Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla

8,1
492 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anahí

Niedawno była Maite Perroni która wreszcie wyleciała z pierwszej setki teraz ta cała Anahi.
:/

Anaissa

odwal sie one są lepsze od tych wszystkich gwiazdeczek a pozatym ludzie wy jesteście nie normalni co wam zalęzy na tym rankingu to tylko glupi ranking ? leczcie sie

Roberta_Pardo2000

Droga Roberto, nie mam nic do Ciebie, ale to jest forum i każdy może się tu wypowiadać, niektórzy dobrze, a niektórzy źle, każdy ma swoje zdanie i swój gust i nie każdy musi lubić Anahi tak jak Ty! I to nie znaczy, że ci, którzy jej nie lubią są nienormalni!. A twoje "odwal się" do każdej osoby, która udziela się na tym forum niepochlebnie o Anahi jest naprawdę żenujące i nie ma miejscu, naucz się szanować zdanie innych osób i ich racjonalne argumenty, to Ci w życiu pomoże, a ludzie będą szanować twoje zdanie!Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i życzę miłego dnia!

K_i_N_g_A_88

wy jesteście chorzy to wy nie szanujecie ludzi! zakładacie miliony kont żeby wywalić gwiazdki rbd i disneya z rankingu, czy to jest normalne? przejmujecie sie za bardzo tym głupim rankingiem....

Roberta_Pardo2000

jakie miliony konto, ty się dobrze czujesz? Mam jedno, jedyne konto i z czystym sumieniem wystawiłem na nim anahi ocenę 1. Przejmujemy się rankingiem bo mimo, że jest zakłamany to takie dno jak anahi nie powinno się tu znaleźć. Na szczęście już spadła.

adamstencli

To, ze jej nie lubisz to nie powód by ją obrażać. Ciekawe na jakiej podstawie wystawiłeś jej "z czystym sumieniem 1". Na pewno oglądałeś z nią mnóstwo produkcji, skoro jesteś taki obeznany w temacie. Bo ja akurat ją lubię, trochę sie nią interesuje i chociaż wiem, ze wybitną aktorką nie jest to uważam, że na jeden na pewno nie zasługuje (sama wystawiłam jej 5). Ogarnij trochę.

paulix12

Może nie koniecznie z własnej woli ale widziałem kilka serialu, trafił się też jeden, może dwa filmy. Na podstawie tej produkcji stwierdzam, że Anahi jest słaba/

adamstencli

A w jakich filmach ją widziałeś? bo w filmach ona raczej nie grała, chociaż nie, był jeden, Primer amor, ale ten nie był wyświetlany w Polsce i nie jest też nigdzie dostępny. A jesli chodzi o seiale, w Polsce były wyświetlane tylko 2 z Anahi - Zbuntowani i Podwójne życie Angeliki. Dobra, nie czepiam sie, jednak denerwuje mnie takie podejscie do sprawy. Wg. mnie po prostu (obiektywnie mówiac) nie zasługuje na 1.

paulix12

Nie jest to podejście obiektywne, a subiektywne więc nie do końca wiesz o czym mówisz.
W Polsce nie był, ale kto powiedział Ci, że mieszkam w Polsce?

adamstencli

Subiektywna może być opinia gdy powiem, że jest dobrą aktorką. Rozumiem, ze komuś moze się nie podobać jej sposób grania, ale to jeszcze nie znaczy, żeby dawać jej ocene 1. Ja 1 dałabym komuś, kto gra już naprawdę jak drewno aktorskie, nie ma żadnego doświadczenia, nic, zero. Jestem tylko ciekawa jakie produkcje z nia oglądałeś, nic więcej,.

paulix12

Dla mnie jej gra jest masakryczna i właśnie dlatego otrzymała ocenę 1.
Widziałem ją w serialach takich jak Rebelde, Dos hogares, Clase 406, Mujeres engandas. Jeśli chodzi o filmy to Primer amor, tres anos desputes , Libertad

adamstencli

Widać, że cham skoro drugiego człowieka nazywa dnem, obojętnie jakie ma zdolności aktorskie.

Roberta_Pardo2000

Dlaczego piszesz "wy jesteście chorzy"?, skąd te uogólnienie?Ja nie zaliczam się do tych "wy", oglądałam z Anahi tylko Rebelde, a wiem, że zagrała w kilku telenowelach dlatego nie wystawiam jej oceny, bo wg mnie nie powinno się aktora/ki oceniać po jednej roli, jeśli ma w swojej filmografii więcej. Uważam, że w Rebelde zagrała nieźle i w sumie to bohaterkę, którą grała polubiłam najbardziej, ale jak powiedziałam nie oglądałam z nią innych telenowel więc nie oceniam. Jednakże jak ktoś pisze, że nie podoba mu się jej gra, to nie wyzywam go od "nienormalnych" i nie każe mu się "odwalić", po postu szanuję jego opinię, świat byłby nudny, gdyby wszyscy lubili to samo:) Ps. Mam tylko jedno konto i nie przejmuję się żadnym rankingiem, bo wiem, że jest on zakłamany:/.

K_i_N_g_A_88

Racjonalne argumenty? Przeciwnicy nie szanują drugiego człowieka bo grał w telenowelach. Wyśmiewają by się lepiej poczuć.

Ingrid_Fox

Jeśli są tu tacy co faktycznie oceniają Anahi na 1 tylko poprzez pryzmat tego, że gra w telenowelach, nie zobaczywszy nawet jak gra to też uważam, że to akurat jest nie fair, ale jeśli widzieli jak gra i jej gra się nie podoba to ja to szanuję, bo gusta są różne:)

Anaissa

Gdybyś nie wiedziała Anahi ma w swojej filmografii także filmy tylko ,że są one trudno dostępne w Polsce.
Sadząc po Twojej wypowiedzi nie widziałaś z nią innych produkcji ,ponieważ Anahi miała przynajmniej dwa udane seriale.Natomiast jeżeli chodzi o ranking to jest to ranking POPULARNOŚCI W DANYM OKRESIE a nie wybitnych osiągnięć.Muszę się z jednym zgodzić z Robertą, anty fani naprawdę zakładają po 10 kont aby popsuć średnią Anahi czy Maite ,wystarczy spojrzeć na stronę Maite gdzie zbieżność nicków ,wypowiedzi czy oceniania jest taka sama.No cóż niektórym brakuje kultury .

xDark_Angelx

dzięki za poparcie, to widać, że zakładają se miliony kont Anahi miała 8.7 ale jak weszła do top aktorek ma 8.1 wątpie aby tyle osób dało jej ocenę 1

Roberta_Pardo2000

żadne multikonta- wcześniej nie dawali jej jedynek, bo jak nie była w rankingu, to jej nie znali