Amy LeeII

Amy Lynn Lee

0 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Amy Lee

Według najnowszych informacji podanych na głównej stronie Evanescence wynika to że wchodzą do studia już 11 kwietnia. By nagrać trzeci studyjny album.

Odnosząc się do słów wokalistki Amy Lee, "Nie mogę się doczekać by pokazać wszystkim nad czym pracowaliśmy! Napisaliśmy więcej piosenek niż na sam album. Odnaleźliśmy samych siebie, oraz wymyśleliśmy swoje oryginalne brzmienie, eksperymentując z różnymi rzeczami z którymi nigdy nie mieliśmy do czynienia, nie zapominając o starym Evanescence. Ta przygodna nas wzmocniła bardziej niż kiedykolwiek jako zespół, i zakochałam się w naszej muzyce. Nick Rasculinecz wręcz idealnie do nas pasuje, wszyscy jesteśmy bardzo podekscytowani z tego powodu że możemy wejść do studia!."

Nowym producentem będzie - Nick Rasculinecz .
Pracował on z takimi zespołami jak Foo Fighters, RUSH, Stone Sour, czy Alice in Chains.

Po więcej informacji zapraszam na oficjalną stronę zespołu: www.evanescence.com

Nie wiem czy to znaczy że piosenki nad którymi pracowali wcześniej zostaną usunięte lub przerobione. Premiera przewidywana jest pod koniec roku. Czyli została przesunięta o prawie cały rok. Mam nadzieję że zostaniemy nagrodzeni za czekanie.

The_BiLeK

Ja tylko mam nadzieje, ze oni sie za bardzo nie zmienia, niech sie nie zmieniaja! Takie Evanescence jakie bylo do tej pory w 100% mi pasuje.