 sierpnia Eric odzyskał pamięć i jest znowu taki sam.
odkad jest tak bardzo zakochany w sookie jets troche malo wyrazisty, teraz bill przejmuje stery i zaczyna stawac sie prawdziwnym buntownikiem!!!
na początku też tak uważałam, ale gdy ściął włosy zmieniłam zdanie, teraz jak patrze na jego zdjęcia w dłuższych włosach to już mi sie tak nie podoba...
A ja ostatnio obejrzałam scenę jak pierwszy raz spotyka Sookie , siedzi na tym tronie jak jakiś władca i stwierdziłam,że bardziej mi się podobał w długich włosach . Bo w 4 sezonie , jego fryzura mi się nie podoba ,ale chociaż odzyskał już pamięć . ; D
mi to samo, w dłuższych włoskach wyglądał sexownie :D
w krótszych już mniej : >
no chwała bogu że odzyskał pamięć , podoba mi się bardziej zły Eric <3.!
Mi tez sie bardziej podobal w dlugich ,ale w sumie jak facet ladny i przystojny to w kazdym fryzie mu dobrze ;D
Krótkie włosy są OK, ale ja nie chciałam o tym. Czemu on gra w takich kretyńskich filmach- wczoraj i dzisiaj obejrzałam 2 i ze średniej 9 zrobiło mi się 4,6. Widziałam 13 i Battleship i tak jak uwielbiam TB to na takie filmy jak te szkoda życia. Czy zagrał w jakimś dobrym filmie po którym nie będę żałowała, że zdecydowałam się na obejrzenie?