Anna Dereszowska

6,4
13 598 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Dereszowska

dlaczego zagrałaś w tym gównie Klub szalonych coś tam? Wstyd :(

Divian

Ale jak pięknie tam wygląda:)Oglądam to tylko po to ,żeby sobie popatrzeć na Dereszowską;)

Niv_

pewnie, że ładna, śliczna nawet! ale myślałam, ze ma tez rozum i będzie wybierała role, które są choć trochę wartościowe.

Divian

Niby tak ,ale z drugiej strony skąd te oczekiwanie wobec aktorów?Nie każdy traktuje ten zawód jako powołanie , niektórzy chcą po prostu sie pokazać ,za robić kase.. praca jak każda inna. Tym bardziej w Polsce , gdzie niestety ostatnio coraz rzadziej powstają ciekawe filmy, a szkoda..

Niv_

Oczywiście, masz w tym racje. Ja chyba jednak wciąż ślepo wierzę w prawdziwych aktorów, w prawdziwe filmy, których już dawno zabrakło :( Powoli przestaje im się dziwić, też pewnie aby zarobić na chleb brałabym "co popadnie" - zawód jak każdy inny i nie ma co "wybrzydzać" - szczególnie kiedy reżyseria kuleje.

Divian

Ja nie oglądam ,,Klubu szalonych dziewic" ale to taki sam szajs jak i inne seriale! POLSKIE prócz pierwszej miłośći.

__Cleo Sertortii13

Widać mało ról ''wartościowych'' dostaje, kwestia wizerunku?.

WOLVERINE55

Pierwszej miłości? przecież to się ciągnie jak moda na sukces! że też wam się ludzie nie nudzi oglądać ciągle tego samego(oczywiście nie obrażając tych którzy jeszcze trochę rozumu mają)...każdy głupi wie co się zdarzy w kolejnym odcinku nawet jak nie oglądał 100 poprzednich...,co do KSD na początku też byłam sceptyczna ale przekonałam się do tego serialu, nie jest jakiś taki porywający ale jest zdecydowanie odważny i według mnie właśnie dlatego wielu Polaków od razu odrzuca,polska widownia jeszcze nie dorosła do takich produkcji.