Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla

8,1
492 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anahí

uwielbiam ją jest moja idolka ! w zbuntowanych jest swietmna poza tym jako piosenkarka jest cudowna ma sliczny glos taki z lekka chrypka bez podroby chciałabym taki miec i tak spiewac poza tym jest sliczna ma super ciało a do tego boskie włosy!!!!

Kocham ja!:*

Snicers

Ile ty masz lat???Widziałam co masz w ulubionych:seria przygód Barbie,siostry Olsen,American Pie.Dorośnij dzieciaku.

Snicers

za to Ty swoimi wypowiedziami wcale nie pokazujesz doroslosci.

Ewka___

Jasne za to ty błyszczysz.Pogadamy jak ty i twoja koleżaneczka dorośniecie.

Snicers

raczej nie. bo na ciebie czekac z pewnoscia nie bedziemy,bo po twoich komentarzach i spodobie wyrazania sie mozna wnioskowac, ze albo dziecko neo, albo nastepny dzieciak z zanizona samoocena czepiajacy sie wszystkiego i wszystkich, a tak naprawde niemajacy nic sensownego do powiedzenia.

Ewka___

Z takim nastawieniem będziesz tą samą lalunią jaką dziś jesteś;oglądającą mało ambitne seriale,wzdychającą do plakatów aktorów o wyglądzie lalki Ken.I z utęsknieniem czekającą na księcia z bajki.Powiedz mi kto tu jest niedorosły?Odpowiedź jest prosta.Tymi osobami są TY i twoje przyjaciółeczki z forum.Pojawił się ktoś taki jak ja,kto ma inne zdanie,kto krytkuje ten "filmik".A ty postanowiłaś wyjść z szeregu,wyróżnić się i zjechać mnie z góry na dół oraz popisać się osobom,przed którymi zgrywasz strasznie dorosłą,a w rzeczywistości jesteś takim samym dzieciakiem jak one.Jesteś pustą,niedojrzałą emocjonalnie dziewczynką która codziennie ogląda te filmy a każdy ich odcinek przyżywa tak jakby to była najważniejsza rzecz na świecie.Mam dla ciebie dobrą rade dziecinko,skończ szkołę.A potem dorośnij bo rozsądku i rozumu to ci naprawdę brak.NARQA

Snicers

doprawdy.? fajnie....

ja przynajmniej umiem pisac..;// jednak czegos mnie w tej szkole nauczyli..

a co do reszty.... ogladam ten serial no i co z tego.? lubie to ogladam. a ten wiek, gdzie obwieszam sobie pokoj plakatami gwiazdeczek mam juz za soba...

a co do dojrzalosci... to mysle, ze wystarczy, ze sobie poczytasz to co piszesz i bedziesz znal odpowiedz...