Lubie Any. Jest zdecydowanie najfajniejsza z wszystkich czlonkow Rbd i zaangazowana w dzialalnosc charytatywna............ ale badzmy obiektywni- nie nalezy jej sie taka srednia, nie oceniamy jej jako gwiazde, ani tym bardziej czlowieka, ale jako aktorke.....a widze, ze ma lepsza srednia niz niejedna ikona kina (James Dean, Tom Hanks, Russel Crowe czy Danzel Washington)... nie przesadzajcie z tymi ocenami.......
Ale tutaj też liczy się ilość oddanych głosów. A zobacz sobie ile mają podane przez Ciebie gwazdy, a ile Anahi.
ale nudzisz. a wgl to taa xd ona jest tak bardzo zaangażowana w działalność charytatywna jak ja jestem papieżem xd
no to Habemus papam >>> czytac sie naucz, nie napisalam , ze jest AŻ TAK BARDZO zaangazowana w dzialalnosc charytatywna, tylko ze po prostu jest (w miare)
moze miec taką srednią, bo zalezy co kto lubi i jakie kino. Jeśli komus podobają się filmy czy seriale z jej udziałem to czemu ma nie dac jej wysokiej oceny ? Jeden ją lubi a drugi nie, taka prawda.
tylko, że autorka tematu pisze to samo w tematach o innych gwiazdach RBD.... jej się chyba nudzi albo zakochała się w swoich typowanych aktorach. W temacie o Dulce napisałaś to samo
Może to ze nie potrzebnie zrobiłaś ten temat .Przeciez fani Dulce sa zazwyczaj fanami Anahi więc i tak przeczytali post.Przejrzałam Twoje postu i wypowiedzi wszedzie piszesz podobnie..Tak bardzo te pytanie Cię nurtuje?Czy poprostu nie masz pomysłu na lepszy post?
Ale załozycielka tematu ma absolutną rację! Wcale nie uważam że Anahi jest dobrą aktorką. Wygląda na sympatyczną, głos też ma fajny, ale bez przesady żeby przekładać swoją sympatię na ocenę! Ja też ją lubię ale trzeba też wykazać się zdrowym rozsądkiem;p
A ja ją lubię sto razy bardziej niż Maite, która już mi się przejadła, uważam, że Anahi ma większy talent od Maite, szkoda, że jej kariera aktorska stoi w miejscu:(i śpiewa tez milion razy od Maite- takie jest moje zdanie:)I mam to w nosie czy ktoś się zgadza czy nie:) Zgadzam się jednak z założycielką tematu, że wiadoma sprawa, iż wybitną aktorką to na nie jest i do Alana Rickmana np., który potrafi każdą rolę odegrać to nie można jej porównywać:)