1. za chłapanie spoconymi girami w laczach, w których ciągle zasuwa po mieszkaniu.
2. za ciągle ulizaną fryzurę, przez którą jeszcze bardziej wygląda jak buła i wsiór.
3. Za twarz (niech sobie ma jaką chce, ale robić z niej superlachona to ostre przegięcie).
4. Za to, że nawet grając ze swoim chłopakiem jest sztuczna
5. Za totalnym brak talentu aktorskiego.
5. Za to, że z całej obsady PM to ona jest największym beztalenciem (nawet Krawczyk jest od niej lepszy).
W Polsce też są dobrzy aktorzy, ale akurat te serialowe główna wypływają na wierzch i o nich najwięcej słychać. Nie warto narzekać na samą Polskę, bo nie jest aż tak beznadziejnie, tylko na idiotów, którzy robią w "show-biznesie". Ale fakt, że Zając jest głupi. Nie podoba mi się w nim nic, szczególnie włosy, są tlenione, fuj.
-kompletnie sztuczna
-beztalencie
-spocone stopy
-piskliwy dziecięcy głosik
.
.
.
to tylko niektóre jej wady. 1/10
thanau, z agencji?????????????????????????????? Litości! Gdzie ona wygląda jak z agencji? Skromna, ładna dziewczyna. Ludzie, opanujcie się.
Teraz wszystkie blondynki są okreslane jako plastik , co poradzić na tych zawziętych i zazdrosnych ludzi ..?
;) dodam od siebie , że ,,spoconastopa'' powinna zmienić zawód... bo do aktorstwa to raczej się nie nadaje ..
Rozwaliły mnie te powody. :) Haha. Co prawda, to prawda. Beznadziejna aktorka, oceniając jej grę w jeszcze bardziej beznadziejnym serialu jakim jest "Pierwsza miłość". Bo w żadnej innej równie ambitnej produkcji jej nie widziałam. Zero talentu, a jeszcze ta jej rola. Święta Marycha, co to nie ona, najpiękniejsza, naj, oh, eh. Haha... ale jaki serial, tacy aktorzy. A raczej na odwrót. Powtórzę się jeszcze raz: zero talentu, aktorka koszmarna.