Amber Heard

Amber Laura Heard

5,5
22 628 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amber Heard

laska ładna i owszem, ale bez jaj. żadna z niej aktorka. to, ze poświeci cyckami na ekranie nie czyni z niej aktorki.

tomucho77

taka dyskusja może trwać i latami. uroda to wiadomo, że powinna być zwracająca uwagę, ale talent też się liczy.

tess_harding_2

zastanawia mnie pewna kwestia czemu ty nie przepadasz za amber hmm:
1) rzeczywiście nie lubisz nagości w filmach a w szczególności cycków
2) nie lubisz cycków bo sama takowych tak pięknych nie masz jak amber (zazdrość)
3 czy też akurat nie przypadły ci do gustu cycki amber, ale cycki innych aktorek jednak lubisz, hmm ciekawe czemu ty tak nie przepadasz za cyckami amber

tomucho77

ja nie mówię, że za nią nie przepadam. po prostu uważam, że nie zasługuje na tak wysokie miejsce w rankingu. niech sobie wywala cycki jak chce. ale jednak talent ma średni.
przyznam bez bicia, że założyłam temat i dałam jej ocenę 2 za film informers bo ja uwielbiam Jona Fostera a ona miała z nim sceny takie jakie miałam i cóż to była zazdrość. alw z czasem przekonałam się do niej i ją polubiłam nawet, ale i tak nie zasługuje na ocenę 10

tess_harding_2

no dobra już nie nerwuj się, ale jednak jestem ciekaw jakie ty masz cycuszki

tomucho77

no lepsze niż ona.

tess_harding_2

ależ ty skryta jesteś normalnie jak dziewica

tomucho77

wybacz, że nie rozpowiadam na publicznym forum obcym osobom jaki mam biust. zwłaszcza, że wchodzą tu dzieci

tess_harding_2

kocham cię

tomucho77

mogę wiedzieć ile ty masz lat?

tomucho77

aha,
wracając do amber to właśnie zabieram się za film remeber the daze.

tess_harding_2

to miłego oglądania skarbie

tomucho77

obejrzałam, film średniawy.
jak widzę amber w niektórych scenach to ciężko mi uwierzyć, że ona ma tyle lat co ja. wygląda na starszą

użytkownik usunięty
tomucho77

wyjasnie Ci Tomus:)
trudno byloby obronic teze: Amber jest brzydka. to zle. to bardzo zle bo dla panow ma to jakies(bez przesady) znaczenie. w zwiazku z tym mozna np mowic ze jest zla aktorka:) taka taktyka:)

czyli o co ci biega ???

użytkownik usunięty
tomucho77

nie zdradzilam sie? nie musisz sie wysilac:)

użytkownik usunięty
tomucho77

ta bialoglowa Amber nie lubi. ma prawo... a argumentacje zawsze jakas sie znajdzie jesli sie chce.

tomucho77

Megan Fox to poczwara przy Amber^^

Ralph_S_

To ty chyba poczwary na oczy żeś nie widział.

_Renee_

jaka szkoda ;< ale pomijając jej urodę jest dobrą aktorką ;p na pewno lepsza od megan fox- a dakoty nienawidzę!.

tess_harding_2

Akurat że bez jaj to dla mnie tylko zaleta :D

tess_harding_2

a skąd ty ten film wytrzasnełaś

tomucho77

z jej filmografii

tess_harding_2

ja wiem że z jej filmografii, tylko mi chodzi skąd go ściągnęłaś

tomucho77

aha. z torrentów. ja używam kickasstorrents.com

tomucho77

a co myślisz o Olivii Wilde

tomucho77

no jest fajną aktorką. świetnie gra w housie

tess_harding_2

mogła byś przyjąć moje zaproszonko jesteś świetna i fajno się z tobą gada

tomucho77

jakie zaproszonko?
fakt, z tymi odpowiedziami jest dośćkiepsko.

tess_harding_2

na znajemego wysłałem zaproszenie tu na tej stronie

tess_harding_2

po prostu je zaakceptuj

tomucho77

no i zaakceptowane

tess_harding_2

no i dzienks o śliczna pani

tess_harding_2

chyba zdominowaliśmy rozmowę o amber co myślisz o tym skarbie

tomucho77

no i nie daliśmy nikomu szans na wypowiadanie się ;)

tomucho77

ktoś tu na tej stronie nie pomyslał jak się odpowiada to wszystko zjeżdza do prawej strony i się pieprzy strona, znika wszystko ktoś dał ciała po prostu

tess_harding_2

Jakie są dwie najważniejsze rzeczy w życiu mężczyzny? Cycki! :D

Volkof

ach te cycusie a te amberowe są mniamniuśne

tomucho77

i znów temat zszedł na cycki. a może ktoś widział drive angry i mi powie czy warto oglądać?

tess_harding_2

ubóstwiam cię jesteś cudna w tym swoim chumorze jak cię czytam to chce mi się żyć

tess_harding_2

niełoglądałem więc ni wiem

tess_harding_2

chciałbym dodać wiadomość iż jak oglądam amber w każdym filmie to mam takie uczucie [ rym ] - mam - pała wciąż nabrzmiała

tomucho77

i żałujesz, że jest lesbijką a co najważniejsze mieszka w stanach i jest nieosiągalna

tess_harding_2

taa żałuję że cię nie mogę blizej poznać a z amber i tak kiedyś się zobaczę

tess_harding_2

drive angry - wedlug mnie ciekawy, dla osob, ktore lubia ogladac nie tylko ambitne filmy, bo ten do takich nienalezy. jak to ktos bardzo dobrze opisal "kontrolowany kicz". osobiscie polecam ot tak dla relaksu ;d

użytkownik usunięty
hotride

ja osobiscie nie potrafie zrozumiec dlaczego zachecanie do patrzenia na poziomki [bergman] bez dobrej szybkiej akcji jest ambitne, a dobra szybka akcja bez poziomek juz nie:) zeby bylo zabawniej predzej autor akcji zrobi fajny film o poziomkach niz na odwrot:))))

ja wolę truskawy

użytkownik usunięty
tomucho77

chcialbys zakazu?:))))

po polskiemu proszę