Andy Whitfield

8,7
1 995 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Andy Whitfield

Az dziwie sie ze jeszcze nikt nic nie napisal na jego temat, czekam z niecierpliwoscia na nastepne filmy z jego udzialem. Gabriel byl genialny i ten usmiech Andiego;)

magia3216

Nie taki booski
Ale fajnie zagrał w Gabriel'u trzeba mu to przyznać :))

aniaM

Zgadzam się dziewczyny. Ciekawe tylko, czy zagra jeszcze gdzieś, czy "Gabriel" był i pozostanie jedyną jego "perełką" ;)

magia3216

Boski to mało powiedziane :) Śliniłam się za każdym razem, kiedy oglądałam "Gabriela"

Gosiakus

Teraz masz więcej okazji do "ślinienia się", w "Spartakusie" wymiata jeszcze bardziej niż w "Gabrielu".

magia3216

Nieźle zagrał ale film 'Gabriel' był kiepski, sceny walki chwilami nawet mnie śmieszyły :P. No i beznadziejne efekty specjalne, dialogi też takie sobie. Chociaż sam pomysł na film był ciekawy, to wykonanie kiepskie, dopiero pod koniec mnie zainteresował. Ale trzeba przyznać, aktor boski :)

magia3216

Zgadzam się, że Andy w "Gabrielu" był świetny, ale sam film był, moim zdaniem, do niczego. Obejrzałam go właściwie ze względu na to, że spodobał mi się tytułowy bohater. Gdyby nie on, nie dobrnęłabym nawet do połowy. Uważam, że zmarnowano całkiem niezły pomysł.