podano do wiadomosci ze aktor ma nawrot choroby nowotworowej i obecnie jest wylaczony ze wszystkich projektow
To nie są aktualne wiadomości, bo Andy ma nawrót choroby i wycofał się z pracy nad drugim sezonem :(
Także dabram17 mówi prawdę ;) Andy rozpoczął pracę nad drugim sezonem, ale praca po 16 godzin go wykańczała, zemdlał kilka razy i odkryto, że ma nawrót choroby. No i od jakiegoś czasu wiadomo, że szukają jego następcy, więc pitrex26 - on nie kręci drugiego sezonu ;)
Tak jak mowi Pietak Sezon 2 to prequel, czyli to co sie wydarzylo przed poznaniem naszego Traka, 2 sezon bedzie mial 12 odcinkow.
on nie bierze udzialu w tym drugim sezonie ale tez nie ma tutaj postaci Spartakusa więc to sprytne bo widzowie obejrza sobie fajny sezon (znowu będzie Batiatus:D) a Spartakus zdąży wyzdrowiec
Andy definitywnie nie zagra już w Spartacusie[nawrót choroby po udanej operacji]
Liam McIntyre został wybrany na jego miejsce.
http://www.22dakika.org/imaj/armny/779390-1307038.jpg
Szkoda, bo ten Liam w ogóle mi się nie widzi. Andy był doskonały do tej roli. Szczerze mówiąc wolałbym czekać aż Andy wróci do zdrowia definitywnie, bo nie lubię zmian aktorów.
Nie wyobrażam sobie tego kolesia w roli Spartakusa po rewelacyjnym Andy'm... Ale nie ma co osądzać przed.
No nieeee, to niech już kręcą prequele, to się dobrze ogląda. Ja rozumiem jak zmieniliby jakas drugoplanową osobe ktora miala małe znaczenie no ale nie główną postac i to jeszcze na jakiegoś łacha. Na pewni uda im się ten serial, widac ze sobie radzą w drugim sezonie ale to na pewno nie będzie już to samo. Nie będzie nikogo ciekawego, Batiatisa zabili, żonę tez, Spartakusa zmienili, zostanie tylko Ashur i Kriksos z postaci które mnie interesują. Lipa trochę
Ja na samym początku myślałam, że Andy to Sam W. ... Serio byłam pewna, że to on. Sam musiałby trochę poćwiczyć na siłowni!!!...
Panie, Panowie tak naprawdę to Andy prezentował mierną grę aktorską, no może średnią (Criksiu był jeszcze słabszy) ale się do niego przyzwyczailiśmy i sam nie chciałbym nikogo innego. Dobrą grę to prezentuje Batiatus czyli Hannah, nawet Lucy Lawless coś potrafi, znaczna część reszty aktorów od nich odstaje i to mnie martwi w kontynuacji Blood and Sand. Nie chcę amerykańskich odpowiedników naszych braci Mroczków czy Cichopek itp. bo nawet najlepsze efekty, pupy i cycki nie pomogą.
Andy Whitfield / Skąd możecie wiedzieć jaki jest scenariusz dalszej części Blood and Sand? Co niby miał zrobić Andy w roli Spartakusa ? ... wykrzyczeć swoje żale, rozpłakać się, udawać dupka .. . ? Według mnie serial jest wyjątkowy, i nie wiem czy dalsza cześć będzie dobra bez niego.