Jeśli ktoś chce autograf Amandy niech wysyła list z zaadresowana koperta na ten adres:
Amanda Seyfried
Mailbox Pack & Ship
PMB 216
3140 Tilghman Street
Suite B
Allentown, PA 18104
USA
Ja wysłałam i dostałam piękne zdjęcie z autografem z dedykacją :)
Tylko się śpieszcie bo adres na pewno nie będzie długo działał.
AAAAAAAAa już widzę, masz to u siebie!!! Normalnie oszalałam jak zobaczyłam tą kolekcję!;) Jak Ty je wszystkie zdobyłaś?! Ja wysłałam list do Emmy Watson, to napisali, że niestety nie może odpisać i przysłali jej zdjęcie z NADRUKOWANYM podpisem! Chyba że po prostu z tamtej strony, co napisałaś.. Ale jak do nich piszesz, to wspominasz coś o tym, że chciałabyś autograf, czy oni sami są tacy wspaniałomyślni?
Ale super!!! Ale super!! :) :)
częsc z mojej kolekcji też jest nadrukowana, ale tam gdzie mam pewnośc, ze mi odpiszą, to drukuję lub wywołuję zdjęcie i wysyłam wraz z zaadresowaną do kopertą do mnie (bez znaczka), w liście zawsze pod koniec, wspominam czy bym dostała autograf z dedykacją :D no i czasami zdarzy się bez (np. Sophia Loren, dała mi sam autograf), a wszystkie adresy biorę z tego forum http://www.fanmail.biz/mboard/index.php?sid=a625a43e43abdaf67003e7dce31de99a , w dziale "Feedback" ludzie piszą o swoich autografach (zamieszczają skany, adresy itd.), niestety, nie których oryginalnych autografów, listownie, nie da się zdobyc i przysyłają nadrukowane, ale dobre i to ;) A Amandy jest na 100% prawdziwy i praktycznie każdemu pisze z dedykacją.
Słuchajcie no bo zamierzam to wysłać,bo jestem jej wielką fajną;))
Ale nie wiem co jej napisać na kartke w środku...mógłby mi ktoś napisać jakis króciutki tekścik?Bo nie za bardzo mi idzie angielski...
czesc pomoge ci hehe. ucze sie angielskiego od 6 roku zycia..
i od 5 mieszkam w angli...
mozesz zaczac..
Dear Amanda,
My name is .... .......
Im .... years old and Im one of your biggest fans.
I watched all of your movies.I would like if you could sign this photo it would mean a lot and I would appreciate it.My bigest dream is to meet you but I live far away from the States,and I doubt it if you would come and vist Poland.I think you are great actress and a singer, I hope there would be more movies with you, keep up the awsome job you do and I hope one day I could see you in reality.
Thank you...
xxxxxxxxxxx
Greetings from Poland.
PO POLSKU..
Droga Amando,
Nazywam sie ........Mam tyle i tle lat..
Jestem jedna ztwoch najwiekszych fanek.Ogladalam wszystkie twoj filmy.Chcialabym zebys podpisala te zdjecie, to znaczylo by wiele, bylabym wdzieczna.Moim njwiekszym marzeniem jest cie poznac, mieszkam daleko od Stanow, i watpie zebys kiedys odwiedzila Polske.Mysle ze jestes wybitna aktorka i piosenkarka, mam nadzieje ze bedzie wieceij z toba filmow, mam nadzieje ze ktoregos dnia bede miala zaszczyt cie poznac.
te xx to buziaki..hehe
pozdrowienia od ... twoje imie .. lub z Polski...
MAM NADZIEJE ZE POMOGLAM..;))
Fajne forum, zarejestrowaÅam siÄ niedawno, zamierzam zaczÄ
Ä kolekcjonowanie autografów i pierwszy list wysÅaÅam wÅaÅnie do Amandy, mam nadziejÄ, że dostanÄ odpowiedź. :D
Powodzenia wszytskim wysyÅajÄ
cym! ;))
Poprawka do powyżeszego, nie wiem, co siÄ staÅo. :D
Fajne forum, zarejestrowaÅam siÄÂ niedawno, zamierzam zaczÄ
Ä kolekcjonowanie autografów i pierwszy list wysÅaÅam wÅaÅnie do Amandy, mam nadziejÄ, że dostanÄ odpowiedź. :D
Powodzenia wszytskim wysyÅajÄ
cym! ;))
Ashley Olsen
Thruline Entertainment
9250 Wilshire Blvd, Ground Floor
Beverly Hills, CA 90212
USA
Mary-Kate Olsen
Thruline Entertainment
9250 Wilshire Blvd, Ground Floor
Beverly Hills, CA 90212
USA
Powodzenia;)
Mam do was glupie pytanie. Ile znaczków nakleić na kopertę z prośba o autograf jesli wysylamy ja do USA, a ile jesli do norwegii??? :)
Generalnie gdziekolwiek wysyłasz, to 3 Polskie znaczki po 1zł starczają. ;) Ja wysyłałam tak i do Anglii i do Kanady, więc nie powinno być problemu. Pozdrawiam. ^^
dzieki bardzo!!! :)
................................................................................ .........................
Słuchajcie mam pytanie;))
Zamierzam to do niej wysłać....ale nie wiem co ja mam tam napisać....po Polsku czy Angielsku?bo jeśli po polsku to czy mogłby mi ktoś krótki tekścik napisać,bo nie jestem z angielskiego za dobra;))
z góry bardzo dziękuje;*
Hej, a ma może ktoś do Toma Feltona , Megan Fox , Miley Cyrus luc Cam'a
Gigandet'a? ;d
Z góry dziękuję ;**
Ja już dostałam!
Link fotki:
http://img32.imageshack.us/i/zdjcie017k.jpg/
wysłałam 1 czerwca dostałam 31 sierpnia. :)
Mam ogromną prośbę , czy ktoś mógłby mi podać adres aktora - Charlie Hunnam , byłabym bardzo wdzięczna , bardzo : ))
Wow! xD Super ;)
Mam jeszcze do Ciebie takie pytanko czy udało by Ci się zdobyć adres Nicole Kidman :)?
Z góry dziękuję :*!
Nicole Kidman
Shanahan Management Pty Ltd.
Level 3
Berman House
91 Campbell Street
Surry Hills, NSW 2010
Australia
To adres Nicole. Niestety marne szanse, ponieważ od roku nikomu nie odpisała, ale chyba warto próbować. ;]]
nie ma za co. :))
Interesuję się autografami, ponieważ jest to moje hobby, więc jak coś to pytaj. Chętnie odpowiem.
Zna ktoś może adres Nicholasa D'Agosto ? Albo email czy coś? Byłabym wdzięczna, bo szukałam,ale znaleźć nie mogę.
Cześć. Wy jak wysyłaliście listy do Amandy to wysyłaliście jej swoje zdjecie czy Amandy do napisania autografu ?
To ja wyśle ;]]
owiedzcie mi tylko jak napisać na koncu po angielsku , ze przepraszam za bledy (tak w razie czego) ;P
Słuchajcie, a jak wysyłacie to w środku dajecie kopertę zwrotną z
zaadresowaną czy oni sami wypisują i wysyłają ? Bo szczerze mówiąc
chciałbym zacząć takie hobby i nie wiem jak się za to zabrać :) Pozdrawiam
:)
PS: Jeśli macie adres do Jennifer Aniston to poproszę :)
tak zawsze wkładam kopertę zwrotną! ;)
a hobby bardzo wciąga!;d
Jennifer Aniston
Brillstein-Grey Entertainment
9150 Wilshire Blvd.
Suite 350
Beverly Hills, CA 90212
USA
z Polski? czy z USA? ;)
z USA mam mniej, bo nie dawno zaczęłam listy wysyłać. ale np. Channing Tatum czy Jason Earles.