laska ładna i owszem, ale bez jaj. żadna z niej aktorka. to, ze poświeci cyckami na ekranie nie czyni z niej aktorki.
taka dyskusja może trwać i latami. uroda to wiadomo, że powinna być zwracająca uwagę, ale talent też się liczy.
zastanawia mnie pewna kwestia czemu ty nie przepadasz za amber hmm:
1) rzeczywiście nie lubisz nagości w filmach a w szczególności cycków
2) nie lubisz cycków bo sama takowych tak pięknych nie masz jak amber (zazdrość)
3 czy też akurat nie przypadły ci do gustu cycki amber, ale cycki innych aktorek jednak lubisz, hmm ciekawe czemu ty tak nie przepadasz za cyckami amber
ja nie mówię, że za nią nie przepadam. po prostu uważam, że nie zasługuje na tak wysokie miejsce w rankingu. niech sobie wywala cycki jak chce. ale jednak talent ma średni.
przyznam bez bicia, że założyłam temat i dałam jej ocenę 2 za film informers bo ja uwielbiam Jona Fostera a ona miała z nim sceny takie jakie miałam i cóż to była zazdrość. alw z czasem przekonałam się do niej i ją polubiłam nawet, ale i tak nie zasługuje na ocenę 10
wybacz, że nie rozpowiadam na publicznym forum obcym osobom jaki mam biust. zwłaszcza, że wchodzą tu dzieci
obejrzałam, film średniawy.
jak widzę amber w niektórych scenach to ciężko mi uwierzyć, że ona ma tyle lat co ja. wygląda na starszą
wyjasnie Ci Tomus:)
trudno byloby obronic teze: Amber jest brzydka. to zle. to bardzo zle bo dla panow ma to jakies(bez przesady) znaczenie. w zwiazku z tym mozna np mowic ze jest zla aktorka:) taka taktyka:)
ta bialoglowa Amber nie lubi. ma prawo... a argumentacje zawsze jakas sie znajdzie jesli sie chce.
jaka szkoda ;< ale pomijając jej urodę jest dobrą aktorką ;p na pewno lepsza od megan fox- a dakoty nienawidzę!.
ktoś tu na tej stronie nie pomyslał jak się odpowiada to wszystko zjeżdza do prawej strony i się pieprzy strona, znika wszystko ktoś dał ciała po prostu
chciałbym dodać wiadomość iż jak oglądam amber w każdym filmie to mam takie uczucie [ rym ] - mam - pała wciąż nabrzmiała
drive angry - wedlug mnie ciekawy, dla osob, ktore lubia ogladac nie tylko ambitne filmy, bo ten do takich nienalezy. jak to ktos bardzo dobrze opisal "kontrolowany kicz". osobiscie polecam ot tak dla relaksu ;d
ja osobiscie nie potrafie zrozumiec dlaczego zachecanie do patrzenia na poziomki [bergman] bez dobrej szybkiej akcji jest ambitne, a dobra szybka akcja bez poziomek juz nie:) zeby bylo zabawniej predzej autor akcji zrobi fajny film o poziomkach niz na odwrot:))))