Ja to samo zauwazylam, np. jak mlodziutko wyglada Agnieszka Grochowska, a jest rok i pare dni starsza.
To prawda,ze wyglada powaznie, ale to zalezy od filmu i stylizacji. Pomimo to uważam,ze jest przepiękna i bardzo seksowna. Pani Aniu, proszę się ze mną ożenić ;)
Ona i chodzacy SEX ? Niby każdy ma prawo oceniać po swojemu, ale to, do czego jej moim zdaniem baaardzo daaaaleeeeeko to właśnie sex. Dla mnie to ona jest prawie aseksualna !
Teraz, jakby nie było, ma 27 lat. Dokładnie tyle co ja ;)
Zgadzam się, że to chodzący sex. Mogłabym tak wyglądać <marzy> ;)
Dolaczam sie rowniez do grona zauroczonych uroda, jak i gra aktorska w Lejdis tej pieknej pani ;)
Pani Ania zagrala role Korby (Lejdis) pierwszorzednie - swiadcza o tym chocby moje nie koniecznie pozytywne emocje wywolywane podczas seansu :P
(rozumiem, ze postac byla przerysowana celowo, jednak wiem, ze istnieja niestety/stety podobne dziewczyny w "real life").
Co do wieku, to w przyp. komentowanej osoby, nie ma znaczenia czy wyglada na swoj wiek, czy nie - wyglada swietnie niezaleznie od tego :)
Pozdrowienia dla pani Ani (ciekawe, czy wchodzi na takie portale, hmm...) :)
Przecież ona nie była w tym filmie blondynką. Miała brązowe włosy :)
DOWÓD:
http://film.onet.pl/_i/fototematy/l/lejdis/g1.jpg
przyznaję rację :) sory za błąd, po prostu nie dawno oglądałam z nią Lejdis, a może w innym filmie widziałam ją z blond włosami - już nie pamiętam, wiem tylko że miałam na myśli to, że zbyt ciemne włosy ją postarzają a jest przecież młoda i ładna.
Rozumiem. A tak na marginesie uważam, że w ciemnych włosach wygląda korzystniej. Może i ją postarzają, ale jakoś w wersji blond mi nie pasuje :)