Jeśli ktoś chce autograf Amandy niech wysyła list z zaadresowana koperta na ten adres:
Amanda Seyfried
Mailbox Pack & Ship
PMB 216
3140 Tilghman Street
Suite B
Allentown, PA 18104
USA
Ja wysłałam i dostałam piękne zdjęcie z autografem z dedykacją :)
Tylko się śpieszcie bo adres na pewno nie będzie długo działał.
Ona ma swoje zdjęcia i wystarczy jak wsadzić zaadresowaną do siebie kopertę A4, Amanda funduje znaczki ;)
I z tego co wiem to Jennifer nie odpisuje, możesz zdobyć jedynie autograf PP jenniferaniston@studiofanmail.com
Witam! Widzę, że temat był poruszany dość dawno temu, więc piszę z nadzieją na to, że ktoś jeszcze o nim pamięta, gdyż trafiłam na niego całkowicie przypadkiem, a wywołał u mnie sporo zapału. ;) Oglądając Wasze niesamowite kolekcje sama mam ochotę spróbować ubiegać się o autograf Amandy (a być może przy odrobinie szczęścia nie tylko jej ;) ) i mam parę pytań, a zacząć chciałabym od potwierdzenia jej aktualnego adresu: czy nadal jest zgodny stuprocentowo z tym podanym w głównym temacie? Za każdą pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam. :)
Adres jest zgodny stuprocentowo. Ja dostałam dzisiaj, a wysłałam 1 pażdziernika czyli czekałam niecały miesiąc. Nie załączałam żadnych kopert, ani nic ale i tak wysłała zdjęcie z autografem z dedykacją także można wysyłać.
Czy ktoś ma może adres i info czy opłaca się wysyłać,jeżeli tak to jak itp. do SIGOURNEY WEAVER , SARAH JESSICA PARKER i CHRISTINA BARANSKI
Wysyłałam list do Leonardo DiCaprio na ten adres:
Leonardo Dicaprio
Appian Way Productions
9255 Sunset Blvd.
Suite 615
West Hollywood, CA 90069
USA
Jest on sprawdzony ponieważ dostałam zdjęcie z autografem ale niestety nadrukowanym, ale to nic, bo on podobno nie wysyła oryginałów :) A zawsze warto spróbować ;D
Od Johnny'ego Deppa też mam :D
Wysłałam do niej jakieś 2,3 tygodnie temu i ku memu zdziwieniu już wczoraj dostałam autograf!
Wysłałam jej w kopercie list i zwrotną kopertę, bez zdjęcia. Dostałam podpisane zdjęcie reklamujące film Dear John z dedykacją :)