Amanda PeetI

7,5
8 631 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Peet

Ja sie pytam czemu ona ma wyzsza note od Marlona Brando?????????? Kto jest taki odwazny i powie mi ze jest od niego lepsza? Jestem w szoku:/

populos

Pewnie dlatego ze jest ladniejsza od niego ;p

populos

no zgadzam sie z przedmówcą ... pewnie dlatego :P ... a tak na serio to masz problem stary ..;/ przeciez nie kazdy musi lubieć marlona ...

123mm

jestes w szoku??? hmm to straszne, moze wez cos na uspokojenie. Szok to dopiero przezyjesz jak wyladuje w rankingu i to wyzej od MArlona.

lw23ster

tak wogle to ona ma dopiero 900 glosow wiec bez afery;]

populos

Dlatego, że ma o wiele mniej głosów, więc wchodzą tu praktycznie tylko osoby, które ją bardzo lubią..

CzarnaKrwinka

Dokładnie,zgadzam się. Poza tym wchodzą tu tylko Ci co ją znają, czyli widzieli z nią jakiś film. Jak trafi do top100 to dostanie mnostwo 1 i to od osob, ktore nawet nie wiedza kto to jest, ale tak to juz jest na filmwebie. Dzieje sie tak niemal z kazdym aktorem ktory, trafia do top100.

populos

Na prawdę jestem w szoku, bo nawet nie wiem kto to jest. Pewnie Ci się podoba, śnisz o niej po nocach, masz ją na tapecie i zbierasz wycinki z gazet na jej temat, a w swoim pokoju masz ołtarzyk, ale po co rzucasz taki bezsensowny temat???!!! Twoje zapytanie pozostwiam bez komentarza

populos

A ja nawet nie wiem kto to jest Brando, wystepował w jakiś starociach i tyle, a Amanda ma fajne cycuszki!

Dude_

Wyjątkowo inteligentna wypowiedź, przedmówco:/

fariatka

No to skoro jesteście tacy mądrzy to wymieńcie chociaż jakiś jeden powód dla którego Brando miałby byc lepszym aktorem.

Dude_

witam. Ależ nikt nie twierdzi, że Amanda Peet jest złą aktorką. Moim skromnym zdaniem, nie jest żadna konkurencją dla Marlona Brando. Sądząc po Twojej wcześniejszej wypowiedzi nie widziałeś żadnego filmu z Brando, więc czemu się bierzesz za porównania? Najpierw polecam chociażby "Ojca Chrzestnego". W każdym swoim filmie, Marlon Brando jest graną postacią od samego początku do samego końca(jeśli rozumiesz co mam na myśli). Grane przez Niego postacie są wyjątkowo naturalne. W jednym z Jego ostatnich filmów "Don Juan DeMarco", widać jaką sprawia Mu przyjemność gra aktorska, jest odprężony i "bawi się graniem".

Natomiast Amanda Peet bardzo mnie męczyła w "Z archiwum X:Chcę wierzyć". Jej ruchy wydawały mi sie takie sztuczne i wymuszone, że tylko czekałam aż zejdzie z pola widzenia kamery.

pozdrawiam

fariatka

kopytko:)

fariatka

Aha, czyli tak się świetnie "bawił graniem" w filmie "Wzór" i "Kolumb odkrywca" że został nominowany do malin a za "Wyspę doktora Morea'u" ją w końcu zdobył?

Dude_

ooo widzę, że wszedłeś na Jego stronę na filwebie. Może zobacz też "pozytywne nagrody"?? A jakie zdobyła Amanda??

fariatka

Miss mokrego podkoszulka 2000!!!!

Napieprzam się z was i założyciela tego tematu a wy w to wierzycie. Bo głupotą jest atakowanie Amandy że ma więcej jakichś tam głosów. Żałosne.

populos

ona mu super piersi i jak pisalem wczesniej moze byc nawet na pierwszym miejscu w rankingu

kolgrim

Taak ? Są malutkie jak mandarynki :P Ja bym zwrócila uwage bardziej na jej nietypową urode.

hananas

Jakie mandarynki? Napisałbym pean na ich cześć, ale mi jeszcze zablokują :P