Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla

8,1
492 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anahí

Słaba aktorka,chyba jeszcze gorsza niż Dulce Maria.Sztuczna i nienaturalna w graniu.Wkurza mnie ta jej przesada z tapetą(no w filmie to zapewne wina stylistów),róż na policzkach i ta idiotyczna gwiazdka na czole:P.... Równiedobrze mogłaby tam sobie umieścić mini tarcze strzelniczą.Jako aktorka słabizna i cienizna daję 1/10.Jest piosenkarką,,śpiewanie wychodzi jej nieco lepiej niż granie.Niech lepiej zajmnie się tym.

fazi00000

Jest ładna i zdolna pod względem grania i śpiewania i nie jest sztuczna, a ta gwiazdka na czole to cały wątek jej słodkiej osobowości

fazi00000

Najwyraźniej "ci fani" jej nie pomagają.
Zresztą ona nie ma 18 lat i ma swoje życie. Chce się rozbierać, to niech się rozbiera. Ja ją bardzo lubię i przez takie sytuacje nie przestane jej nie lubić.;pp

Ewka___

Dokładnie, zgadzam się z Ewką, niech robi co chce ja i tak nie przestanę jej lubić:P

arisa_

No to ja napiszę swoją opinię. Jestem ogromną fanką Anahi. I wkurza mnie, gdy ktoś pisze, że jest plastikową lalą, bo taka jest Mia Colucci. Po prostu trzeba umieć odróżnić fikcję od rzeczywistości. Gra jak plastikowa lala? Bo taka właśnie ma być Mia. Mini Barbie. A Anahi w rzeczywistości jest dobrą, wrażliwą dziewczyną. Bierze udział w kampanii przeciw anoreksji i bulimii, nawet ostatnio w Brazylii prowadziła tą kampanię. Jakiś czas temu udzielała wywiadu w programie Don Francisco, gdzie dziękowała Bogu za to, że ją uratował od śmierci i wzruszyła się, gdy pokazano zdjęcie jej zmarłego przyjaciela. I ma dobry kontakt z fanami. Po ostatnich Pocket Shows w Brazylii można było przeczytać recenzje z rozdawania autografów. I ci ludzie pisali, że ochroniarze ich odciągali, a Any prosiła, aby mogła chwilę dłużej z nimi porozmawiać, przytulała ich... A gdy polscy fani byli na koncercie w Serbii, i gdy jechali do hotelu, to tylko Any im pomachała, przesłała buziaka... To wszystko pokazuje, jak dobrą i wrażliwą osobą jest Any. I w życiu nie zmienię o niej zdania. Jestem jej fanką już dosyć długi czas i uwielbiam ją za wszystko.

Blair233

Zgadzam się z poprzedniczką. Przecież makijaż, gwiazdka, ubiór to wszystko charakteryzacja. Anahi dostała taką rolę do zagrania i taką też zagrała. Jest dobrą aktorką, jest młoda, może rozwijać swój talent. Skoro jej nie lubisz to pewnie nie interesujesz się jej karierą, toteż nie możesz wiedzieć o niej wiele, także tego, że była chwalona za swoją grę i to nie przez fanów, którzy niekoniecznie znają nie na aktorstwie. Powiedzmy rola w Clase 406 - nie była łatwa do zagrania, jednak Anahi potrafiła się w nią wcielić i zrobiła to bardzo dobrze.