Dereszowska jest cudowną aktorką, jestem Jej fanką i jak czytam takie rzeczy to mi aż serce
ściska...
Tak naprawdę to wy Jej nie znacie, ja też Jej nie znam ale wiem, że nie można oceniać ludzi
tak szybko.
Jestem ciekawa jak wy byście się czuli gdyby ktoś o was coś takiego pisał to jest nie fair.
Ja ją uwielbiam, ponieważ jest naprawdę świetną aktorką, we wszystkich filmach które z
Nią oglądałam zagrała świetnie.
Ania jest zajebista i nigdy nie zmienię mojego zdania. A wy się zastanówcie co tu piszecie
bo komuś możecie zrobić przykrość.
A skąd wiesz ,że jest fajna? Nie wiesz! Może i twoim zdaniem podkreślam twoim zdaniem gra fajnie, ale może jest bardzo złośliwą osobą? Hę? Niew wiesz jaka jest naprawdę. Nie masz o tym pojęcia. A piszesz tak jakbyś ją znała 10 lat. Masz chyba raczej tyle. Więc zastanów się i nie pisz ,że jest fajna bo może i fajnie gra ale jest może złośliwa.
Jeeej, ludzie, spokojnie ;)
Nie mamy prawa oceniać pani Ani prywatnie, bo jej nie znamy, tu chyba chodzi o to jaką jest aktorkąi osoba publiczną, co nie?
Według mnie gra po prostu zajebiście, w publicznych wystąpieniach ukazuje siebie jako bardzo inteligentną kobietę w poczuciem humoru, uwielbiam wszystkie filmy z jej udziałem, a w 'Radnce w Ciemno' po porstu przeszła samą siebie, majstersztyk :D