Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla

8,1
492 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anahí

JUŻ MA DZIECKO? I TO Z DULCE MARIĄ?! ICH SYNEK JEST ŚLICZNY, NAZYWA SIĘ ANDREAS ALFONSO COMANNI JUNIOR. OJCEM JEST MĄŻ AVRIL, DERYCK. JEGO BRATEM JEST BRAD PITT, A ŻONĄ ANGELINA JOLIE, JEGO KUZYNKĄ MADONNA, WUJKIEM JUSTIN TIMBERLAKE, CHRZESTNĄ JULIA ROBERTS, CHRZESTNYM GEORGE CLOONEY A STRYJKIEM BILL KAULITZ.

mangan

Szkoda, ze debilizm sie poszerza.

Chyba rodzice cie zaniedbali..;//

mangan

mangan: kiedy masz atak padaczki nie wchodź do internetu ani tym bardziej na fora, ponieważ to jest niebezpieczne dla społeczeństwa

Cameleones

buhahahahaha, bez komentarza buhhahahaha

Daniela_Lujan_87

Co Cię tak rozbawiło?

Cameleones

Debilizm autorki tego tematu....żal.........................

Daniela_Lujan_87

Śmiać się czy płakać ?
Gorszych głupot nie widziałam chyba w życiu . ;>
ale .. plus za pomysłowość. ;pp .

mangan

Taa... W który płat mózgu dostałaś cegłą?

klaudiar26

Sądząc po wypowiedzi wątpie czy ta osoba wogóle ma mózg!

Cameleones

Owszem, posiadam mózg, ale wątpię, czy ty go masz i czy w ogóle z niego korzystasz. W każdym razie powinnaś, zanim coś podobnego napiszesz. Nie pozdrawiam

mangan

Gdybyś go miała nie pisałabyś takich głupot na forum!!! I to nie tylko na tej stronie, bo również na stronie Dulce Marii. Następnym razem sama pomyśl zanim coś takiego napiszesz, bo robisz z siebie pośmiewisko, choć dla mnie to jest żenujące. Żal mi ciebie!

mangan

nie tylko tobie jest żal mi też, zaraz się okaże, że jej bratem jest inny człowiek na forum nie będe wskazywać nicku sami się domyślcie fani RBD, przybliże wam tylko, że jest tak samo inteligentny jak załozycielka tematu