Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla

8,1
492 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anahí

Jest śliczna i ma ładny głos choć Dulce Maria też. Czytałam, że cirpiała na anoresje, ale na szczęście się wyleczyła. Rzeczywiście jest bardzo chuda. Nie mogę się doczekać, aż w REBELDE będzie z Miguelem (Alfonso Herrera) i bardzo bym chciała zobaczyć ją jako Jessice w CLASE 406, choć i tak u nas nie wyemitują :( Pozdrawiam jej fanów! :D

Rockin_Up

Może kiedyś wyemitują Clase 406.
Anahi bardzo zmieniła się zmieniła po anoreksji.
Tak wyglądała przed anoreksją:

http://media.photobucket.com/image/Anahi%20Giovanna%20Puente/William12_2006_2006 /the%20girls%20from%20rbd/Anahi%20Giovanna%20Puente%20Portillo/8.jpg

Cameleones

Bardzo ładnie wyglądała kiedyś, w ogole podobają mi się jej naturalne włosy ;D teraz też ma fajne, ale tamte lepsze :) a właściwie to jak to sie stalo, że zachorowała?

Rockin_Up

Anahi na początku 2000r. wpadła w anoreksje: ,,Z dnia na dzień przestawałam jeść.To było normalne" - mówi Any o powodach swojej choroby. Aktorka i piosenkarka narzuciła sobie zbyt duże tempo życia. Koncertowała i nagrywała film jednocześnie. Film, w którym po raz pierwszy zagrała główną rolę. Anahi dawała z siebie wszystko, ale nie wytrzymała. W kulminacyjnym punkcie choroby ważyła 34(!) kilogramy. Akcja serca ustała na 8 sekund. Lekarze ledwo ją odratowali. Anahi szybko zrozumiała, że znalazła się na krawędzi życia i śmierci. Poddała się leczeniu i wygrała największą walkę, walkę o życie. Tuż po wyjściu ze szpitala powiedziała: ,,dostałam jeszcze jedną szansę od Boga i zamierzam w pełni ją wykorzystać".

Takie informacje znalazłam, za duże tempo pracy i przez pewien czas strach przed kilogramami, przestawała jeść, trasy koncertowe..

Ciesze się, że z tego wyszła;]
Trzymam za nią kciuki..jest kochana, że walczy z tymi chorobami,które sama przeszła i pomaga innym ;]

Rockin_Up

Ja czytałam, że w między czasie zmarła jej ukochana babcia, i że z anoreksji przeszła na bulimię.

Ewka___

Dokładnie. Między innymi przez to, że zmarła jej babcia, którą bardzo kochała. Ale również dlatego, że jak sama przyznała była zbyt ambitna i przyjmowała wszystkie propozycje ról. W pewnym czasie zauważyła, że tępo jakie sobie nadała było za duże i od tego się zaczęło. Dodam też, że jak chorowała na anoreksje pracowała na planie 'Primer Amor' i można zoobserwować zmiany w jej wyglądzie.