Anahi już od paru lat nie ma problemów z zaburzeniami odżywiania, jeśli chcesz wiedzieć, owszem anoreksja to bardzo poważna choroba, ale na szczęście nie zdążyła wyniszczyć organizmu Annie aż tak, że by już myśleć o jej pogrzebaniu. Nawiasem mówiąc ona teraz pomaga innym dziewczyną wyjść z tego. Założyła nawet specjalną fundację.
Próbujesz widze z kazdej strony oczerniac aktorow rebelde albo czlonkow zespolu Rbd co :>?
Yhhh niewychodzi :);]
To jest wstretne co piszesz Anahi juz nie ma z tym problemu wiec juz odczep sie od niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie myślałam, że można być takim kretynem i bez mózgiem jak Ty!!
Wybacz, ale takich ludzi powinni gdzieś pozamykać, bo cóż to za człowiek, który wygłasza takie opinie (w dodatku publicznie).
To było żałosne! zresztą jak każdy Twój post.
mogłabym powiedzieć bez wyrzutów sumienia, że Tobą gardzę, ale szkoda mi nawet słów na takiego pustaka jak Ty!
I to napisał ktoś kto ma "Dziewczyny z drużyny 3" w ULUBIONYCH.Hahaha bo nie wyrobię.Ty natomiast jesteś żalowa(będe to pisać bo tak mi się podoba..co zabronisz mi???),filmy typu "Dziewczyny z drużyny" do ULUBIONYCH dają niezbyt rozgarnięte osoby o niskich wymaganiach.Którym podoba się jakieś kretyńskie machanie pomponami,i amerykańskie(czy tam latynoskie) cizie z toną tapety na twarzy.Osóbki które niewymagają od filmu niczego,poza paroma ładnymi buźkami głównych bohaterów,paroma tandetnymi układami tanecznymi.I wątku miłosnego ala plastik dla nastek.Pytam się jakim prawem śmiesz mnie nazywać pustakiem????Za takie coś mogę cię nawet pozwać do sądu i zostałabyś oskarżona o zniesławienie.A tak już z innej beki..Dziecko drogie,czy ty wiesz co oznacza słowo pustak????
Mam dla ciebie radę.Spójrz w lustro,to poznasz odpowiedź na to pytanie.
nie przejmuj się tym idiotom bo ja też mam w ulubionych Dziewczyny z drużyny to świetny film a co do Anahi to co poweidział kamerun5 jest okrutne.Jakbyś ty się czuł gdyby ktoś napisał publicznie żebyśmy się szykowali na twój pogrzeb kretynie
filmy typu różowa pantera to dopiero zenada! oglądają je dziewczynki o naprawdę małych rozumkach!! ach jaka żłosna bajeczka !! i jaki mały rozumek ty musisz mieć.....!! i co miło CI dziewcynko ?? ach jak jestes zajebista pisząć takie cos ! moze spójrz na to co oglądasz sama a pozniej sie nad sobą zastanów
a i takie idiotki jak ty tez nie żyją zbyt długo bo umierają z głupoty i braku mózgu!
Różowa Pantera dostała odemnie 10 bo podobała mi się jak byłam mała.Poza tym to bajka,więdz oceniam ją innymi kryteriami.A osóbki które piszą takie "puste" posty jak ty.Cóż patrzę na nie z Mt. Everestu.:p
"dzieci niebios'' i "legenda pijanego mistrza" to tez totalne dno wiec Twoja różowa pantera jest taka sama jak one :D
a ''puste'' posty to ty piszesz dziewczynko :P
wiec moze najpierw pomyśl a później pisz no chyba ze myślenie sprawia Ci wieli problem :P
A oglądałaś chociaż te filmy????Szczerze...wątpie w to,więdz lepiej siedź cicho jeśli niemasz nic sensownego do powiedzenia.
haha a myślisz ze bym krytykowała gdybym nie oglądała !
nie jestem Tobą
mogę CI nawet napisac o czym te jakze ''ciekawe'' filmy opowiadają
totalne dno
a i zanim zaczniesz cos krytykować albo kogoś to pomyśl ze ktos inny moze skrytykować Ciebie i to co ty lubisz !!
wiec pomyśl zanim coś napiszesz!
a co do sensowności wypowiedzi to hmmm Twój post na temat Anahi jest tak sensowny ze szkoda słów!
i takie tematy zakłada osoba która zna sie na filmach??
i jest krytykiem, co sie powinno ogladać a co nie !!
wytyka innym ze oglądają np. ''dziewczyny z drużyny'' ??
no chyba nie!
Hoh,wow ale tekst.Sama to wymyśliłaś,czy mama ci pomagała?A tak już na temat.
O czym są niby ci twoi "Zbuntowani","Transformery","Idiotki nie idą do nieba" czy równie żenująca "Szkoła uwodzenia"?Poprostu o niczym,dono,tandeta i szmira dla tzw.szalonych nastolateczek.Na swoim profilu piszesz że masz 18 lat???Tak???Sądząc po filmach jakie "wielbisz" i po twoich wypowiedziach,jesteś zapewne jakąś wytapetowaną gówniarą z gimnazjum albo podstawówki,która sądzi że pozjadała wszystkie rozumy.I jest jakimś megakrytykiem filmowym.Cóż "Rózowa Pantera" ci się niepodobała......widocznie kiedy miałaś kilka lat mniej też tak było więdz twój problem.Ale skoro "Dzieci niebios" uwarzasz za gówno a "Transformery" za arcydzieło i dajesz im 10,to jesteś chyba niedojrzała.Musisz dorosnąć do takich filmów jak "Dzieci niebios".
haha ja nie wielbię zadnych filmów dziewczynko :P
nie jestem Tobą :D
ja je po prostu oglądam dla własnej przyjemnosci :P
nie musi mi pomagać mamusia ale widzę ze Tobie chyba tak :D
nie umiesz się dziecinko nawet obrobić na poziomie :D
nie stać Cię na to xD
hehe jeśli ja piszę jak dziecko z gimnazjum to ty jak dziecko z podstawówki :D
taki niski poziom przezntujesz :D
tak sie czepiasz tej tapety na twarzy haha ty widocznie musisz być taka brzydka ze nawet gdybyś jej używała to by CI ona nie pomogła zakompleksione dziewczynko :D
a dzieci niebios jaki niby poziom przezntują hmmm no zaden :D
Oglądasz sie to co lubi i tyle !
bym sie Ciebie nie czepiała gdybyś potrafiła sie w sensowny sposób wypowiadać
i nie zakładać tematu na poziomie zakompleksionej dziewczynki "szykujmy się na pogrzeb Anahi"
Żaden poziom..hmm.To powiedz mi proszę co ci się w "Dzieciach niebios" tak niepodoba???Może wyjaśnisz???
a wyjaśnię
Nie podoba mi sie wiele rzeczy ;
nie podoba mi sie fabuła to przede wszystkim
film o butach hmmm i o wymienianiu się nimi...
nie podoba mi sie sposob w jaki jest to wszystko pokazane
nie podoba mi sie gra aktorska
nie podoba mi sie ten ciągły smutek, to ze cały ten film jest taki smutny
ogladając to odczuwałam monotonię
zrozum jedno ze kazdemu podoba sie cos innego
i ze kazdy ma prawo oglądać cos innego
ty mozesz uwielbiać dzieci niebios a ja nie
ja znowu mogę uwielbiać no nie wiem np.szkołę uczuć a ty nie
po to powistało tyle filmów zeby je oglądano
kazdemu moze się podobać coś innego i ma do tego prawo
odpowiedz mi na jedno pytanie a mianowicie jaki sens ma Twój temat o Anahi?
co ma sobą prezentować ? czy to ma być wypowiedz ze jej nie lubisz czy co??
czy po prostu CI sie nudziło??
Mam pytanie do użytkownika kamerun5. Skoro tak bardzo nie lubisz "Zbuntowanych" i aktorów w tym filmie występujących, to po co CIĄGLE wchodzisz na forum o nich i dyskutujesz?? to robi się nudne a ten temat jest naprawdę niepotrzebny.
no nie
niektóre mogą być okrutne itp.
ale kazdy ma prawo oglądac co mu się podoba i tyle!
krytykując coś lub kogos pamietaj ze ktoś inny moze skrytykować takze Ciebie i to co lubisz!
bez obrazy, ale chyba nie dołączę do waszej dyskusji, bo obie zachowujecie się teraz idiotyczne.. sory, takie moje zdanie!
wracając do tematu.. dziewczyny z drużyny lubię (tylko 3 część) ale w ulubionych miałam je akurat przypadkiem!
nie wielbię filmów o takiej tematyce, ale oglądam je czasem dla zabicia nudy. preferuję raczej filmy o zupełnie innej tematyce, ale o tych oczywiście nie wspomniałaś droga kamerun5, bo byłabyś kompletną idiotką oceniając filmy, których nie widziałaś (a nie mam wątpliwości co do tego, że takich filmów jak efekt motyla czy requiem dla snu nie widziałaś..).
ale dobrze.. niech Ci będzie.. kręcą mnie pompony i wytapetowane lale, których w filmach jakie lubię nie ma.
bez obrazy, ale chyba nie dołączę do waszej dyskusji, bo obie zachowujecie się teraz idiotyczne.. sory, takie moje zdanie!
wracając do tematu.. dziewczyny z drużyny lubię (tylko 3 część) ale w ulubionych miałam je akurat przypadkiem!
nie wielbię filmów o takiej tematyce, ale oglądam je czasem dla zabicia nudy. preferuję raczej filmy o zupełnie innej tematyce, ale o tych oczywiście nie wspomniałaś droga kamerun5, bo byłabyś kompletną idiotką oceniając filmy, których nie widziałaś (a nie mam wątpliwości co do tego, że takich filmów jak efekt motyla czy requiem dla snu nie widziałaś..).
ale dobrze.. niech Ci będzie.. kręcą mnie pompony i wytapetowane lale, których w filmach jakie lubię nie ma.
"Szykujmy się na pogżeb Anahi"Bardzo nietaktowny temat,rozumiem że Ją nie lubisz ale to nie jest powód żeby otwierać taki temat ,Ja nie lubie Paris Hilton ale nigdy bym nie napisała szykujmy się na Jej pogrzeb.
Na Twoim miejscu trochę bym przeczytała o Anahi,bo tu nie chodzi o to jak Ona wygląda tylko jakim jest człowiekiem,a jest bardzo dobrym,tyle co Ona pomaga biednym dzieciom a nie każdy może albo chce pomagać!
A co ty masz do dziewczyn które lubią ładnie wyglądać???
PS.Pogrzeb pisze się przez (rz} a nie (ż)
Angelia słuszna uwaga..
jeśli nie potrafisz poprawnie pisać danego wyrazu to zastąp go jakimś innym, albo najlepiej postudiuj sobie słownik ortograficzny zamiast wypisywać tu te wszystkie brednie.
i tak jeszcze do Twojej wiadomości pisze się 'więc', nie (jak to wcześniej napisałaś) 'więdz'. co to w ogóle za wyraz..
Anorektyczką zostaje sie do końca życia.Tak samo jak narkomanem czy alkoholikiem.Może tego nie robić przez 10-15 lat,ale jak coś ją najdzie może do tego wrócić.Podobno znów zmusza się do wymiotów.
ANOREKSJA TO NIE TO SAMO, CO ALKOHOLIZM I NARKOMANIA!!! Jeśli osobie chorej zapewni się odpowiednie leczenie, pomoc psychiatry i psychologa da się ją wyleczyć.
chyba nie wiecie co mówicie?!
byliście kiedyś anorektykiem,alkocholikiem czy cos w tym stylu?
wicie coś o tych chorobach??
chyba nie skoro takie bzdury piszecie !!
anoreksje idzie wyleczyć tak samo bulimie
to nie jest nieuleczalna choroba!!
a weźcie się sami jesteście szkielety narkomanie i alkoholicy...a od Any wara bo nie recze za siebie...ona jest sliczna kochana i boska...kocham ja!!!:*:*:*:
szkoda słów normalnie ... Kazdy człowiek może zabłądzić w życiu i tak się stało z Anahi ta Anoreksja która pojawiła się w jej życiu to po po prostu pomyłka życiowa ... Najważniejsze ze jest juz z nią wszystko okey . stara sie ona także pomagać innym i to jest dowód ze Anoreksja nie jest na cale życie , ta dziewczyna stara sie aby inni ludzie nie wpadli w te ,,gówno,, co ona! Wielki szacunek dla niej!
I Dziewczyny nei przejmujcie się tymi anty Komentarzami ... widać e osoby piszące to nie maja żadnego poziomu , i sa bardzo zadufane w sobie i swoich racjach ,chociaż często to co piszą jest bezsensowne i dobrze o tym wiedza!
Hahahaha Sylwuusia śmieszna jesteś.Jeśli film niejest lajtowy to odrazu jest zły.Ale agrumentacja.Pogratulować:P
michela81 nie umiesz czytać ??
ja nie oceniam filmów a to wyzej to była tylko riposta ( jesli wiesz w ogóle co to znaczy)
aaa a co do argumentów hmmm to na temat Twoich żal sie wypowiadać...
"Anorektyczką zostaje sie do końca życia"
i to mówi osoba która "gówno" wie o tej chorobie!!
"podobno znów zmusza sie do wymiotów"
wiesz co to w ogól jest anoreksja??
wiesz ze osoby chore mające anoresje nie jedzą??
a zmuszanie sie do wymiotów to bulimia....
jeśli nie wiesz takich podstawowych rzeczy to moze najpierw się cos dowiedz a pozniej pisz...
""podobno znów zmusza sie do wymiotów"
wiesz co to w ogól jest anoreksja??
wiesz ze osoby chore mające anoresje nie jedzą??
a zmuszanie sie do wymiotów to bulimia...."
muszę przyznać Ci rację! ;]
Do założycielki tematu,czy myślenie sprawia ci ból???Bo widocznie zakładając taki temat nie myślałaś.
Popieram Was dziewczyny,Anahi to cudowna osoba i życzę jej jak najlepiej.
Pozdro dla fanów Anahi i RBD.
Suzi ma racje!
a na pogżeb to ty sie szykuj ,,kamerun" bo jak cie kiedyś spotkam to NAPRAWDE NIE WIEM CO CI ZROBIE
hej, jestem fanka rbd (zespołu) i rebelde (serialu) ale lubie takie filmy jak "dzieci niebios" musze powiedzięć że temat i slowa typu "szykujcie się na pogrzeb anahi" były w stylu pudelka i ogulnie wasze (obojga) zachowanie. rozumiem że chciałaś hronić aniahi ale nie trzeba blo z nim aż tak dyskutować a jak by się nadal upierał że tylko "dzieci niebos są super" to po prostu przyznać mu "racje" i tyle (nie dodajac głupich uwag)on powinien zrozumieć co to znaczy lubić filmy a co to znaczy że uważa sie jakiś za ambitny i to tyle... :)
Co to za tekst szykujcie sie na pogzeb Anahi poprostu zal widocznie malo sie interesujesz gwiazdami i filmami jesli wypisujesz takie bzdurne opowiastki anahi faktycznie byla anorektyczka i przez wiele lat z tym walczyla ale zwycierzyla chorobe i teraz wspomaga rozne akcje w ktorych pomaga sie anorektyka nie wiem co z ciebie za czlowiek jesli wysmiewasz sie z czyjejs choroby bo anoreksja jest naprawde powarzna choroba z ktorej rzeby wyjsc trzeba miec wiele sily fizycznej ale jeszcze wiecej psychicznej to straszne ze nie wiedzisz co ta choroba robi z czlowiekiem bo jak bys wiedzial napewno niewypisywal bys takich glupich mlodocianych tekstow o smierci
buhaha śmieszne jest to co jest powypisywane u góry
a) Faktycznie niektórym przyda się słownik
b) Żałosne jest ocenianie kogoś po filmach . Każdy film ma inną fabułę co nie znaczy , że nie znajdzie swoich fanów. Każdemu podoba się co innego i nie powiedziane jest że np. : Wytapetowane lale czy tandetne układy z pomponami nie znajdą sobie fanów wsród osób dorosłych . Nie rozumiem określenia ten film to tylko i wyłącznie dla gówniar z podstawówki . Sorry , ale znam dorosłego faceta co przepada za bajkami i co z tego ? Zaraz że dziecinny , nienormalni ? Boże co za nietolerancja i preferowanie stereotypów ! Ogarnijcie się troche ludzie...
A co do postu to uważam że nie ma On najmniejszego sensu . Są ludzie któyrym bardziej potrzebne jest zwrócenie uwagi , choćby Allegra Versace , która jest w poważnym stadium anoreksji . I co może napiszesz : o boże pogrzeb Allegry jest juz gotowy ?
Myślę , że powinnaś zając się doskonaleniem w innej dziedzinie ( choćby ortografii ) a nie pisaniem dennych postów o bezsensownej tematyce .
Pozdrawiam fanów RBD ;*
Racja ona jest głupią, rozpieszczoną, anoreksyczką. Nie cierpie jej, najchetniej obdarłabym z niej skóre i zostały by same kości.
to sie nazywa zazdrosć
a i myslisz pojecia kochana bo to ze ona taka jest w serialu nie oznacza ze w prawdziwym zyciu tez...taka ma rolę i tak ma grac ale tłumaczyc tego nie bede bo i tak nie zrozumiesz...pozdro :D
Widzę że większość obrończyń Anahi nie grzeszy inteligencją.A tak nawiasem anoreksja jest jak alkoholizm,chwila zapomnienia się i wszystko wraca do "normy".