Andrzej MłynarczykI

6,4
1 243 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Andrzej Młynarczyk

Nie wierzę, że on się może nie podobać jakiejś dziewczynie ! A faceci, którzy go krytykują to na pewno jacyś brzydale, którzy nie mają powodzenia u lasek i mu zwyczajnie zazdroszczą...

użytkownik usunięty
ola_kisio

Mnie Andrzej Młynarczyk podoba się jako facet, a rola którą gra w M jak Miłość wydaje mi się odpowiednia dla niego, może to błąd ale moim zdaniem to on wygląda na takiego odpowiedzialnego, poukładanego faceta....eh...CIACHO !

Widzisz, mnie się nie podoba. Naprawdę, wielu jest przystojniejszych od niego.

ola_kisio

Rowniez nie moj typ.....

ola_kisio

a ja w sumie jako facet autentycznie uważam go za udanego pod względem urody. Jest skontrastowany przynajmniej pod względem twarzy i barwy głosu w stosunku do jakichś ciapowatych Mroczków albo Cypryańskich. Obiektywnie przystojny, ale mi nie dorównuje ot co... :)

ola_kisio

Niezły z niego aktor, wygląd też ma, ale jest sam, z tego co wiem. Domyślam się, że albo z niego taki babiarz playboy i po co mu żona lub partnerka....albo gay :-)

ola_kisio

wygląd to nie wszystko ale jeśli oceniamy wygląd to jest przystojniakiem i to bardzo bardzo. jego głos jest nieziemski, uśmiech cudowny....

ola_kisio

Odezwala sie pewnie topmodelka z paryskich wybiegow :)), ale ogolnie chlopak jest spoko chociaz w tej plci nie gustuje

ola_kisio

Ja również jestem pod wrażeniem Jego wyglądu. Jest niesamowicie męski, ma taki zmysłowy głos. Nikt w Polsce mi się nie podoba tak, jak On. Tylko szkoda, że aktorsko się nie spisuje jakoś najlepiej;c Może to przez to, że nie ma ciekawych propozycji?

ola_kisio

Mi on z wyglądu przypomina Andiego Whitfielda i z wyglądu i głosu Żebrowskiego

bgmister

W sumie masz rację;)

bgmister

Andiego Whitfielda?! XD nie gadaj durnot.