Ja miałam pierwsza dodać jakiś temat :P. W końcu to ja Endiego dodałam do Filmwebu :P. A tak kilka konkretniejszych słów ode mnie...
Uwielbiam Andrzeja Lamperta, jego aksamitny głos...
Uwielbiam słuchać tego wspaniałego tenoru w operowych wykonaniach...
Uwielbiam go słuchać także we wspaniałym PINowym repertuarze.
Uwielbiam oglądać go śpiewającego, patrzeć jak okazuje swe emocje, jak wczuwa się podczas wykonywania utworów...
Uwielbiam słuchać wszelkich wywiadów z nim, bo to bardzo skromny człowiek.
Uwielbiam jego marynarkę, którą ubiera na prawie każdy występ :P.
Uwielbiam jego osobowść, poczucie humoru. Wszystko.
Mogłabym wymienić jeszcze więcej takich "uwielbień" dla AL. Dla mnie to wspaniały człowiek z wielkim talentem i żałuję, że jest tak mało znany i niezbyt doceniany... Kocham PIN, zespół, którego jest wokalistą, muzykę i teksty, jakie tworzą. Tam wszystko jest Piękne I Niepowtarzalne. Andrzej Lampert jest moim idolem, jest absolutnym numerem jeden (no PIN oczywiście też :P). Tym bardziej, że sama kocham muzykę ponad życie :).
Mam nadzieję, że w końcu on i zespół, w którym śpiewa staną się na tyle sławni, że wreszcie będę miała okazję usłyszeć ich na koncercie :). A nie wciąż te występy na Śląsku... :P
Polecam wszystkim - musicie go usłyszeć!!!
Dziobas, że też ja na to nie wpadłam.. :P
Sprzątnęłaś mi punkty sprzed nosa! xD
A co do AL, bo to w końcu o nim:
Uwielbiam wszystko to, co Ty uwielbiasz. Nic dodać, nić ująć :)
Tysz_anko, jestem po prostu inteligentna :D. Zdjęć nie można na razie dodawać, bo ta opcja jest chyba w trakcie rozbudowy czy co... A ja jedno fajne zdjęcie mam już gotowe :P.