Anna Dereszowska

6,4
13 598 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Dereszowska

Ale ona poważnie wygląda na te swoje 25 lat, ja osobiscie dałabym jej dużo więcej,

telimena79

Ja to samo zauwazylam, np. jak mlodziutko wyglada Agnieszka Grochowska, a jest rok i pare dni starsza.

Happily_ever_after

To prawda,ze wyglada powaznie, ale to zalezy od filmu i stylizacji. Pomimo to uważam,ze jest przepiękna i bardzo seksowna. Pani Aniu, proszę się ze mną ożenić ;)

telimena79

Zgadza się, wygląda na starszą niż jest w rzeczywistości, ale to i tak piękna kobieta.

telimena79

może i wygląda starzej ale to chodzący SEX

Paz_Vega

Ona i chodzacy SEX ? Niby każdy ma prawo oceniać po swojemu, ale to, do czego jej moim zdaniem baaardzo daaaaleeeeeko to właśnie sex. Dla mnie to ona jest prawie aseksualna !

telimena79

Teraz, jakby nie było, ma 27 lat. Dokładnie tyle co ja ;)
Zgadzam się, że to chodzący sex. Mogłabym tak wyglądać <marzy> ;)

piegowaty_fiolek

chodzący sex śmiechu nie róbcie w tym wieku a już biust obwisły!!!!!!!!

Tibn

Uważaj, żeby tobie coś przedwcześnie nie obwisło :P

telimena79

W Lejdis jaki blondynka wygląda o wiele młodziej. Bardzo ładna kobieta.

vilandra_4

Dolaczam sie rowniez do grona zauroczonych uroda, jak i gra aktorska w Lejdis tej pieknej pani ;)
Pani Ania zagrala role Korby (Lejdis) pierwszorzednie - swiadcza o tym chocby moje nie koniecznie pozytywne emocje wywolywane podczas seansu :P
(rozumiem, ze postac byla przerysowana celowo, jednak wiem, ze istnieja niestety/stety podobne dziewczyny w "real life").
Co do wieku, to w przyp. komentowanej osoby, nie ma znaczenia czy wyglada na swoj wiek, czy nie - wyglada swietnie niezaleznie od tego :)
Pozdrowienia dla pani Ani (ciekawe, czy wchodzi na takie portale, hmm...) :)

vilandra_4

Przecież ona nie była w tym filmie blondynką. Miała brązowe włosy :)

DOWÓD:

http://film.onet.pl/_i/fototematy/l/lejdis/g1.jpg

alinah

przyznaję rację :) sory za błąd, po prostu nie dawno oglądałam z nią Lejdis, a może w innym filmie widziałam ją z blond włosami - już nie pamiętam, wiem tylko że miałam na myśli to, że zbyt ciemne włosy ją postarzają a jest przecież młoda i ładna.

vilandra_4

Rozumiem. A tak na marginesie uważam, że w ciemnych włosach wygląda korzystniej. Może i ją postarzają, ale jakoś w wersji blond mi nie pasuje :)

telimena79

No, ona jest w wieku Alexis Bledel!
Nie wyglądas..