Andy Whitfield

8,7
1 985 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Andy Whitfield

Byc może odpowiedź na moje pytanie jest juz gdzieś podane ale jeśli ktoś będzie tak miły to prosiłabym o wyjaśnienie. Czy była to choroba, czy samobóstwo itp.?? dziekuję z góry za odpowiedź.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mowiacy_do_reki

No a co myślałeś?

Mowiacy_do_reki

Jest cheetos jest impreza...

Mowiacy_do_reki

Zobaczymy kto 1 wymięknie?cd jutro nastąpi.Sie ma

Mowiacy_do_reki

Po nocy jestem i nie spałem długo.Potem jeszcze 2 etat i taki wysypany jestem gdzieś dzisiaj.

Mowiacy_do_reki

Śmieszny.Ide narka.

Mowiacy_do_reki

Co tam panie w świecie słychać?

Gabrielle_de_Lioncourt

akurat fakt że wiele nowotworów ma pochodzenie genetyczne ale bialaczki i chloniaki mają trudne do zidentyfikowania przyczyny wiadomo jednak ze mogą powodować je liczne czynniki srodowiskowe jak benzen, niektore leki chemioterapeutyczne, promieniowanie.Wtedy wlasnie powstaja typowe dla chloniakow i białaczek mutacje. Wiele mutacji genetycznych pojawia sie wtedy nagle i nie dotykaja w takiej sytuacji osoby od urodzenia.

Strength

skąd się biorą? z zanieczyszczenia środowiska,z przetworzonej żywności czyli z tak zwanej cywilizacji,kto silny tego nie zetnie ale słaby organizm zachoruje bo podobno każdy ma raka tylko u nie każdego się rozwija,niestety sami sobie zgotowaliśmy tel los

Strength

od austaralijskiego slonca oczywiscie....

MIKA21

Ja pitole nawet nie wiedziałem,że go już nie ma.... Teraz dopiero zauważyłem,a widziałem z nim tylko Gabriela.
Szkoda młody facet :/
Pozdrawiam.