1. za chłapanie spoconymi girami w laczach, w których ciągle zasuwa po mieszkaniu.
2. za ciągle ulizaną fryzurę, przez którą jeszcze bardziej wygląda jak buła i wsiór.
3. Za twarz (niech sobie ma jaką chce, ale robić z niej superlachona to ostre przegięcie).
4. Za to, że nawet grając ze swoim chłopakiem jest sztuczna
5. Za totalnym brak talentu aktorskiego.
5. Za to, że z całej obsady PM to ona jest największym beztalenciem (nawet Krawczyk jest od niej lepszy).
Ach... daj jej trochę wytchnienia... z kobietami trzeba uprzejmiej, więc na korzyść babki dam 2/10;) Krawczykowi dałam 1;0
punkt pierwszy mnie rozwalil.. myslalem, ze tylko mnie to tak niesamowicie, kompletnie, doklebnie irytuje. ciesze sie, ze to nie tylko ja tego nienawidze ;)
nie, wszyscy to zauważają, przynajmniej osoby, które znam. Aż mnie odrzuca jak słyszę ten odgłos, od razu mam skojarzenie, że ma spocone stopy i przyklejają jej się do pantofelków z 20cm szpilą, bo Maryśka to kurdupel.
też tego odgłosu nienawidzę :x o jeszcze te usta... zupełnie jak by na górną wargę składały się dwa, malusieńkie trójkąciki. ;x
"też tego odgłosu nienawidzę :x o jeszcze te usta... zupełnie jak by na górną wargę składały się dwa, malusieńkie trójkąciki. ;x"
w końcu zając ;)
"1. za chłapanie spoconymi girami w laczach, w których ciągle zasuwa po mieszkaniu. "
poezja ;D
tez myslalam ze tylko ja to slysze :>
totalna bzdura.... to jest odgłos panele-obcas,a nie jakies spocone stopy:/ smieszne to w ogóle nie jest,a tym bardziej mądre...
ZGADZAM SIĘ!!!! Matko jak ja jej nie cierpię. Przesłodzone, przerysowane dziewczątko... Aha, dałam 1/10...
jasne, wg mnie każdy aktor polski nie posiada talentu. Tak to jest juz w tej Polsce i trzeba się z tym pogodzić.
Ludzie dajcie już sobie siana bo jesteście żałośni i widze, że brak u Was inteligencji!!!!!!!!!!!!!! Zazdrośni? trudno! Macie pecha!! Tylko, błagam, odwalcie się już od niej! bo Wasze zachowanie jest gotne politowania! Nie mówie, że jestem Jej wielką fanką, choć podoba mi się Jej uroda :).
binka, czy 1983 to Twój rok urodzenia? Myślałam, że ludzie w tym wieku są poważni, mają troche oleju w głowie, nie zajmują się głupotami, typu oczernianie znanych aktorów. Jak widać, myliłam się... Masz kompleksy? to je lecz! ale to nie upoważnia Cie do tego, że możesz wyżywać się na innych, podając bezpodstawne i żałosne argumenty! Skoro Jej tak bardzo nie lubisz, Twoja sprawa, ale nie musisz od razu wypisywać głupot!!
P.S nie wiesz, że zazdrość jest złym doradcą? ;> ;]
Według mnie Aneta wcale nie jest brzydka. Ciekawe jakie ty byś wydawała odgłosy chodząc w klapkach na szpilce. Zresztą przecież ona raczej sama sobie tam butów nie wybiera. Może nie należy do najwyższych, ale nie jest kurduplem. Wiele innych aktorek jest podobnego wzrostu, albo nawet niższego.
jest kurduplem i do tego wyjatkowo niezgrabnym. Moze być jaka chce, ale niech nie robią z niej femme fatale od siedmiu boleści.
Na reszcie ktoś mówi mądrze ;].
Binka, coś mi się zdaje, że jesteś zakompleksiałą nastolatką! Odczep się od Anety i zajmij swoim życiem!
mój nick powinien Ci mówić na tyle dużo, że Twoje "prywatne przemyślenia" wydają sie jakby niepotrzebne. Takie argumenty są powoli nudne, ja nie wiem czy Wy w ogóle rozumiecie sens istnienia forum do danej strony. To jak, rozumiesz jaki jest sens?
Nudne? prawda w oczy kole? Właśnie dlatego się dziwie, że osoba w tym wieku potrafi się wyżywać na aktorkach/aktorach być może ładniejszych od siebie z czystej zazdrości. Bo naprawde, to tak wygląda. Znajdź sobie faceta i nie wyśmiewaj się z ludzi tylko po to żeby podwyższyć sobie ego! Żeby zmieszać ich z błotem bo taką masz zachcianke. Ludzie w Twoim wieku są rozsądniejsi, przynajmniej tak mi się do tej pory wydawało.... Zazdrościsz? trudno ale prosze Cie nie pisz takich głupot.
sarkazm ma to do siebie, że jest zamierzony i dla osób inteligentnych widoczny, więc komplement dla Ciebie;-) Widzisz jaka jestem miła:)
wszyscy jej zazdroscimy, tego, ze gra w dennym tasiemcu, w dodatku rowniez dennie, tego, ze do wyjatkowych pieknosci nie nalezy oraz tego, ze jest po prostu irytujaca.
Jak jesteś dziewczyną to zazdrościsz jej urody , a jak chłopakiem to chyba jesteś pedałem
następny ynteligent, który nawet znaczków nie potrafi czytać i jest psychologiem od siedmiu boleści;-)
Racja-też jej nienawidzę.Marysia to,Marysia tamto i czemu mówią na nią "Majka"-co innego jakby miała na imię Maja.
sztuczna jest, i w ogóle nie jest znana tak jak ktos to wyżej napisał.
Polscy aktorzy do kitu. W Polsce nie powinno się nakręcać filmów. Jedynie na "Pierwszą miłość" czasami popatrze, to jest jedyne polskie co czasami oglądam.
W porównaniu do aktorej z zachodu to Aneta jest 'zerem' ; <
Jesli chodzi o jej urodę, no to normalne, że jest zadbana i się podoba większości polakom, ale ideałem to ona nie jest, 'wymalowana lalka barbii'
Kasa wszystko robi.
dodaj jeszcze do tego ten śmieszny tyłek - wygląda jak jakaś kaczka, nie obrażając przy tym tych miłych ptaków:)
Wszystko o czym piszecie to prawda.Ja bym dorzucił coś jeszcze subiektywnego.Ma coś co zwyczajnie wkurza,nawet nie jako denna aktorka,ale po prostu jako człowiek.Coś w niej drażni:osoba,ton głosu,fryzura,twarz,spojrzenie.Po prostu koszmar.Koszmarna aktorka ,koszmarny człowiek.
jak ja jej niecierpię!!!!!! w PM gra taką debilkę że brakuje słów;/ fajny jest Paweł i powinien być z Magdą na moje a ta idiotka uczepiła się go;/
To jest totalne 0
Najbardziej mnie wkurzają jej głupie teksty min:
sekretem jest świeże pesto
Albo jak przyszła z kina
haha niezły temat przyznaje ;]
nie lubię jej. Gra za przeproszeniem jak ostatnia cnotka. Robiła z siebie wielką męczennicę jak zdradzała Pawła z Stasiakiem...co mieliśmy jej żałować? "ojej biedna Marysia jest taka dobra a tak cierpi " żałosne. Twarz może ma i ładną, ale ma dużo makijażu, nie podoba mi się jej figura..mówicie co chcecie.
łe.
skręca mnie jak ją widzę albo słyszę ;|
'za chłapanie spoconymi girami w laczach' świetnie ujęte xd
fe ja tez jak słysze ten odgłos stopa-but to mam odruch wymiotny ;)
jeszcze zawsze majeczka budząc się rano ma pełny makijaż- łącznie z
błyszczykim na ustach. Jakaś żenada